Švaljek prešla 10 tisuća koraka za Folku, Savicu i Kruge

0

Nezavisna kandidatkinja za gradonačelnicu Zagreba Sandra Švaljek, zajedno sa svojim timom, jučer je u poslijepodnevnim satima bila u najavljenom posjetu Savici, Folnegovićevom naselju i Krugama. U izravnoj komunikaciji s građanima od njih je saznala glavne kvartovske probleme te razgovarala o rješenjima koja će provesti u svom mandatu gradonačelnice.

Građani su bili suglasni – Grad može uspješno rješavati probleme onda kada postavi prioritete koji su građanima uistinu važni, poput, cjelodnevnog boravka u školama, dvosmjenskog rada vrtića, kvartovskih parkova i mjesta za druženje umirovljenika te odvoza otpada.

Stanovnici Kruga požalili su se na neugodan miris koji se širi i u toplijim danima sa Jakuševca zbog (ne)gospodarenja otpadom u Zagrebu. Zanimljivo, Kruge nisu kvart u neposrednoj blizini, već se nalazi sjeverno od Slavonske avenije, a zračna udaljenost iznosi –  više od 3 kilometara.

Švaljek je mobilnom aplikacijom zabilježila više od 10.000 koraka pri ovom obilasku, a u narednim tjednima prolazit će i drugim zagrebačkim naseljima kako bi direktno razgovarala s građanima.

facebook komentari