Pratite nas

Aco Stanković, ugostio komunističkog klevetnika Igora Mandića – ‘Projekt Hrvatske otišao dođavola’!

Objavljeno

na

Na dan kada u Dubrovniku imamo 9. Susret Katoličke mladeži na Hrvatskoj televiziji, novinarske sramote, skandalozno rastrošnog Gorana Radmana, imali smo priliku sat vremena slušati nevjerojatni govor mržnje oronulog komunističkog klevetnika, Igora Mandića, kome je propali boksač, koji na godinama živi na grbači hrvatske sirotinje, Aco Stanković, dozvolio se kroz govor mržnje obračunava s hrvatskim proljećem i žrtvama komunističkog režima.

Inače, zloglasni, i srećom oronuli, Igor Mandić, intimus je već spomenutog Ace Stankovića i zaljubljenik u zloglasnog velikosrpskog ideologa, Dobricu Ćosića, jednog od teoretičara velikosrpske agresije na Hrvatsku. Naime, zanimljivo da je Igor Mandić komunist s fašističkim backgroundom, što je zapravo i najstrašnije s obzirom na činjenicu da su paraziti s Prisavlja. Parazit i zaljubljenik u dvostruko mlađe žene, Aco Stanković u jednom trenutku emisije usporedio je Slobodana Miloševića i Franju Tuđmana, što je također fašizam ovog moralnog bijednika.

Zamislite da se na Hrvatskoj televiziji ukazao netko tko bi negirao zločine u Jasenovcu kao što je komunističke zločine relativizirao i naše roditelje nazivao fašistima komunistički klevetnik, zloglasni ‘žohar’ Igor Mandić? Kakva bi reakcija bila hrvatske javnosti, i ona bi bila opravdana?

Aco Stanković, kao moralni bijednik, morao bi znati da ‘na ovim prostorima’ nije bilo rata, već se radilo o agresiji, fašističkoj i pogubnoj po Hrvatsku. Naime, kako je moguće da moralni bijednici, paraziti koji žive na grbači hrvatske sirotinje, na ovakav način, na javnoj televiziji, ponižavaju hrvatske branitelje, naše roditelje, koji su parazitima omogućili sve ono što imaju, a imaju što su legalno oteli od hrvatske sirotinje i to na Mladi Uskrs?

mandicnu2

Aco Stanković je inače pola emisije prodavao knjigu komunističkog ‘žohara’, Igora Mandića, što je nedopustivo, nije javna televizija bordel, ili možda je, koja se bavi TV prodajom? Znate li gdje je bio Aco Stanković dok su naši roditelji ginuli u Vukovaru za ‘propali hrvatski projekt’? Rekli smo da voli dvostruko mlađe djevojke? Kaže Mandić da od Hrvatske treba odustati, Aco šuti, za što su onda ginuli naši roditelji?

Ovakva fašistička svinjarija dugo nije viđena na HRT-u.

Naime, Igor Mandić svoje neristomišljenike naziva žoharima, odtuda i naslov članka, s druge strane, komunistički ‘žohar’ tvrdi da su Hrvati inferiorni narod, što je totalna fašistička budalaština, naime, niti su Hrvati inferiorni, niti su superiorni ostalim ravnopravnim narodima svijeta. Kakav ‘biološki inferiorni narod’?

Navoditi sve ono što je u gotovo šezdeset minuta govorio Mandić, uz blagoslov Ace Stankovića, zaista bi bilo promašeno, da ne kažemo da bi se radilo o gubitku vremena. Treba li, zaslužuje li, mržnja biti dijelom javnog medijskog prostora na vama je da procjenite, međutim, nikada nećemo odustati od tvrdnje da je Domovinski rat bio antifašistički rat, sukob antifašizma i velikosrpskog fašizma, hrvatskim fašistima unatoč. Ne može se s fašizmom komunicirati u rukavicama, s fašizmom se isključivo treba boriti kako ne bi dobio legitimitet postojanja, što Hrvatska televizija pokušava dati novoj vrsti fašizma i što, nažalost, rade uspješno.

Ponovimo, zamislite da se na HTV-u pojavi netko tko bi rekao da je Jasenovac bilo zapravo ‘židovsko proljeće’? Javnost bi OPRAVDANO bila zgranuta, kao što je zgranuta sotonizacijom hrvatskih proljećara koje je zloglasni Mandić uz gotovo odobravanje Ace Stankovića, nazvao ustašama, dakle, fašistima. Ako Mandić i Aco imaju pravo proljećare i žrtve komunističkog režima nazivati fašistima zašto hrvatski građani njih ne bi nazvali moralnim bijednicima? Da ne spominjemo što je Mandić govorio o ‘Tuđmanovoj Hrvatskoj’, dakle, našoj Hrvatskoj.

tinolovka-news

facebook komentari

Nastavi čitati
Sponzori
Komentiraj

Politika

Zdravko Marić će tužiti Marasa? ‘Prevršio je svaku mjeru!’

Objavljeno

na

Objavio

Ministar financija Zdravko Marić komentirao je Marasov ‘napad’ na njega u Saboru.

U Saboru je danas SDP-ov Gordan Maras rekao da ima dokaz da je Vijeće za financijsku stabilnost upozoravalo ministra financija Zdravka Marića na preveliku izloženost Agrokora.

Na te je optužbe odgovorio sam ministar.

“Vidjet ćete prezentaciju, ja isto imam taj dokaz. Nije to specijalan dokaz, to je prezentacija. Isto stoji u prezentaciji za 2015. i 2016. To nije tijelo koje nalaže bilo kojoj instituciji, odnosno regulatorima da nešto čine.

Naprotiv, regulatori čine to Vijeće. Ne vidim koja je poanta tih upozorenja. Nikad se na tom Vijeću ne spominju pojedini primjeri.

Inače što se tiče njegovih istupa gospodina Marasa, mislim da je prevršio svaku mjeru. I u javnosti govori o tome, radi se o javnom blaćenju i obezvređivanju mene osobno.

Razmislit ću o konkretnim aktivnostima. Mislim da je prevršio svaku mjeru. Neću s njim polemizirati.

U Saboru sam mu već nekoliko puta argumentirano odgovorio. Razumijem što je politička arena, ali ovo je značajno ispod pojasa”, rekao je Marić.

facebook komentari

Nastavi čitati

Pregled

Predsjednica: Hrvatska može pomoći u popravljanju odnosa Rusije i EU

Objavljeno

na

Objavio

Foto: N1

Predsjednica: Hrvatska može pomoći u popravljanju odnosa Rusije i EU

Hrvatska može pomoći u jačanju suradnje između Rusije, EU-a i NATO-a, rekla je hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović u intervjuu za rusku agenciju TASS uoči početka službena posjeta Rusiji.

“Vjerujem da Hrvatska može postati posrednik u suradnji Rusije, EU-a i NATO-a, organizacija čije smo mi članice i čije zajedničke vrijednosti dijelimo i u njih čvrsto vjerujemo. Ipak, nemoguće je bez Rusije rješavati mnoga pitanja na globalnoj pozornici i zato uvijek podržavam dijalog, čak i u bilo kojem neslaganju”, kazala je Grabar-Kitarović.

Vitalno je obnoviti dijalog između Rusije i Zapada, uvjerena je hrvatska predsjednica. “Dijalog je ključna stvar. Rusija i NATO ključni su čimbenici europske sigurnosti i stabilnosti”, rekla je.

“Svako pogoršanje u odnosima NATO-a i Rusije ima izravne posljedice na sve aspekte europske sigurnosti i stabilnosti”, naglasila je.

Predsjednica se danas, prvoga dana boravka u Rusiji, susrela s Vladimirom Putinom.

“Ove godine obilježavamo 25 godina diplomatskih odnosa, veseli me značajan rast trgovinske razmjene, razgovarat ćemo i o bilateralnim i humanitarnim te regionalnim pitanjima”, rekao je Putin na početku formalnog susreta s hrvatskom predsjednicom.

Kolinda Grabar Kitarović, pak, uzvratila je ruskom predsjedniku pozivom u Hrvatsku.’Dopustite da vas pozovem u službeni posjet Hrvatskoj’, kazala je Grabar Kitarović.

“Imamo otvorena pitanja s Rusijom no vjerujem da ćemo ih riješiti kroz dijalog. Ovo je nova faza u hrvatsko-ruskim odnosima”, rekla je Grabar Kitarović koja se posebno osvrnula na sutrašnji gospodarski forum.

Predsjednica će se s Putinom sastati u srijedu. Pretpostavlja se da će neke od tema razgovora biti i Agrokor, borba protiv međunarodnog terorizma, BiH….

facebook komentari

Nastavi čitati