Agresivni masonski slugani globalizacije su izgubili referendum i po Kristu i po Marxu

  0

  Davor Pavuna, ugledni hrvatski znanstvenik koji radi u Švicarskoj, prije održavanja referenduma o braku pozvao je Hrvate da glasaju ZA. Nakon što je referendum prošao, Pavuna likuje.

  [dropcap]O[/dropcap]vaj povijesni referendum su izgubili i po Kristu i po Marxu. Da, agresivni vladajući masonski slugani globalizacije su izgubili po Isusu Kristu duhovno, a po Marxu politički – kaže nam Pavuna. Dodaje kako su se vlada i mediji “jasno izdvojili iz matice hrvatskog puka”.

  Taj nesavršen, ali itekako iskorištavani narod im postavlja javno pitanje: čiji ste vi to vladari i u korist kojeg cezara vi djelujete? Jer mi imamo sve više siromašnih i postajemo kolonija bankaroida i cezarovaca – oštar je ugledni znanstvenik.

  Hrvatske vjernike poziva da šalju Ljubav i mole se za neistomišljenike te u svom karakterističnom stilu dodaje da bi volio da Isus svim njima daruje “Vjeru, Oprost, Ljubav i Radost”.

  Podsjetimo, Pavuna je referendum nazvao “političkim referendumom za život, protiv imperijalista”. Pozvao je na glasanje “za život protiv imperijalizma, globalista i seksualnih manipulatora”.

  Još jedino hipnotizirani humanoidni ne znaju da je u tijeku financijsko-seksualna manipulacija života na zemlji. Globalistički imperijalisti, tzv. bankaroidi i seks-manipulatori, točno se zna tko uz dokazanu političko-financijsku manipulaciju djeluje kroz razne pedofilske loze i kroz pornografiju i sustavno medijski pokušavaju kontrolirati planet. Ponegdje im je i uspjelo. No, naša “zaostala” i “tradicionalna” Hrvatska im je tvrd orah. Uz sve drugo i zato treba glasovati za tradicionalni brak muškarca i žene. I to javno tražim čak i od istospolnih zajednica – rekao je Pavuna u videu koji smo ekskluzivno objavili.

  [vsw id=”XCJ-BXkfzp4″ source=”youtube” width=”625″ height=”400″ autoplay=”no”]

  Davor Pavuna

  facebook komentari