Pratite nas

Vijesti

Analize pokazale: Lažni snijeg je doista lažan!

Objavljeno

na

Dakle u snijegu su pronađeni metali, teški metali, patogeni, širitelji bolesti i radioktivne tvari te umjetno stvoreni živi organizmi, a cilj svega je – bolest.

Snježna oluja je opet zahvatila sjeverni dio SAD-a, snijeg pada danima i ne topi se već tjednima. Prošlog se tjedna digla nevjerojatna panika zbog lažnog snijega koji se ne topi poput običnog, na sobnoj temperaturi, nego mu treba puno više vremena. U dodiru, pak s jakim plamenom ispušta miris plastike. To tvrde ljudi diljem SAD-a koji su reakcije snijega snimali i mahnito puštali na youtube kanal. Naravno, lažni snijeg odmah je povezan s chemtrailsima i sustavom HAARP, odnosno tajnim vojnim oružjem. No, mnogi su upozoravali da je zapravo riječ o običnoj subliminaciji odnosno o normalnoj pojavi pri kojoj snijeg pod utjecajem jakog plamena prelazi odmah iz krutog u plinovito stanje.

No, ta pojava ne može objasniti zašto se ovaj snijeg ne topi niti na sobnoj temperaturi. S obzirom na to da vlasti ne žele reagirati na tisuće prijava uznemirenih građana, oni su stvar preuzeli u svoje ruke. Snijeg je analiziran od strane pojedinaca i mnoštvo privatnih laboratorija diljem SAD-a i rezultati su pokazali da snijeg zaista sadrži velike količine aluminija i barija. Na youtube kanalu pojavila se još jedna analiza. Autor ovog videa govori: Svaku mikroskopsku snimku u videu napravila sam ja. Sadržaj svake slike napravljen je od smrznutog uzorka. Moji znanstveni izvori iz vlade potvrdili su mi da je snijeg lažan i prije nego sam im dostavila ove zastrašujuće fotografije.

Između ostalog, autor ovog videa govori kako je dobio potvrdu da je riječ o vojnom napadu, no detaljni podaci su strogo tajni. No, ova analiza snijega pokazala je sljedeće: U njemu se nalaze različiti polimeri, jedan je bijela “plahta” s rupicama u kojima prebivaju živi organizmi, osiromašenog URANA kojemu je zadaća da spoji žive organizme s neživim tvarima, kako bi se napravila nova vrsta kiborg organizma (mehaničkih organizama) jednostaničnog organizma, zvanih naniti. U snijegu se oslobađaju plinovi metana, zato su oblaci ponekad zeleni, napominje autor.

Pronađeni su i jednostanični organizmi koji spojeni s polimerima stvaraju nano kiborg polimerna vlakna koja se koriste u 3d pisačima.

Pojava duga na čudnim i neuobičajenim mjestima uzrok su mnogobrojnih nano čestica unutar umjetnog snijega. U snijegu je pronađen i radioaktivni barij te GMO organizmi koji su otkriveni 2010; pseudomonas sprzingae, a koji služe za stvaranje leda na niskim temperaturama s ciljem uništavanja usjeva. Pronađena su i dehidrirana ljudska krvna zrnca u nakupinama koja su u procesu stvaranja diobe u svrhu stvaranja kuge, odnosno epidemije. Autor napominje kako je stanična membrana crvenih krvnih zrnaca otvorena i zaražena raznim patogenima koji služe kao prenosioc bolesti do domaćina. Sve u svemu cilj je širenje epidemija i pandemija. Po svemu sudeći izvršen je vojni napad na američki narod.

S obzirom na to da ništa nije moguće tvrditi sa stopostotnom sigurnošću, predlažemo da sve istražite sami, jedino tako možete doći do informacija koje će zadovoljiti vaše poimanje i razumijevanje tajnog rata kojeg, sada je već gotovo sigurno, vode vlade protiv čovječanstva. Za one koji nisu upoznati, depopulacija stanovništva prvi je plan koji se provodi od strane novog svjetskog poretka, a to činiti kroz padaline koje padaju na čovječanstvo i više je nego pametna odluka jer tako u malo vremena utječete na veliki broj ljudi. Pogledajte video:

[vsw id=”tmSn0na-i-w” source=”youtube” width=”625″ height=”370″ autoplay=”no”]

Z.K.

facebook komentari

Nastavi čitati
Sponzori
Komentiraj

Vijesti

Sudac Mislav Kolakušić u intervjuu za Hrvatsku danas tvrdi: Lex Agrokor je protuustavan

Objavljeno

na

Objavio

Ivica Todorić nakon mjeseci šutnje obratio se javnosti i vrlo oštro kritizirao Vladu te zaprijetio tužbama, ali i otkrivanjem svoje istine. S obzirom na težinu optužbi protiv Vlade i hrvatske države, Hrvatska danas provjerila je kod istaknutog suca zagrebačkog Trgovačkog suda Mislava Kolakušića imaju li osnove neke od Todorićevih tvrdnji.

Je li lex Agrokor u skladu s Ustavom? Ako nije, zašto?

Njime su prekršene temeljne odredbe Ustava RH o pravu vlasništva, slobodi poduzetništva i jednakosti svih pred zakonom. Ustav kaže da se prava stečena ulaganjem katpitala ne mogu umanjiti zakonom, itd. Ova prava su utkana i u temelje europskog i međunarodnog prava. Zakonom se narušava temeljni princip jednakomjernosti namirenja vjerovnika, jer je uveo mogućnost da se pojedini vjerovnici namiruju u cijelosti i za stare i nove obveze, a drugi samo djelomično.

Može li Todorić povući svoj potpis (zakon ne bi bio aktiviran da on nije pristao na prinudnu upravu)?

Postupak je pokrenut i sada više nema nazad. Zakon je tako napisan da postupak nije mogao pokrenuti nitko drugi bez suglasnosti uprave dužnika. U ovaj postupak su nažalost uvučene i tvrtke povezane s Agrokorom koje ni po jednom kriteriju nisu ostvarivale uvjete za stečaj, a sada je založena njihova imovina i priča bi mogla završiti na način da stranci postanu vlasnici naših polja i pitke vode.

Todorić prijeti tužbama, kakve su mu šanse ako se obratu sudovima izvan RH? Koji bi mogli imati nadležnost? Postoje li slični slučajevi u EU ili šire?

Nisam upoznat sa sličnim slučajevima. Ni jedna ozbiljna demokratska država ne bi donijela tako loš zakon koji omogućuje da je svi tuže i da na kraju njeni građani bez ikakvog razloga snose posljedice. Svakako bi se mogao obratiti sudovima RH te Europskom sudu za ljudska prava pred kojim se ostvaruje i zaštita prava vlasništva pravnih osoba, odnosno poduzetnika.
Ova situacija neodoljivo podsjeća na Zakon o predstečajnim nagodbama koji je također pisan za vrlo uski krug poduzetnika kojima se omogućilo da otpišu dugove temeljem nepostojećih potraživanja, da bi im na kraju blade drugi oteli carstva. Dakle, oni koji su na početku bili skupa na kraju su se jako ljutili jedni na druge.

Ivica Todorić je još uvijek vlasnik Agrokora, a s time ima i sva vlasnička prava. Tko će u ovom slučaju nadoknaditi gubitke (izravne i neizravne) nastale za vrijeme prinudne uprave?

Upravo tako, nije došlo do promjene vlasništva, ali je došlo do promjena u pravu upravljanja, a to je bit samog vlasništva. Ovdje se radi o kompliciranim pravnim odnosima. Međutim, potrebno je istaknuti da nije donošen posebni zakon, već da su primjenjeni postojeći instituti predstečaja i stečaja, RH i njezini građani ne bi bili izloženi riziku dvostruke štete.

Može li imati utjecaja eventualni kazneni postupak prema Todoriću i pravomoćna presuda protiv njega na tužbe koje on pokrene pred sudovima izvan RH?

Pravomoćna presuda bi mogla imati značajan utjecaj u parničnim i arbitražnim postupcima iako ne i odlučujući.

facebook komentari

Nastavi čitati

Vijesti

Pero Kovačević: Kako je šaptom izbrisano kazneno djelo ugrožavanja državne neovisnosti

Objavljeno

na

Objavio

U važećem Kaznenom zakonu više nema kaznenog djela: “Ugrožavanje državne neovisnosti

Članak 137.

Građanin Republike Hrvatske koji pokuša Republiku Hrvatsku dovesti u položaj podređenosti ili ovisnosti prema kojoj drugoj državi, kaznit će se kaznom zatvora najmanje tri godine. ”

Izbrisano je potiho, bez bilo kakve javne rasprave – da čak u obrazloženju nije navedeno zašto se i zbog čega ukida ovo kazneno djelo. Izbrisano je sračunato “složnim rukama” zastupnika SDP-a i HDZ-a, jer treba voditi računa o “svojim dužnosnicima”da jednog dana ne bi kojim slučajem bili odgovorni i odgovarali za svoja “djela”.
Eto,vidite -kad je riječ o zaštiti i sprečavanju kaznene odgovornosti njihovih bivših i sadašnjih dužnosnika odmah se slože.

facebook komentari

Nastavi čitati