Analize pokazale: Lažni snijeg je doista lažan!

0

Dakle u snijegu su pronađeni metali, teški metali, patogeni, širitelji bolesti i radioktivne tvari te umjetno stvoreni živi organizmi, a cilj svega je – bolest.

Snježna oluja je opet zahvatila sjeverni dio SAD-a, snijeg pada danima i ne topi se već tjednima. Prošlog se tjedna digla nevjerojatna panika zbog lažnog snijega koji se ne topi poput običnog, na sobnoj temperaturi, nego mu treba puno više vremena. U dodiru, pak s jakim plamenom ispušta miris plastike. To tvrde ljudi diljem SAD-a koji su reakcije snijega snimali i mahnito puštali na youtube kanal. Naravno, lažni snijeg odmah je povezan s chemtrailsima i sustavom HAARP, odnosno tajnim vojnim oružjem. No, mnogi su upozoravali da je zapravo riječ o običnoj subliminaciji odnosno o normalnoj pojavi pri kojoj snijeg pod utjecajem jakog plamena prelazi odmah iz krutog u plinovito stanje.

No, ta pojava ne može objasniti zašto se ovaj snijeg ne topi niti na sobnoj temperaturi. S obzirom na to da vlasti ne žele reagirati na tisuće prijava uznemirenih građana, oni su stvar preuzeli u svoje ruke. Snijeg je analiziran od strane pojedinaca i mnoštvo privatnih laboratorija diljem SAD-a i rezultati su pokazali da snijeg zaista sadrži velike količine aluminija i barija. Na youtube kanalu pojavila se još jedna analiza. Autor ovog videa govori: Svaku mikroskopsku snimku u videu napravila sam ja. Sadržaj svake slike napravljen je od smrznutog uzorka. Moji znanstveni izvori iz vlade potvrdili su mi da je snijeg lažan i prije nego sam im dostavila ove zastrašujuće fotografije.

Između ostalog, autor ovog videa govori kako je dobio potvrdu da je riječ o vojnom napadu, no detaljni podaci su strogo tajni. No, ova analiza snijega pokazala je sljedeće: U njemu se nalaze različiti polimeri, jedan je bijela “plahta” s rupicama u kojima prebivaju živi organizmi, osiromašenog URANA kojemu je zadaća da spoji žive organizme s neživim tvarima, kako bi se napravila nova vrsta kiborg organizma (mehaničkih organizama) jednostaničnog organizma, zvanih naniti. U snijegu se oslobađaju plinovi metana, zato su oblaci ponekad zeleni, napominje autor.

Pronađeni su i jednostanični organizmi koji spojeni s polimerima stvaraju nano kiborg polimerna vlakna koja se koriste u 3d pisačima.

Pojava duga na čudnim i neuobičajenim mjestima uzrok su mnogobrojnih nano čestica unutar umjetnog snijega. U snijegu je pronađen i radioaktivni barij te GMO organizmi koji su otkriveni 2010; pseudomonas sprzingae, a koji služe za stvaranje leda na niskim temperaturama s ciljem uništavanja usjeva. Pronađena su i dehidrirana ljudska krvna zrnca u nakupinama koja su u procesu stvaranja diobe u svrhu stvaranja kuge, odnosno epidemije. Autor napominje kako je stanična membrana crvenih krvnih zrnaca otvorena i zaražena raznim patogenima koji služe kao prenosioc bolesti do domaćina. Sve u svemu cilj je širenje epidemija i pandemija. Po svemu sudeći izvršen je vojni napad na američki narod.

S obzirom na to da ništa nije moguće tvrditi sa stopostotnom sigurnošću, predlažemo da sve istražite sami, jedino tako možete doći do informacija koje će zadovoljiti vaše poimanje i razumijevanje tajnog rata kojeg, sada je već gotovo sigurno, vode vlade protiv čovječanstva. Za one koji nisu upoznati, depopulacija stanovništva prvi je plan koji se provodi od strane novog svjetskog poretka, a to činiti kroz padaline koje padaju na čovječanstvo i više je nego pametna odluka jer tako u malo vremena utječete na veliki broj ljudi. Pogledajte video:

[vsw id=”tmSn0na-i-w” source=”youtube” width=”625″ height=”370″ autoplay=”no”]

Z.K.

facebook komentari