Andrej Plenković: Brojevi jasno govore tko je pobjednik

2

Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković čestitao je svim članovima stranke, simpatizerima i partnerima na uspjesima koje su postigli na ovim lokalnim izborima. Čestitao je i svima ostalima koji su dobili povjerenje hrvatskih građana.

HDZ je osvojio 12 županija na ovim izborima. Voditi svih pet slavonskih i svih pet dalmatinskih županija – to je sjajna situacija za nas i pokazuje snagu Hrvatske demokratske zajednice. HDZ je osvojio 62 grada od 127. Od 428 općina, HDZ je dobio povjerenje u 204. Ovi brojevi su dosta jasni sami po sebi i govore tko je pobjednik ovih izbora, naglasio je Plenković, prenosi HRT

Od sutra otvaramo nacionalne teme s puno odgovornosti prema hrvatskim građanima, dodao je Plenković.

facebook komentari

  • bakran

    Ovaj jadnik nikako da shvati kako su mu za taj i takav ‘uspjeh’ indirektno najzaslužniji crveni majmuni. Da nema njih i straha u narodu od njihova povratka na vlast, sve bi izgledalo drugačije. Istina, u mnoštvu lokalnih sredina zasigurno su lokalni hdz-ovci još uvijek bitno domoljubniji i moralniji od svoga lažljivog i NEvjerodostojnog šefa; što je itekako kumovali finalnim rezultatima. Jedino, tje ‘jedino’, je Split ‘singularan slučaj’; tamo su pokrali birače.

    • Dusko Besenic

      Odlično si napisao,a bacanje prašine u oči domoljubnim Hrvatima,nastavlja se i dalje i nadam se kako skorije dolazi vrijeme još jasnijeg pokazivanja pravog lica i otriježnjenje domoljuba,ali se nadam da će imati istinsku domoljubnu opciju ( EHG ) kojoj će sa povjerenjem moći dati svoj glas!