ANTE VOLI LIGNJU (ili japanska pornjava)

2

Ovi priučeni hrvatski kolumnisti zaista zvuče trećerazredno. Bolje da se drže svoje profesije, pisanja romana, jer kolumnizmu, čini se, nisu dorasli. Mali Ante mi je samo primjer.

tomo_731433S1

U državi koja je najlošija u EU, najkorupiranija u EU (Rumunjsku i Bugarsku ne brojim jer je jasno da su primljeni u EU pod geopolitičkim, a ne ekonomskim uvjetima), najlošija po mnogočemu, a uz to su i pomoćnici Glavnog državnog odvjetnika Cvitana, poput primjerice Koketija, uhvaćeni u VARANJU DRŽAVE, ANTE TOMIĆ nalazi za shodno pisati o MORALNOM PEDIGREU gostiju na donatorskoj večeri predsjedničke kandidatkinje HDZ-a.

Prije svega licemjerno. Dobro, nije mu za zamerit, jer per definitionem pisac ne mre imat intelektualni pedigre (jer fizički se ne mre istovremeno nafčit sva književnost i sva znanost). Ali, započeti s izrazom “besprijekoran životopis”, izrazom koji u RH ne znači BAŠ NIŠTA, čak niti u slučaju vrlo specijaliziranih profesionalnih životopisa, krajnje je trivijalno, nezanimljivo, uvredljivo i “tim gore po činjenice”. Naravno da su hrvatski kolumnisti kao lažni profesionalci (jer samo je jedan među više uvijeta profesionalizma taj da je profesionalcu profesija jedini izvor prihoda) osuđeni pisati što im se kaže. Naravski da su prvorazredni znak stanja cijelog društva vjerujući pritom lažno kako su intelektualni korektif istog, o čemu se može zaključiti ako se baci pogled na stanje njihovih bankovnih računa.

Ali to da su glupi, neinventivni, nekreativni, bez imalo smisla za humor i još k tome nemoralni, što je u njihovom slučaju tim veći moralni propust, zaista je nedopustivo. To da ANTE VOLI LIGNJU jasno mi je. I zaista njegovo je pravo voljeti koga god želi, pa čak i morbidne japanske seksualne običaje (iako nedavne zabrane u Engleskoj a propos nekih tehnika seksualnog zadovoljavanja koje se standardno prakticiraju u pornjavama sugeriraju Achtung!).

Ali, samo zato što LJUBI LIGNJU ne znači da treba toliko otvoreno manifestirati svoj BJELODAN JAL s obzirom na novac koji je Barbie (simpa bucka koja mu očito ni po meri jer se ž njom ne bi mogel nosit) uspjela sakupiti na svojoj maloj večerici. Naime, bez daljnjeg imam svog omiljenog nogometaša GNK Dinama iz momčadi koja je postala EUROPSKI PRVAK, ali to nikako ne implicira da imam dužnost, ili da de facto mrzim bilo kojeg igrača primjerice Hajduka i to iz najboljih momčadi tog kluba koje NIKAD NISU POSTALE europski prvaci.

Ukratko, direktno i u glavu (po mogućnosti z hamperom dreka): HRVATSKI KOLUMNISTIČKI OLOŠ.

(Poveznica na kolumnu Ante Tomića->)

autor prof. Kristijan Krkač, facebok scribd.com

facebook komentari

  • peppermintt

    “Ukratko, direktno i u glavu (po mogućnosti z hamperom dreka): HRVATSKI KOLUMNISTIČKI OLOŠ.”

    kako lipo opra antišu kantišu , svaka čast profesore 🙂

    • Alan B’Stard

      Ante se totalno ulitao sa posljednjom kolumnom. Gomila dreka