“Antifašisti” i ustaše

  0
  Znate li o čemu sam ja pisao i brljao  kada sam pitao:   Je li Gey okej  ???

  Baš o ovome. !!!

  urbana desnicaU Hrvatskoj danas je demokratski čin isticanje zastava pokojnice Jugoslavije, slika krvoloka Tita isticanje transparenata u kojima se izruguje Domovinskom ratu, Crkvi .
  To jednostavno nazivaju “aktivistička intervencija  ” . I naravno takove aktivističke intervencije će slaviti svi mediji kao vrhunski čin demokracije .
  Zaštitit će ih i kordoni policije ako treba makar oni vrijeđali  većinu hrvatskog naroda i sve njegove svetinje.
  Ali ukoliko mislite isto to napraviti sa hrvatskom zastavom ili porukom koja ne odgovara vladajućim  neće vam se dozvoliti .
  “U Dubrovniku smo u utorak, 19. kolovoza. Svi oni koji nam se žele priključiti u Dubrovniku, upoznati nas i sudjelovati u akciji razvlačenja 50-metarskog transparenta, nek nam se jave u inbox pa će dobiti točne informacije kada dolazimo. Nakon što se okupimo na određenom mjestu, dogovorit ćemo lokaciju gdje ćemo izvjesiti 50-metarski transparent sa porukom “Olujom do Hrvatske, lustracijom do slobode.”
  Dakle, nakon Knina, Splita, Zagreba i Vukovara, transparent će biti podignut i u Dubrovniku.
  Moramo još jedanput napomenuti kako smo prije više od mjesec dana zatražili dozvolu od strane dubrovačkog gradonačelnika za korištenje gradske površine za javno okupljanje. Tu dozvolu, gradonačelnik Vlahušić je odbio dati. Lokacija je trebala biti tvrđava na Srđu.
  Dakle, sve dodatne informacije možete dobiti putem inboxa, uz napomenu kako na pitanja upućena od strane lažnih profila ne odgovaramo.
  Vidimo se!
  Uredništvo
   Sada se jednostavno sa već  napisanim mogu ponovo poigrati . !!!
  Idemo napravit jedan eksperiment. Trebamo primjerice : nekoliko odora iz Domovinskog rata nekoliko stijegova ratnih postrojbi Domovinskog rata ,  par transparenata. I recimo desetak – petnaestak istinskih branitelja
  E sada svratite pozornost na ovo .Recimo  obučem odoru HOS-a iz Domovinskog rata sa onim ZA DOM SPREMNI  , dođem na sred trga  Bana Jelačića i počnem se pokazivati prolaznicima.
  Ali ne samo pokazivati ja i zapjevam Thompsona
  Što će se dogoditi ???
  E to  i plavaca Ranka Ostojića  i marice, te informativnog razgovora. Potom prekršajne prijave i tko zna još čega ne.
   Sutradan bi medije preplavili naslovi.Vrištao bi Jutarnji list Večernji list isto ,HRT bi u Dnevniku išao sa glavnom vješću
  ‘ Ustaša na Tgu Bana Jelačića veličao zločine’
  Ali možemo mi i pojačati dojam .Onih  mojih već spomenutih par prijatelja  branitelja  sa odorama HOS -ZA DOM SPREMNI  iz ponavljam Domovinskog rata   zajedno sa mnom na Trgu Bana Jelačića ili u Dubrovniku ili bilo gdje u Hrvatskoj zapjevaju Thompsona traže lustraciju i zaustavljanje progona branitelja koji se i u očaju ubijaju.
  Prolaznici naravno  zgroženi, mnogi se čude i govore kako su to plaćenici i uhljebi HDZ-a ,lažni branitelji  koji užuvaju enormno velike invalidnine  u istog  trena  eto još više plavih anđela, a i marica, pa da vidiš i informativnih razgovora, i prekršajaca, pa možda i koja kaznena.
  A  mediji. Mediji bi se pomamili  da nas, odurne perverznjake,satru u komade sa naslovom:
  ‘Dokle ćemo trpiti teror  lažnih branitelja uhljeba HDZ-a i ustaša .’
  Naravno sve bi to pratio HRT sa okruglim stolovima u sljedećih petmaestak dana ,obvezno sa uradcima o Domovinskom ratu ali bi te emisije vodio Denis Latin jer ko bi bio bolji od njega ta u pitanju su branitelji.
    A sada ćemo mi koreografiju  malo promijeniti .
  Dakle – opet mojih  par prijatelja uzmemo slike krvoloka Tita jugoslovenske zastave sa crvenom zvijezdom  razvučemo  par 50-metarskih transparenata :
      “Smrt fašizmu sloboda narodu “
           “Antifa Hrvatska “
       Živio drug Tito i NOR “
      Eto  sada  opet plavih anđela i marica. I gle čuda – ovaj put oni čuvaju moje frendove od prolaznika što se zgražaju, a očeve djece koji oće mojim frendovima vrlo uvjerljivo objasnit da to baš i nije pristojno – NJIH trpaju u marice i vode na informativni razgovor, padaju prekršajne prijave.
    A mediji ???   Mediji vrište:
  Primitivni kamenjari i uglatoglavi ustašoidi  napali simpatičnu i miroljubivu skupinicu antifašista  koji su svojim izražavali svoj stav protiv  “ustaške zmije  “
  Dakle. antifašisti dragi ,gradonačelniče Dubrovnika  hajde meni,meni neukom ,meni  koji slabo razumijem neke stvari –  objasnite kako je došlo do takve fantastične promjene percepcije od strane medija, ali i od strane policije, pa i sudstva?
  Ili eksperiment nisam dobro izveo .
  Gospodo ovo nije domovina Jugoslovena no Domovina Hrvata i nacionalnih manjina
  Jedna riječ na koncu:   LUSTRACIJA  
  Daran Bašić

  facebook komentari