APSURDISTAN – Arsen Bauk izabran za predsjednika Odbora za pravosuđe Hrvatskog sabora

8

Arsen Bauk je danas izabran za predsjednika Odbora za pravosuđe Hrvatskog sabora.

“Već smo navikli na brojne apsurde u Hrvatskoj,koje manje više javnost i mediji prihvaćaju kao nešto normalno i logično. Danas smo svjedoci novog apsurda.

Stvarno je apsurdno, nelogično, i samo podcjenjivački i za sam Hrvatski sabor da je Arsen Bauk izabran za predsjednika Odbora za pravosuđe Hrvatskog sabora. Podsjetimo se, Arsen Bauk je profesor matematike i informatike. Stvarno mi nije jasno što se želi poručiti javnosti, pravosuđu i građanima imenovanjem profesora matematike i informatike na tako bitnu dužnost kao što je predsjednik Odbora za pravosuđe Hrvatskog sabora. Neshvatljivo je što se Bauk i prihvatio takve dužnosti.

Bauk jednostavno rečeno pravno nepisimen i ne zna niti početnu abecedu za takvu dužnost ili je lovica opet bila prevaga. Apsurdistan nad brojnim hrvatskim apsurdima i sprdačinama”, komentirao je ovu odluku na društvenim mrežama, Pero Kovačević.

facebook komentari

 • Tyrex Rex

  Ne znam što je tu čudno.Arsen Bauk kao profesor matematike zna dobro izračunati broj glasača u Hrvatskoj. Pola milijuna birača više ili manje to mu možemo i oprostiti.

  • EMINƎM

   Ali moraš priznati da je štediša kao malo tko.

   • Tyrex Rex

    Ma naravno da je štedišan dok je sa otoka Brača .Da sam tijekom rata imao čizme s đonom kao Baukov obraz, nosio bih jedan par cijeli rat.

    • EMINƎM

     Ide zima ne bi bilo loše imati Bauk čizme. Ta koža ne bi pustila ni kišu ni led.

 • kvaternik

  ludistan! učitelj računa postaje prdcednik odbora za pravosuđe!

 • Omnes Omnibus

  Ne vidim u čemu je problem. Ako Ante Šprlje može biti ministar pravosuđa, zašto Arsen Bauk ne može biti predsjednik Odbora za pravosuđe u Hrvatskom saboru?

 • Zdravko Sondic

  Evo ponovno prilike da u cetri godine ustedi 400.000 kuna. Lijepo je raditi nista a
  uhljebljivati tisuce kuna na racun poreznika.Zbiljam ne shvacam hrvate kao da su pali sa
  Marsa.

 • Rado Pejic

  Ministar pravosuđa ne mora nužno biti jurist, dovoljan mu je naglašen osjećaj za pravdu, pitanje je jeli ga Bauk ima, Pero Kovačević ga dokazano NEMA!