Bakir Silni potiče militantne muslimane na odlazak u rat protiv kršćana

57

Ne prestaju prijetnje prvoga muslimansko-bošnjačkog člana beha Predsjedništva Bakira Izetbegovića nemuslimanima u Bosni i Hercegovini, Europljanima, Amerikancima, Izraelcima, svim nemuslimanima, nakon što je sklopio vojni i politički savez s bosanskohercegovačkim polutisućljetnim turskim okupatorom.

Napose poslije izgrađenih prijateljskih veza s turskim islamističko radikalnim premijerom Erdoğanom, kojem je Bakirov otac Alija ostavio multinacionalnu i multikonfesionalnu Bosnu i Hercegovinu, zemlju Muslimana, Srba i Hrvata u „amanet“ turskom okupatoru, iza kojeg je u petstogodišnjem danku u krvi ostala pustoš svakog predznaka.

https://i0.wp.com/sda.ba/home/wp-content/uploads/2014/08/Bakir-Erdogan4.jpg?resize=556%2C370

Poslije Erdoğanovih izjava kako mu je Alija ostavio u „amanet“ Bosnu i Hercegovinu, da je „Kosovo Turska i Turska Kosovo“, te one ratne prijetnje svim onim nebošnjacima u Bosni i Hercegovini koji dirnu u Bošnjake „da će imati sto milijuna Turaka protiv sebe“, i tursko okupiranje ratnim brodovima beha luke u Neumu, Bakirova ratna politika prijetnje, zveckanje oružjem i antisemitizam u odnosu prema sukobu radikalno-islamističkog Hamasa i Izraela, svakim danom se šire. Uz to iz te sve islamiziranije za susjedstvo i Europu sve opasnije zemlje, svakim se danom sve više izvozi džihadista na ratne prostore u Siriju, Palestinu i Irak gdje se nad kršćanima vrši najmasovniji genocid. Nešto poput onog kakav je napravila Izetbegovićeva bratska Turska nad kršćanima u Bosni i Hercegovini, i nad Armencima.

Udara Bakir Silni po svima koji nisu muslimani Bošnjaci, prijeti kako ne može i ne će biti demokratskog izjašnjavanja Hrvata o svom nacionalnom entitetu, nema televizije Hrvata u BiH, ne će njemu Dodik davati dozvolu da hoda po republici srpskoj, i tako redom, ćineći sve da Bosna i Hercegovina ne izađe iz daytonske nepravdne podjele i krene u europsku budućnost. Ne će biti trećega hrvatskog entiteta, ali zato su Izetbegovići, Alija i Bakir, napravili i čvrsto ogradili mudžahedinski entitet u Gornjoj Maoči. Ne će biti televizije na hrvatskom jeziku, no zato ima sve više i više i televizija i pisanih i elektroničkih medija na arapskom i turskom. Ne će Bakiru Dodik davati dozvole da hoda po Dodikovom genocidnom prostoru, ali mu zato daju dozvolu i nikom više mudžahedini da posjećuje njihov entitet u Gornjoj Maoči. Opasnost za Bosnu i Hercegovinu jednaka je i od Republike srpske i od mudžahedinske Gornje Maoče, i od Izetbegovićevog entiteta, islamizirane Federacije u koju se sprema umarširati sto milijuna Turaka.

U tom svom ratničkom zanosu, koji pomalo sliči na džihadiste, Bakir Silni prijeti zapadnjacima, znači cijeloj kršćanskoj Europi i Americi  glede njihova odnosa prema muslimanima u svijetu, da će taj nemuslimanski svijet „reagovati kako treba onda kada muslimani u svijetu budu dovoljno jaki“. Čeka Alijin sin onaj moment kada tih 100 milijuna Turaka dođe u njegov beha pašaluk, kada Iran postane atomska sila, kada muslimani demografski okupiraju Europu, kada džihadisti poubijaju i protjeraju ili prisilno islamiziraju kršćane po Siriji, Iraku i da onda iz mudžahedinskog centra iz Bosne i Hercegovine krene silna islamska vojska pod Beč i na Europu. Time on prijeti nemuslimanskom svijetu, dok muslimani ojačaju, dok ih se narodi onoliko koliko je Mustafa Cerić rekao da mora roditi djece svaka Bošnjakinja, najmanje petero, dvoje za sebe kao majku a troje za rat protiv kršćana.

Nikada u Bosni i Hercegovini nije bila tako jaka radikalna organizirana i od političko-vjerskih muslimansko.bošnjačkih vođa podupirana kršćanofobija kao u ovo vrijeme bošnjačko-turskog vojnog savezništva. Može se tvrditi da nije bila tako snažna ni u vrijeme građansko-konfesionalnog beha sukoba. No onog momenta kada je Alija Izetbegović pozvao i doveo mudžahedine u rat, što je bio početak procesa mudžahediziranja euro beha Musliamana, Bosna i Hercegovina je postala najveća prijetnja europskoj budućnosti. Dakako, u procesu mudžahediziranja i deeuropeiziranja Muslimana, kasnije Bošnjaka, vrlo aktivno sudjeluje Bakir kada je vodio tajnu obavještajnu muslimansku zloglasnu službu AID povezujući je s isto tako zloglasnim iranskim obavještajcima koji su odigrali veliku ulogu u započinjanju hrvatsko-muslimanskog sukoba.

https://i2.wp.com/disqussion.club/wp-content/uploads/2014/08/isis.jpg?resize=468%2C293

Iz učvršćenih veza s radikalnim islamskim zemljama, ispod svake ljudske razine i političkog dostojanstva, kao svaki beha veleizdajnik Bakir pjeva hvalospjeve turskom sultanu Erdoğanu na pobjedi za predsjednika Turske. A tog istog Bakirovog političkog brata zapadni svijet doživljava kao vrlo radikalnog islamistu i veliku prijetnju sekularizmu u Turskoj. Zapadni svijet ga doživljava prijetnjom i zbog toga što pruža potporu džihadistima koji su prognali i poubijali stotine tisuća kršćana u Iraku i Siriji.  Znak je to sve  islamiziranije Turske, a i svih onih prostora gdje ulaze na bilo koji način, poglavito ratnim brdovima i stotinama milijuna vojnika kao što to ćine u Bosni i Hercegovini. To je ta direktna prijetnja Europi i njenoj budućnosti. Doda li se tome i bošnjački antisemitizam iskazivan prema odnosu sukoba Izraela i radikalnog islamističkog Hamasa, onda i nije teško vidjeti temelje buduće Bosne i Hercegovine koju grade muslimani Bošnjaci sa svojim turskim prijateljom. Rastom antisemitizma u Turskoj u vrijeme Erdoğanove diktature vjere, raste i antisemitizam kod Bošnjaka.

A rastom bošnjačkog antisemitizma koji se širi svjetlosnom brzinom po Bosni i Hercegovini, i zahvaća gotovo sve kategorije bošnjačkog društva, sve se više urušava multikulturalizam i multikonfesionalizam u toj slojevitoj zemlji, koje je zbog tog muslimanskog unitarizma, Alijine i Bakirove veleizdaje, sve manje. Gotovo je više i nema, a poglavito je nema s europskim vrijednostima i stečevinama. Nakon svih eurozapadnih propalih pokušaja očuvanja Bosne i Hercegovine kao multi-zajednice svjetova, jedino što je ostalo je demokratsko i slobodno, po volji svakog naroda, razdruživanje te zajednice. Povijesno je vrijeme, pet do dvanaest, da zapadni europski svijet kao supotpisnik Daytona, zaustavi ubrzani proces džihadiziranja i osmaniziranja Bosne i Hercegovine, budući da bi nemuslimani na njenim prostorima mogli ubrzo doživjeti sudbinu današnjih sirijskih i iračkih kršćana. Zapravo mogla bi im se ponoviti sudbina iz vremena Osmanlija, koje se vraća u Bosnu i Hercegovinu a preko nje u Europu.

Stoga, potrebna je žurna konferencija svih potpisnika i supotpisnika, naravno bez Turske jer ona i nije sudionik prošlih pregovora, a i njene brutalno genocidne prošlosti u toj zemlji, Daytona, te u demokratskom, civiliziranom dijalogu, na temelju ljudskih prava i vjerskih sloboda, kao i prava naroda na samoodređenje, nametnuti novi ustroj Bosne i Hercegovine. Ustroj u kojem bi svaki beha narod imao označen svoj teritorijalni prostor, dakako bez onoga mudžahedinskog, pa i arapskog koji sve više osvaja Sarajevo, a Europska unija i SAD jamčile i čuvale tu beha trodijelnost republika, ili entiteta u cjelovitoj i međunarodno priznatim granicama Bosne i Hercegovine. Sve drugo, poglavito ovakvo uređenje tronacionalne dvoentiteske Bosne i Hercegovine, u kojoj se šire i jačaju dva ekstrema, velikosrpski separatizam i velikomuslimanski džihadizam, proces je nestajanja europske Bosne i Hercegovine i zapadnog kršćanstva u njoj. Ne poduzme li se nešto u zaustavljanju tih nacionalnih, velikosrpskih, i vjerskih velikoislamski tsunamija Bosna i Hercegovina će postati u istinu „bure baruta“ na ovim europskim prostorima.

Vinko Đotlo

facebook komentari

 • Ida Galić

  Nad Hrvate u BiH su se nadvile dvije velike opasnosti, koje se nadopunjuju u negativnom smislu i prijete velikom pogibelji i opstanku Hrvata na tim prostorima! Prva opasnost je u tom članku spomenuta galopirajuća islamizacija bošnjačkog korpusa u Bih, njegovo povezivanje s radikalnim islamskim krugovima u svijetu, preko svojih političara od kojih najviše istupa upravo mali Izetbegović, što hrvatskom narodu ne može donijeti ništa dobrog. Druga opasnost nije ništa manja iako dolazi(vidi paradoksa) od strane hrvatske države i sadašnje hrvatske vlade, a ogleda se u potpuno pasivnom držanju i vlade i predsjednika RH u odnosu do Hrvata u BiH! Kad bi ne daj bože sutra netko izvana (Turska) ili iznutra (radikalno islamizirani pripadnici bošnjačkog naroda, htjeli oduzeti Hrvatima prava koja im pripadaju kao konstitutivnom narodu ili još gore, etnički očistiti federaciju od Hrvata, ti ljudi bi bili prepušteni sami sebi i na milost i nemilost onih koji bi to planirali! Naj manje bi mogli računati na pomoć ovdašnje vlade, tj. Hrvatske i njezine vojske. Što bi se dogodilo u tom primjeru!!? Josipović i Mesić bi sigurno samo slijegnuli ramenima i rekli, da su si Hrvati BiH sami krivi, da im se to događa jer nisu poslušali njihove naputke i u svemu poslušali Sarajevo, dok bi Milanović opet ispaljivao neke nesuvisle dosjetke, svojstvene samo njemu. Kad bi netko usprkos svemu i htio pomoći Hrvatima u BiH, za to nebi imao nikakve mogućnosti! Vojska je potpuno nespremna i nemoćna za rješavanje takvih situacija i ne može braniti ni Hrvatsku jer su se previše zanašali na NATO zaštitu i vojsku praktično uništili, tako da nije ni sjena onoj ponosnoj sili iz 1995 godine! Zato moramo moliti boga, da se u vrijeme dok je na vlasti ova klika i nenarodni predsjednik, ništa od navedenog Hrvatima u BiH ne bi dogodilo, jer objektivno gledano, oni su kao mali narod prepušten sam sebi, trenutno naj ranjivija narodnostna skupina u Europi!

  • Bravo Ida! Stanje je upravo kako si opisala! Hrvati u BiH po trenutnom sustavu moraju sudjelovati ‘u procesima u Sarajevu’, iako to nema nikakve koristi jer smo svaki put brutalno preglasani!.. S druge strane navijamo za ‘jaku’ državotvornu i domoljubnu Hrvatsku, na koju će mo se moći ‘osloniti’!

   • Ida Galić

    Situacija je trenutno, varljivo mirna. Ali potencijalno se to može vrlo brzo promjeniti i može postati i mnogo gora od one koju sam opisala. Sve će zavisiti od odvijanja događaja u Turskoj, te kako će Erdogan postupiti kao predsjednik Turske, s ogromnim ovlastima. Ako ih bude zloupotrjebio što je vrlo izgledno, to će dati još veči poticaj radikalnim Bošnjacima, da ostvare svoje zamisli, jer su oni potpuno svjesni činjenice, da im ni evropa ni SAD a najmanje Hrvatska, neće praviti ozbiljne probleme oko toga. jedina nada je brzi odlazak ove sadašnje hrvatske garniture i dolazak takve vlade, koja će potpuno razumjeti situaciju u BiH i poduzeti odgovarajuće korake . Dobro bi bilo, kad bi naši Hrvati imali svog jakog čovjeka u budućoj hrvatskoj vlasti(kao prije Šušak), koji bi mogao utjecati na odluke hrvatske vlade i usmjeravati ih u korist Hrvata u BiH!

    • peppermintt

     Ida muslimanski svit u BiH nije jedinstven, oni imaju struja više nego mi ( iako se čini nemoguće) druga stvar je što nas naše lopine plaše priviše s fundamentalizmom, srbi još i podlože jer im to odgovara i eto panike.

     • Ida Galić

      Znam da još nije jedinstven, a i bolje za naše, da je tako! Jer teško nama, ako se oni budu sjedinili oko jedne ideje i zle namjere, da nas izbrišu, a tom ja govorim!!

     • HRSmoock

      Ništa od toga. Jedino je šteta što se toliko inzistira na očuvanju preživjelih normi. Tri entiteta i nikoga neće boleti glava. Onda bi bilo moguće ustrojiti funkcionalnu BiH. Ne treba bježati od BiH. To posjebno vrijedi za Srbe. Ukoliko se ustroji troentitetska zajednica nema razloga za bilo kakav separatizam. Srbi nek surađuju sa Srbijom, Hrvati sa Hrvatskom, Bošnjaci sa…Uh, zaboravio sam. Turska je daleko :)) Ali eto, neka surađuju sa Turskom, ako imaju interesa. Mora se ići dalje. Ja se Bošnjaka ne plašim. Ponekad me zaboli glava u razgovoru sa njima…Ali, eto…Pričamo.

     • peppermintt

      Ne mislim da ima takvih ideja Ida, druga stvar je političko zauzimanje pozicija na račun malobrojnijih. Muslimanske redove zbija naša nezrela politika neprirodne koalicije s srbima iz entiteta rs-a, i ako se ne osvijeste naše lopine poslije bude već kasno.

     • Ida Galić

      Misliš li ti možda, da su naši krivi što postoje, i što su stalno brojniji oni u Maoči!!? Ne smiješ miješati uzroke i posljedice! Još je rahmetli Alija, dok je primao svu pomoć preko Hrvatske govorio, kako mu je bliži jedan Malezijac-musliman nego komšija Hrvat! Vidjela si kako Bakir uzneseno pozdravlja Erdoganovu pobjedu! Pa zaboga Bakir je trenutno predsjednik predsjedništva BiH!! Za njega postoje samo Muslimani, a svih drugih, -kao da nema ili on možda misli, da ih neće biti Poznati su primjeri, kad su predstavnici međunarodnih snaga u BiH skidali križeve sa zidova učionica u nekim školama jer tobože vrijeđaju drugačije vjerujuće, a pogledaj što si oni dozvoljavaju. Federacija je puna turskih i Iranskih tajnih agenata i špijuna, koji rade što im se prohtije i sigurno ne u dobro Hrvata! Hrvati naprotiv ne mogu dobiti minimum prava kao na pr svoj TV kanal na hrvatskom jeziku! Oni moraju moliti muslimane da im to dozvole, a ovi neće! Kakva mi je to jednakopravnost! A da naši paktiraju sa Srbima!! To sigurno rade iz teške nužde a nikako iz neke ljubavi prema Srbima, koji se i sami osjećaju ugroženi! A da ne spominjem tešku pljačku hrvatski poduzeća i općina po Hercegovini, tako da se od njihova novca saniraju gubici po Bosni! Treći entitet je rješenje i treba ustrajati na njemu pa što košta, košta!!

     • peppermintt

      onih u maoči i nema puno sve se to da riješiti u par dana ali se ne rješava, i tu men se čini postoji prešutni dogovor svih u BiH-neka vehabija narod će se plašit a mi moremo šta oćemo.Aliji su Malezijci dostavljali oružje usrid embarga, toliko o ljubavi-interes ida
      Cila BiH je prepuna obavještajnih službi.
      Tv kanal na hrvatskom jeziku su prodali naši ida, di je završila najmodernija oprema erotela.
      treći entitet s istom klikom političara ništa neće riješiti, apsolutno ništa.
      Bez korjenite promjene pristupu, načinu, vrijednostima, ciljevima nema tu velikog pomaka.

     • HRSmoock

      Šta, kao fundamentalizam nije u porastu? :))

     • peppermintt

      je, ali sjetimo se i nacionalizama drugih vrsta

     • HRSmoock

      Nacionalizam do određene granice nije opasan. No, ovo nije 1776. ili 1789. a ni 1804. i 1848. :)) Za očekivati je bilo da se pokrene određena evolucija, koja će osigurati da se ne ugušimo u šovinizmu. Zato je moj moto…Uzdržanost, prije svega. Dvadeset dva puta mjeri, pa onda…Rez.

     • peppermintt

      ovisi koja je promatrana razina, ovo na što se pozivaš je makrorazina, kod nas je sve bilo na mikrorazini.
      Je mejri dvadeset puta pa onda reži ali kod nas je problem što jj svatko tvorac svojih mjernih jedinica, a taš onda ?

     • HRSmoock

      Ako u ta 22 puta ne ide…Onda nam nema pomoći.

     • peppermintt

      nije problem u mjerenju nego u mjernim jedinicama, pomoći ima samo što oni malo pametniji, pošteniji, vrijedniji, okretniji, pravedniji među nama imaju obvezu veću nego ikada aktivno se uključiti u društvene tokove
      ja sam nepopravljivi entuzijast i optimist 🙂

     • HRSmoock

      Sad će čika HR da ti kaže nešto. Prvo povedi računa o sebi i onima koji ti nešto znače. A onda o ostalima. Pošteni ljudi, oni koji ne lažu sebe…Uvijek će se dogovoriti, ma koliko veliiki problem bio. Na ove druge ne vrijedi trošiti entuzijazam. Znaš onu…”Ne raspravljaj se sa budalama, spuste te na svoju razinu i pobjede te iskustvom”. Nego ima li sunca? Ovdje je predivan jesenji dan.

     • peppermintt

      Hvala što me paziš 🙂
      Govoriti pozitivno nije nikad zaludu, to bi nam i tribala bit nit vodilja ovozemaljskog života 🙂

      dan je lip,još uvik lejtni, rano još za jesen triba još na more 😉
      aj na jagode i šljive

     • HRSmoock

      Hvala na pozivu. Bolje ti svrati ovamo. Ovdje se za vikend pravi džem od kajsija. I prvi puta ćemo pokušati slatko da spremimo. Ovu ženu koja radi kod nas nam je sam Bog poslao.

     • peppermintt

      toliko je bilo marelica pa ima i za džem ? blago vama, mi smo sve popapali u svježem stanju.
      Jedino od višanja se napravio džem i on mi je super, a sad još malo pa i šljive, a je i od drinjina za palačinke, sad još malo pa po u maline u planinu 🙂

     • HRSmoock

      Zar je toliki rastur sa marelicama? Imam jednu staru (ogromno drvo, bilo je tu kada smo kupili plac ) i dvadesetak “novih”. Pored Dunava je, pomalo i zaklonjeno, pa su se valjda zato održale. Ja ih volim navečer uz vino :)) Ali zato su mi breskve, nula bodova. Mislim da ću ih izvaditi. Matore.
      A za maline…Dovoljno je do pijace…Nemam planinu .))

     • peppermintt

      je zadnjih godina obolile one stare sorte, Mostar je inače bio cili pod nasadima marelicama , pasala im je suva i vruća klima, nakon izgradnje hidrocentrala uzvodno na Neretvi lkima je promijenja i na ovoliku vrućinu stigla je velika vlaga koja je pogodovala razvoju bolesti. Ove godine neš grožđa da valja, a i smokve su nekako vodene. Jedino one u selu su fine, a maline imam u vrtu ali one planinske su njami :)to je gušt berba pa posli na uštipke u Vrleti

     • HRSmoock

      U vinogradu imam takozvane “vinogradrske” breskve i kruške. Nisu bogzna što, ali su ukusne i izdržljive. Sve ove nove sorte (iz osamdesetih) su onako…Osjetljive. Moramo Dona da angažiramo. On je fitopatolog.
      Meni je glavno voće sa placa. Stara je sa ceste 1995. poslije poznatih događaja skinula jednu porodicu sa traktorom. Od tada su kod nas i ne znam što bih bez njih. Inače su iz Dalmacije i za njih je ovo obilje plodne zemlje. Ne bih mogao da nađem bolje radnike. Razmišljao sam i ja o malinama, imam jedan jabučar viška, koji ću svakako vaditi…Ali već sam se previše rasplinuo. Frka mi je oko vinograda, jer ovdje je teško naći prave radnike. A svi kukaju kako nema posla.

     • peppermintt

      di je taj don smi li u nas :)))

     • HRSmoock

      A što ne bi smeo? On ti je čudan lik, ubi ga tuga za Jugoslavijom. Taman je toliko stariji. Dobro, nije to sramota. I nisu samo Srbi skloni takvoj nostalgiji. Puno muslimana znam…Pardon, Muslimana koji se rasplaču za “Jugom”. Eto nismo isti. Meni nije bilo nenormalno što Hrvati žele svoju državu. Kakva bi to zemlja bila (SFRJ) da je opstala na nasilnom zadržavanju članica? Zar K.U.K. nismo iz istih razloga zvali “tamnicom naroda”?

     • peppermintt

      tu si u pravu najveću jugonostalgičari su upravo muslimani. Njih bi mogla ujediniti više neka inačica ideje juge nego islamski fundamentalizam. Nije se čudit njima, nisu bili opterećeni ni islamom niti nacijom bilo im je svi smo naši . Ne bi ni sad bili okrenuti fundamentalizmu ali puno je taj narod stradao devedesetih, priviše. Tuga je to.

     • HRSmoock

      I najgore su prošli baš ti koji nisu bili radikalni. Kao nikad prežaljeni rahmetli čika Jusuf, otac jedne moje prijateljice. Ne znam da li sam boljeg čovjeka ikada u životu upoznao. Ubiše ga Srbi u Brčkom, ni danas se ne zna gdje su mu kosti. A pustili su par najradikalnijih za izvjesnu svotu maraka.

     • peppermintt

      radikalni su uvik “na tržištu” i znaju kako se izvuć, uvik jadna bespomoćna sirotinja strada
      a onda opet ovi radikali preuzmu kormilo i ko fole sažalijevaju sirotinju.

     • Pogledaj pepperminttže samo popis imena na ovoj čestitci: Sve je jasno! 🙂 http://kamenjar.com/foto-komentar/

     • čestitka u dnevnom listu za 25.05.

     • peppermintt

      oklen Šušnjara :)))

      je ovdi je lik Tite dosta “cijenjen “, triba to razumit mješovita sredina naviklo se u socijalizmu državni posao državni stan državno odmaralište , glavni događaj im bio nosanje štafeta ,nije to naučilo prstom mrdnut

     • HRSmoock

      Obožavatelji lika i (ne)djela Jožefa Brožeka. Jedan moj poznanik čuva Jošku Broza. Moram jednom pribelježiti te bisere.

     • Bio je nedavno pa ga mardar nalapušio 🙂 pobjegao je ‘bestraga’

     • HRSmoock

      To nisam ispratio. Znaju se oni odavna.

     • peppermintt

      :)) meni je drago na civiliziran način razmjenjivati drugačija mišljenja, to bi nas tribalo obogaćivati

    • HRSmoock

     Mislim da će Erdogan biti uštopan. Zbog Sirije, Egipta, a i izraelsko lobiranje daje rezultate.

     • Ida Galić

      On želi apsolutnu vlast u Turskoj! Već je pozatvarao sve koji su mu stajali na putu, a druge je prestrašio! Sve radi po planu i njegove izjave poslije pobjede na izborima ne obećavaju ništa dobrog! Istina je On više nema što tražiti u Siriji i Egiptu, a s druge strane je moćna Rusija i jedino područje za rovarenje je Balkan i to zelenom transverzalom, preko Albanije Kosova, Sandžaka do Bosne i to mi ne da mira!! Njega trenutno na navedenoj ruti, nema tko štopirati!

     • HRSmoock

      Lako se to promjeni. Prvi iredentisti na Kosovu su bili marksisti-lenjinisti. A onda su uhvatili vezu sa onima “preko bare”. Erdogan mora da pazi što radi, jer će ga Ameri zamjeniti čim izjavi nešto opasnija. Ako treba…Uvešće huntu, kao u Egiptu :))

 • peppermintt

  jedan poučan video na tu temu, kako gospoja Izetbegović prikuplja pomoć u Turskoj :))

  toplo preporučam pogledati :))

  • Ida Galić

   Isto ko i Mesić u Australiji!! Zanima me, da li je poštovana Hanuma slićno kao i on “izgubila” te pare onako u “muvingu” A Gospodin Srka bi tu dobrodošao kao prevoditelj!!

   • peppermintt

    hanumica je sve zadržala. o tom ti vicevi kruže bosnom, a Bakirova žena i kćer imaju zagrebačku adresu.

 • Ljuta Trava

  Bakir slini – bio bi puno primjereniji naziv.

  • HRSmoock

   Nije on Aliji ni do koljena. Alija je bio pribran. I imao je neki cilj, koliko god se mi ne slagali sa tim. Ovaj je curica najobičnija. Nije ni elokventan, lako ga je pročitati…Neka poživi što duže :))

 • Daran F.Bašić

  Zaboli me ona stvar i za RS ali i Izetbegovića .
  A povrh svega i za ovu nenarodnu vlast u Hrvatskoj
  Eto će nas disciplinirati što li ???
  Pa pokušali su mnogi

  “Usra” sam se od prijetnji Izetbegovića .

  • :)) Ti si posebno izložen, ono gdje si ti je granica Istoka i Zapada 🙂 prva linija! 😉

   • Daran F.Bašić

    Ma trebat će probiti baš tu prvu liniju.A prvi mi susjedi ljudi iz srednje Bosne,Konjica ,Jablanice već jednom protjerani.No sada nisu u okruženju pajdo.Ili da su im obitelji ostale u okruženju.

    Iza leđa tvoji nema brige

    Kužiš li prijatelju o čemu ja . Posve druga priča a da se mislilo otići otišlo bi se.Nikle kuće stvorilo se novo ni iz čega .

    • Razumijem, a i mi smo tu! Samo Zovi, eto nas na Humu za čas!

   • Daran F.Bašić

    Meni je Pepermintić iza leđa .A i ti jebga .No sada i žena i djeca
    Prejaka i logistika ali i razlog da ne maknem 🙂 🙂

 • Daran F.Bašić

  Bakir ovo hrabri sebe i svoje a ne plaši mene.Šarenu im lažu mora prodati da ostane na vlasti.
  Dovut će Turčina.Ma nek dovuče u svoju avliju zaboli me ona stvar.
  Odem barem jednom tjedno u Sarajevo živo me se jebe što ga pretvara u tursko ili džamahiriju.
  A kada se probudi ono europskih muslimana koji su po svemu udaljeni od Bakirovih i Cerićevih bit će po njih ponajprije kasno
  Hrvati su svakako protjerani a i Srbi neka u njemu gradi što hoće. Isto je za Zenicu ,Visoko Tuzlu .

  Ostat ćemo mi i opstati ne bojim se ja .

  • peppermintt

   džaba mu, men se čini izdimio je on u muslimana, Fahro bolje stoji

  • HRSmoock

   Ima li što novo U Saraj-Teheranu? Jednom tjedno? Beneficirani radni staž.

   • Daran F.Bašić

    Ma s prijateljem kamionom ne zadržavam se baš mnogo. A novo je sve u odnosu na ono kada sam ja živio u njemu neke 4 godine.

    • HRSmoock

     Nisam bio u kotlini…Poodavno. A i nemam koga vidjeti. Svi su u Kanadi, SAD, Australiji…Ostalo nešto ljudi što sam ih poznavao iz viđenja, dobre cure su uglavnom udane…Jbg. sami su se izolirali. Za “čevape” i pitu sirnicu ionako ne marim. Kao ono u filmovima, “ne vraćati se na mjesto zločina”. Svojeg ili tuđeg…Propalo Saraj’vo sa Jugovinom. A i ruku na srce, najviše su se izdrndavali sa tim bratsvojedinstvom. Valjda su zato u tvornici “Bratstvo” pravili topove i sl. Hebalo ih bratstvo. I jedinstvo :))

     • Daran F.Bašić

      Prođem ja i pored Bratstva . 🙂 🙂
      Često .
      I sada se hvale kako rade topove i izvoze “bratskim ” zemljama.To će im valjda dići privredu.

      90 % onoga što ja vidim je ruina propada .

     • HRSmoock

      Poznanik iz Travnika koji je radio topove za M-84 radi u Kini. Isto to što je radio ovdje. Kaže da su to pred kraj Jugovine radili punim kapacitetom. Da su tako prilježni bili u nečem pametnom…

   • ‘kad se jutri budiš u sarajevu imaš osjećaj da si u dalmaciji. naime minareta
    je toliko niklo da imami dok pjevaju neumitno ulaze jedan drugom u
    uho. s vremenom su morali razviti osjećaj za tercu…islam na klapski
    način.’

    • HRSmoock

     U ovom svijetu…Sve je moguće :))