Beljak će suspendirati stotinjak članova HSS-a, među njima i Petir

5
FAH

Predsjednik Hrvatske seljačke stranke (HSS) suspendirat će stotinjak članova stranke “zbog opstruiranja izbora”, a kako se doznaje među njima će biti i HSS-ova europarlamentarka Marijana Petir i drugi visokopozicionirani stranački dužnosnici.

Beljak je to potvrdio Hini uoči izvanredne konferencije za novinare koju je sazvao za srijedu za 10 sati s temom “Aktualna situacija u HSS-u nakon parlamentarnih izbora”.

Marijana Petir napisala je na Facebooku kako je “hrvatski narod na parlamentarnim izborima pokazao kojim putem želi ići i u koje vrijednosti vjeruje”.

“Svaki izbori imaju svoje pobjednike i svoje gubitnike. Pobjednicima čestitam. Nažalost, najstarija hrvatska politička stranka s jučerašnjih izbora nije izašla kao pobjednik, no članice i članovi HSS-a ostali su stajati na braniku vrijednosti koje HSS brani već 113 godina pokazavši na ovim izborima da ne prate smjer kojim je stranku povelo novo vodstvo”, stoji u objavi.

Također je napisala da “HSS treba vodstvo koje poštuje njegove temelje i koje će se za njih boriti”.

HSS je dio Narodne koalicije predvođene SDP-om koja je izgubila izbore od HDZ-a.

 

facebook komentari

 • Omnes Omnibus

  Bit ce zanimljivo gledati do kad ce HSSovci trpiti ponizenja ove vrste. Moj savjet: dajte pajserasa na eBay, mozda netko treba isluzenog politicara, kratkonoznog dugoprstica

 • kršni

  Kasno Marijana k pameti došla!

 • miro

  Komentirali smo ti Marijana ima već nekoliko mjeseci tko je Pajser Beljak i da nešto učiniš u svezi toga ali si se oglušila.Slušajte glas naroda i nećete pogriješiti.

  • sjena

   gosp.miro,prvo je ženska osoba,drugo je van zemlje,a treće nekako tako kako sugerirate
   se radilo u partiji!!!!!!!!!!!!

 • EMINƎM

  Nadam se da će B.pajser udomiti komunistička stranka.