Besramani ‘uleti’ pred TV kamerama

0

Vlasnik restorana brze hrane šokirao je američku naciju nakon što je pred TV kamerama uputio neumjesan komentar reporterki kazavši joj da bi “volio vidjeti svoj komad mesa u njenim ustima”.

Naime, reporterka KCTV-a Courtenay DeHoff radila je prilog o biznismenu Joeu Zwillenbergu koji je u svom restoranu u Kansas Cityju odlučio uvesti cijene kakve su bile 1985. godine kad su Kansas City Royalsi posljednji put osvojili World Series, odnosno naslov prvaka u američkoj bejzbol ligi.

Unatoč činjenici da ga snimaju TV kamere, Joe je na pitanje reporterke smije li okusiti njihov hamburger odgovor ispalio kao iz topa: “Courtenay, volio bih vidjeti svoje meso u tvojim ustima!”

Odgovor ju je isprva potpuno šokirao, iako kako se čini prema kasnijoj reakciji, Courtenay se ipak nije našla uvrijeđenom.

Video besramnog uleta objavljen je na YouTubeu, a ne moramo niti spominjati da je postao apsolutni hit.


Za vrijeme prekida utakmice Srbija – Albanija, dogodio se još jedan ‘Ulet’, Igor Mikić iz Žarkova, član Srpske radikalne stranke,  upao je u direktan prijenos RTS-a i u kameru vikao: “Vučiću, pederu!”

Dok je Predrag Strajnić, novinar RTS-a, na tribinama stadiona Partizana razgovarao s gostima o prekidu utakmice, Mikić se probio do kamere, svo vrijeme uzvikujući uvrede na račun Aleksandra Vučića, premijera Srbije.

Kako saznaje Blic, u vrhu SNS- a vjeruju da su na ovaj incident na tribinama Mikića poticali pojedinci iz Nogometnog saveza Srbije i uprave FK Partizan. (JL)

 

 

facebook komentari