Bivši član ustaške mladeži Drago Pilsel podnio prijavu protiv portala dnevno.hr

1

Novinar Drago Pilsel podignuo je kaznenu prijavu protiv kolumnista portala www.dnevno.hr Tvrtka Dolića, neimenovanoga vlasnika i neimenovanoga glavnog urednika portala zato što je na portalu www.dnevno.hr 8. kolovoza objavljena Dolićeva kolumna, a zašto, kako je Pilsel smatra, postoji osnovana sumnja da su u objavljivanju kolumne ostvarena sva bitna obilježja više kaznenih djela, među kojima i tzv. zločina iz mržnje.

Zato je Pilsel, kako navodi u svom dopisu Hini, predložio da Državno odvjetništvo (DORH) poduzme zakonom predviđene radnje i protiv troje ili više osumnjičenika pred nadležnim sudom pokrene kazneni postupak kako bi osumnjičenici bili proglašeni krivima i kažnjeni.

Kolumnu Tvrtka Dolića objavljenu na portalu www.dnevno.hr osudilo je ranije Hrvatsko novinarsko društvo (HND).

HINA

facebook komentari

  • Ovaj piskaralo Drago Pislel skače iz tabora u tabor i zaustavi se undje gdje mu tko više monudi i dadne. Danas u SRH koje je sin partizana predsjednik, bilo koji žitelj hrvatske može podnijeti kaznenu prijavu protiv svakog državnotvornog Hrvata, samo ju treba, tobože, podkrijepiti da je prijava podnijeta zbog širenja mržnje. To su stare i otrcane floskule iz bivšeg režima otca Ante Josipovića, predsjednika današnje sa dva (2) slova RH Ive Josipovića, čiji se je otac borio protiv Hrvatske sa tri (3) slova, što znači da je “3” uvijek veće od “2”. Pametnome dosta!