Božićna čestitka Kolinde Grabar Kitarović

1

Predsjednička kandidatkinja HDZ-a Kolinda Grabar-Kitarović je putem video spota svim Hrvaticama i Hrvatima diljem svijeta te svim građanima Republike Hrvatske čestitala Božić te im uputila najiskrenije želje za sretnu i bolju 2015. godinu.

Video spot se prikazuje na TV programima diljem Hrvatske. Čestitku Kolinde Grabar-Kitarović prenosimo u cijelosti.

“Vrijeme je Božića, vrijeme nade, zajedništva, obiteljskog okupljanja i ljubavi. Zato Vam želim da ove blagdane provedete u toplini obiteljskog doma uz svoje najmilije. Podijelimo radost blagdana, ali u našem veselju pokažimo i skromnost. Okrenimo se oko sebe i pogledajmo ljude koji nas okružuju, pružimo ruku najpotrebitijima, siromašnima, usamljenima i nesretnima. Učinimo to otvorena srca jer svaki čovjek u Hrvatskoj zaslužuje da ove blagdane dočeka ljudski i dostojanstveno. U svjetlu novog života pogledajmo i u sebe i ponovno pronađimo unutarnju snagu za promjene, za bolji život koji ćemo ostvariti.

Neka nova 2015. bude puna optimizma, vjere u sebe i zajedništva za bolju i prosperitetniju Hrvatsku koju svi zaslužujemo.Želim vam sretan i blagoslovljen Božić i sretnu 2015. godinu. Za bolju Hrvatsku!”, poručuje u božićnoj čestitci Kolinda Grabar-Kitarović.

kgk.cestitka-email1

facebook komentari

  • yoshua

    Stavim ti “Blagdane” na onu poznatu Stvar!!!