Božidar Alić: Osuđen na doživotnu Hrvatsku

0

Rat, naime, još uvijek traje. Podmukao, tih, zloguk! No, Hrvatska , a i Hrvati će preživjeti. Sve ćemo mi to nadživjeti. Usprkos, uz prkos i unatoč svima i svemu. Jer . . . „ dok je srca bit će i Kroacije“

[dropcap]K[/dropcap]riv si, Ivane Dončeviću! Kriv si, Ivane Dončeviću, jer si bio hrvatski branitelj! Kriv si, Ivane Dončeviću, jer si uzdizao svoje dvoje djece! Kriv si, Ivane Dončeviću, jer si čistio Sveto hrvatsko tlo od klica zla koje posijaše srbi! Kriv si, jer si živio časno, kao što mi, Hrvati i živimo! I naposljetku kriv si, Ivane Dončeviću, jer je ova trenutna vlada Tvojim rukama aktivirala eksplozivnu napravu koja Te ubila u noći 28/29. lipnja negdje oko 3.30.

Da, ubili su Te: josipovići, milanovići, pusići, stanimirovići, uzelci, pupovci,  jovanovići, mesići i ostali nikolići & co!

Ne samo da Te ova srbijanska vlada, koja sebe naziva hrvatskom i koja trenutno stoluje u Domaji, ubila, već je pokušala zatrti svaki trag svojega zločina. Vijest o tvojem skončanju trajala je tek nekoliko minuta na stranicama teletexta Nove TV. Na RTL uobičajene pederastične gluparije, a na HRT-u si možda još i živ?!? Ili, možda, što je još bolje za njih, nikada nisi ni postojao.

Tvoja smrt nije smjela kvariti svečanost karmina pri isporučivanju Hrvatske u (eu)ROPSKU zajednicu. Ti si se, Ivane Dončeviću, drznuo umrijeti u suverenoj državi Hrvatskoj, a pokopaše Te u (eu)ROPSKOJ zajednici.

Grobare sam već naveo. Ti antiFAŠISTI plesahu do dugo u noć na 1. srpnja svoje krvoločno, slavodobitno kozaračko kolo, u izrežiranim baletnim papučicama, s okrvavljenim petokrakama namjesto srdaca. Po grobovima predaka naših plesahu. Traje to od Franjine smrti. Od smrti našeg prvog i jedinog Predsjednika svih Hrvatica i Hrvata, izruguju nam se sikteći umilno titov regionalni „ napred“. Slave oni srbijanski poraz pretvarajući ga u svoju pobjedu. E, je su li se rasplesali tu noć u bratstvo- jedinstvenom (regionskom) zagrljaju!   Jedino je Angela Merkel bila i ostala ostala gospođa, uljudno se ispričavši, uz milu laž, kako su joj obveze naglo nabujale, upravo na prvo hrvatsko (eu)ROPSKO jutro. Nedostajao je samo  peđa grbin da ih on, kao homoseksualan par, sve usvoji i posvoji. . .

 

. . .  dok ćirilica, kao kuga i kolera, potiho prodire u sve pore načete Zvonimirove lađe, šireći se poput malignog srbijanskog tumora na još donekle zdravom hrvatskom tijelu. Imala bi gospođa doktorica Bosanac za to lijeka, no UDBI isprepletenoj tim istim srbima, to ne odgovara. Terapija svemu tome će biti duga, invazivna i intenzivna!!! ( tko je shvatio, shvatio je. op. a.)

Rat, naime, još uvijek traje. Podmukao, tih, zloguk! No, Hrvatska , a i Hrvati će preživjeti. Sve ćemo mi to nadživjeti. Usprkos, uz prkos i unatoč svima i svemu. Jer . . .

 

„ dok je srca bit će i Kroacije“

 

dnevno.hr

facebook komentari