BOŽIDAR ALIĆ: “PROKLETI BILI HRVATI”

22

Prokleti bili, svi vi koji glasovaste za komunističkoudbašku žgadiju, koja je nama Hrvatima četiri godine vladala i koja nas je dovela, a i cijelu nam Domaju, ne samo na rub ponora, već i u samu grobnu jamu …

[ad id=”93788″]

Papir podnosi sve, tako da i vi imate Domovnice i na našu nesreću, pravo glasa … da, naravno, vi ste unuci ubojica i okupatora koji čak i Blaženog Alojzija Stepinca spriječavaju da i službeno bude Svet, što je već za života bio i kojemu se MI HRVATI (koji očito postadosmo manjina) utječemo molitvama…

Kad kažem da papir podnosi sve, tada uključujem i sve proklete Srbe, poput Branka Grčića, Borisa Lalovca, Milanke Opačić i ostalih (da ih ne nabrajam) koji su sudjelovali i to vrlo aktivno u srbijanskoj i četničkoj agresiji na Hrvatsku i Hrvate devedesetih … o četnikuši Vesni Pusić, Radimiru Čačiću i smradu najgorem Miloradu Pupovcu, neću! Zaključite sami što su zaslužili!

Iznimno i njih pišem, početnim velikim slovom, kao i vas hrvatske gnjide koji glasaste za neznamkakav MOST, uz prilog lažnih hrvatskih strankuljaka, navodno „hrvatskih“

MOST je sklepan navrat-nanos od politički kupljenih kretenoida, koji rade protiv Hrvatske i ne bi li VELIKOM KOALICIJOM, održali našmrkanog kretena od Milanovića, zajedno sa svojom balvan revolucijom „hrvatske vlade“ na vlasti, uništivši tako, tom njihovom VELIKOM KOALICIJOM, Hrvatsku demokratsku zajednicu, a i samu ideju i san o samosvojnosti Hrvatske!

Tomislav Karamarko MORA prije svega i svih, sprovesti lustraciju i unutar HDZ-a !!!

Kampanja je (HDZ-u) bila očajna i gubitnička, zahvaljujući Josipi Rimac i svima koji nju podržavaju, a sve nam je bilo dano „na pladnju“, pobjeda nam je već bila servirana!

Toliko od mene o Hrvatskoj demokratskoj zajednici, kao njenog člana.

MOST je sastavljen „ s koca i konopca“ … Ti moj ljubljeni Hrvatski puče znadeš tu izreku ..“ od zla oca i još gore matere“, a poduprijeti crvenim tajkunima, istim onima, koji su podupirali političkog mrtvaca Yusipovića, ubojicu Stipu Mesića, koji je kršten zvezdom petokrakom i mržnjom prema svemu hrvatskom i Budimira Lončara, koji je nažalost još živ.

RAT JE MOGUĆ I VRLO IZGLEDAN na „ovim prostorima“ , kao što je to službeno iskazala Angela Merkel!

O ishodu tog rata, radije ne bih, ukoliko će nam o Hrvatskoj vladi odlučivati unaprijed prodani MOST!

Ostavljam vam na volju … zaključite sami!

Iznad svih i svega prokleti bili vi „HRVATI“, koji ne izađoste i ne izlazite na izbore, niti na referendume, dajući prešutno tako svoje mnogobrojne glasove, sada  „samo“ tehničkim veleizdajnicima, još uvijek na vlasti.

Kletva kralja Zvonimira nas još uvijek prati, a i ja joj se pridružujem!

Ufam se u Našu Kolindu i moguće prijevremene izbore …

… uskoro …

…jer dok je srca bit će i Kroacije!

Božidar Alić/Kamenjar.com

 • kršni

  Alić je rekao ono što treba reći. Ništa za dodati, ništa za oduzeti!

 • vladajuci

  Napokon da netko javno raskrinka Josipu Rimac, ta osoba stvarno nema sposobnosti niti umijeća biti direktorica kampanje, zato je sve tako i završilo. Pa ona nije sposobna ni grad Knin voditi.

  • Sivooki

   Zašto je nju postavio?

   • vladajuci

    Na unutarstranačkim izborima nije prihvatila stav ŽO da se glasa za Kosoricu, već se odlućila za Milinovića, a u zadnjem krugu je prihvatila Karamarka, ovo joj je sad vraćeno za uslugu…

    • Sivooki

     Ah, Bože dragi.

   • Maks

    Taj napada Karamarka na HKVu , Josipu ovdje , jako je kratkog dometa .

 • vdanan

  „RAT JE MOGUĆ I VRLO IZGLEDAN na „ovim prostorima“ “
  Vrlo je izgledan na svim prostorima. Bilo bi dobro da preostali Hrvati u budućem svjetskom razračunavanju više pripaze koga će braniti. Osim toga, ovo što nam je već „pred nosom“, a to su problemi s invazijom „izbjeglica“ , treba gledati u malo drugačijem svjetlu. Naime, u svom pohodu iz hrvatskog „hot spota“, „izbjeglice“ će navaliti upravo na onaj dio granice koji je s hrvatske strane jako crven što se tiče rezultata nedavnih izbora. Nekako mi nije jako krivo što će „izbjeglice“ u popriličnoj mjeri zgaziti taj dio Hrvatske.

 • Ikim_Suam

  A, križ na leđa i ajmo dalje.

 • Mario Glavičić

  Isuse bože, kakvih debila ima u ovoj našoj zemlji. Božidare napravi uslugu svim normalnim ljudima i pucaj si u glavu, nacistu jedan smrdljivi.

  • Sivooki

   Meditiraj malo, bit će ti lakše.

  • sui

   Lijevoliberalna uljudba protkana europskim vrijednostima….

   • Sivooki

    “No tolerance for intolerant!”
    Lijepo te proglase netolerantnim, i ti više ne spadaš među ljude.

    • Mario Glavičić

     Jesi ti pročitao ovaj tekst? Tekst u kojem ovaj proklinje Srbe, Hrvate i sve koji ne razmišljaju kao on? Podsjeća me to na ove muslimanske ekstremiste koji ubijaju gdje stignu, samo zato jer netko ne živi njegovim načinom života. Za tzakve među normalnima mjesta nema.

     • Sivooki

      da, i dijelim njegovo razočaranje što Hrvati sami sebi kroje tešku sudbinu, propuštajući se iskopati iz jame u koju nas zatrpavalju komunisti.

     • vdanan

      A kako to četnici razmišljaju, genije? Razmišljaju tako da tebe, takvog glupog kakav jesi, i svakog drugog tko samo nosi priljepak „hrvatski“ ne bude.

 • Bic Boziji

  Ko je ovaj debil? On bi najradije vratio Pavelica i ustase.

  • Mario Glavičić

   A debil da. I ništa drugo. Skriva svoju mržnju i neljudskost iza tobožnje ljubavi prema Hrvatskoj.

  • Sivooki

   Ni Pavelić ni ustaše ne bi nanijeli Hrvatskoj ovoliko zla koliko vaši crveni kmeri.

   • goranka

    Sad si dotični sigurno razmišlja i veli sam sebi: Viš, ima čovjek pravo. Ne treba čkomiti, ali taj beton još nije našao svoju pneumatsku bušilicu. Božiji sud, možda.

    • Sivooki

     Sigurno, ne možda.

 • goranka

  Aliću, sve, samo ne proklinjati!

 • sinisa

  Eee Božidare, uzmi terapiju i duboko diši.