Božidar Alić:” Šljam, trenutno (i još vrlo kratko) na vlasti u Domovini Hrvatica i Hrvata, vodi nas u GRAĐANSKI RAT

8

Oštro i odlučno, upozorio je danas na trenutnu političku situaciju u Hrvatskoj, statusom na svome facebook profilu, glumac Božidar Alić, kojeg prenosimo u cijelosti:

Šljam, trenutno (i još vrlo kratko) na vlasti u Domovini Hrvatica i Hrvata, vodi nas u GRAĐANSKI RAT.

Dugo je ta moguća grozota pripremana izdašnim financiranjem raznoraznih teršelički, pupovaca, baba, platformi, gongova, ne mrziteljskih udruga, ustanaka u srbu, brezovici, jasenovcima… (potičući i hrabreći Ih)

Slaveći zlikovca tita i sve njegove anti Fašističke jame i grobišta nas Hrvata, a pljujući po Bleiburgu kojim i danas mi Hrvati hodimo, kao i djeca djece naše, pokušali su nam Jedinu Domaju pretvoriti u opustošeni agnostički ” kontejner”, u kojem se niti umrijeti s dostojanstvom ne dopušta.

Ako Oni tonu, nestaju i odlaze zanavijeke, pokušavaju i našu Domaju povući za sobom, u Njihov petokraki grob. Ništa im sveto nije. Osim Njih samih. Ako Njih više biti neće, a neće, neka niti, Njima neželjene, Hrvatske ne bude…

Otpao Im je yusipović, perković i mustač. Sada su na redu SVI Oni! No, izgledno je kako VLAST neće predati bez da opet i opet i opet proliju živu Hrvatsku krv.

Oni SVE tome vode…….
Počeli su od Šatora……
Umirući, napokon, u posljednjem odlasku, protjerujući i opet i opet i opet našu mladost,
KRVI SU NAŠE ŽEDNI!!!
BUDIMO SVJESNI TOGA
Njihov smo posljednji koračić, do GRAĐANSKOG RATA
(koji im je posljednja želja)!

120px-Pleter52.svg

Božidar Alić, 23.02.2015

 [ad id=”40551″]

facebook komentari

  • cleuna

    Točno,od riječi do riječi.

  • Barbara

    Amen!

  • sui

    Jucer su pokazali kako su spremni na sve.