Božo Petrov o objavi snimke smjene ministara na skupu HDZ-a

11

Predsjednik Mosta nezavisnih lista Božo Petrov rekao je u ponedjeljak tijekom predizbornog druženja s građanima u Dubrovniku, kako mu je drago što su HDZ-ovci na sinoćnjem skupu emitirali videoisječak smjene Mostovih ministara i tako pokazali što je Plenković učinio da zaštiti čovjeka iz Agrokora.

Na središnjem predizbornom skupu HDZ-a u Dubrovniku u nedjelju navečer prikazan je videoisječak sa sjednice Vlade kada su Mostovi ministri glasali protiv povjerenja ministru financija Zdravku Mariću nakon čega je premijer Plenković zatražio od tajnice da pripremi papire za njihovo razrješenje. Isječak je izazvao oduševljenje svih prisutnih, a Petrov ga je jutros komentirao u druženju sa građanima na gruškoj placi.

”Drago mi je da HDZ-ovci sada ponavljaju sve ono što je Andrej Plenković trebao napraviti da bi zaštitio čovjeka iz Agrokora, da bi zaštitio ministra financija koji više ne može biti ministar. Žao mi je samo što nisu dodali sve ono što je uslijedilo u idućih mjesec dana – laganje cijeloj hrvatskoj javnosti, pokušaj preslagivanja u Saboru, sramotnu trgovinu u Saboru, šutnju premijera o tome tko čini tu famoznu većinu… Vidjet ćete nakon izbora”, rekao je Petrov.

Kandidat za dubrovačko-neretvanskog župana Nikola Grmoja je pak kritizirao HDZ-ova župana Nikolu Dobroslavića, koji je kandidat za još jedan mandat. Ja ću se jednako odnositi prema svakoj općini i gradu, poručio je. ”Nedopustivo je da imamo župana u Europi, a ne Europu u Županiji, imamo europske fondove koje ne možemo koristiti… Predložit ćemo Županijskoj skupštini smanjenje obuhvata (projekta golfa) na Srđu i to će biti prvi potez kojeg ću napraviti kao župan”, rekao je Grmoja.

Kandidat za gradonačelnika Dubrovnika Maro Kristić rekao je kako je njegova kandidatura samo nastavak bitki koje je vodio u Saboru.  ”To su bitke za javni prostor i naše strateške resurse. Glavne dvije točke su realizacija smanjenja obuhvata projekta na Srđu na 100 hektara i za namjenu preostalih 200 hektara otvoriti dijalog s građanima,” rekao je.

Drugo, treba zadržati terminal u luci Gruž u rukama Dubrovčana, potom su tu ulaganja u sportsku infrastrukturu, izgradnju trodijelne sportske dvorane, igrališta s atletskom stazom, izgradnja azila za životinje i cijeli niz ulaganja u komunalnu infrastrukturu, nabrojao je planove Kristić i dodao kako će se u gradskom proračunu mladim ljudima osigurati sredstva za subvencioniranje kupnje stana.

facebook komentari

 • rođeni

  veliki meštar udbopionirske sekte zvane hdz se morao pohvaliti državnički potezom kakvog se ni njegov duhovni prethodnik tito ne bi postidio

  • Agromentum

   Zar se ne kaže za MOST da su sekta? 🙂

   • rođeni

    ironično, kad se vide ovakve snimke idolopoklonika i zlaćanog teleta kojem se klanjaju

    • Agromentum

     Ne želim nikoga braniti! I Boži se svi klanjaju, ili netko u “stranci” smije nešto protiv njega nešto reć’? Probali su neki, ali ih više nema.

     • rođeni

      koliko ja znam, mnogi udbopioniri upravo nedostatak stege zamjeraju petrovu
      drug tito nema takvih problema, on ima nedostatak demokracije

     • Maks

      Most = SDP = UDBA .

  • Liam shi

   Oli je nastala prpa u Ćupriji jer vas ne doživljavaju ni nakon provokacija ravnih onima s dječjih igrališta – tipa jadnjikavih transparenata kojih se ni Bernardićevi puleni ne bi posramili? Tko je Boži duhovni prethodnik – Yul Briner? :))))

 • Maks
 • mrs jones

  E moj Božo šo te snađe, opsjeda te lik i djelo, a isti “bahati” lik te apsolutno ne doživljava 🙂

 • Dusko Besenic

  Nema iznenađenja ni nečeg novoga od MOST-a,jer su svakom razumnom “pročitana knjiga” još od trenutka nastanka “nekoalicije” sa Karamarkom i svemu što je slijedilo u njihovom djelovanju. Meni je mučnina zbog svih onih koji su u stanju glasovati za njih i u njima vidjeti “nešto”,a isto se odnosi i na količinu glasača SDP-a,HNS-a,HSS-a i tzv živog zida,a o mafijaškom IDS-u i velikosrbskom SDSS-u nema potrebe reći ni riječ! Na žalost,HDZ, sa trenutnim vodstvom, spušta svoj nivo prema ovim šljam partijama i strankama i jedina svijetla točka, na političkom nebu, je trojac Esih-Hasanbegović-Glasnović,za koje se nadam da će se organizirati i politički aktivirati sve časne domoljube kojima ni na kraj pameti ne pada nikakva politička trgovina sa neprijateljima vlastite države i naroda!

  • kostresh

   “trojac” sigurno pobijedjuje jednoglasno suzdrzane.