Božo Petrov: Ukinuli smo državnu slavinu Hanžekovićevom carstvu

5

20 MILIJUNA razloga za “ljubav”

Da razjasnimo odmah na početku: gospodin Hanžeković mora prihvatiti činjenicu da će ostati bez 20 milijuna kuna godišnje, koliko je otprilike uzimao građanima Republike Hrvatske preko ovrha za televizijsku pristojbu.

To je novac svakog pojedinog građanina, ne njegov i on na njega nije pretplaćen. Naš posao zastupnika je da se borimo za interese građana, ne interesnih skupina koje od njih žive.

Ne borimo se protiv Hanžekovićevog bogatstva, vjerujemo da je dio stekao trudom, radom, pametnim ulaganjem i tržišnim inovacijama, ali na ovaj novac jednostavno nema pravo.

To je novac onih koji najčešće stvarno nemaju dovoljno sredstava niti za platiti mjesečni račun za televiziju. Ma što god Jutarnji list i ostali Hanžekovićevi mediji pokušali napisati i kako god nas pokušali ocrniti.

I sva prozivanja Jutarnjeg lista već mjesecima motivirana su samo time da će biti ukinuta još jedna državna slavina Hanžekovićevom carstvu.

Godinama se polirao imidž političarima preko određenih medija i to na način: ne diraš me, ne diram te. Ili još bolje: ne diraš me, središ mi neki izvor prihoda, a ja ću se potruditi da izgledaš lijepo i djeluješ pametno. Sve što bismo mi trebali jest zaboraviti na ovih 20 milijuna kuna koje se uzimaju običnim ljudima.

Mi smo odlučili ne zažmiriti, nismo mogli žmiriti. I onda smo dobili naslovnice, kakve vjerujem nisu dobili niti najgori kriminalci koji su prema neovisnim zapadnim izvorima iz Hrvatske isisali desetine milijardi eura! Ponekad se upitamo nedostaje li Jutarnjem listu crne kronike.

Gospodine Hanžekoviću, ponosni smo na to. Jer znamo da je to dokaz da činimo pravu stvar.

Jutarnji list tako “lijepo” zbori o Mostu da ispada što god loše da se događa u državi, kriv je Most. Znate dragi građani, Jutarnji list toliko “voli” Most, da kad treba pisati o HDZ-u piše o Mostu, kad treba pisati o SDP-u, vidi Most. Kad treba pisati o HNS-u, opet vidi Most.

Što god da se u Lijepoj našoj loše dogodilo u prethodnih 25 godina, kriv je Most. Iako nismo niti postojali do prije tri godine. Od vremena Ilira, Jutarnjem listu Most je kriv za sve.

Toliki apsurd su ti naslovi i članci, poput ovog današnjeg (“Kaos u utvrdi Mosta”), da će Most uskoro biti kriv za klepet krila leptira u Teksasu, rat u Siriji, promjenu klime na Antarktici te svakako, globalno povećanje razine mora. Moramo pitati gdje je kaos? Je li kaos možda u Jutarnjem listu i Hanžekovićevom odvjetničkom uredu zato što Most ne popušta? Je li počela nervoza?

Za kraj, dragi čitatelji, dat ćemo vam nešto literature koju je Jutarnji list trebao objaviti javno i transparentno, isto na naslovnici. Ali, naravno, sramota se treba sakriti. Na naslovnici je bilo, kako možete i pretpostaviti, da Sabor uhljebljuje, da Most namješta. Pogledajte kako oni pišu i što je prava istina. Sami donesite zaključke o relevantnosti i objektivnosti Jutarnjeg lista.
Pokušajte sami procijeniti gdje je trenutno kaos.

Nemojte se ljutiti gospodine Hanžekoviću, mi nemamo ništa osobno protiv vas. Naprosto, drugačiji smo. Vi nas nikada nećete moći razumjeti. Za nas je ovo borba za građane.

Važniji nam je osjećaj barem jedne osobe kojoj će biti lakše kada vidi uplatnicu za ovrhu.

Na njoj će nedostajati svote od 300 do 600 kuna, većina kojih je išla Vašem odvjetničkom društvu. Ta osoba nikada ne treba znati da smo joj mi pomogli. Mi smo sretni s time što je njoj biti lakše. Sretniji 20 milijuna puta od svih vaših pozitivnih ili negativnih naslovnica.

Nema kompromisa gospodine Hanžekoviću i što god i kako god pokušavali, mi nećemo odustati.

Članak u Jutarnjem -> http://bit.ly/2hK2ILD
Demantij tajnika Hrvatskog sabora -> http://bit.ly/2iHyczc
Objava demantija u Jutarnjem -> http://bit.ly/2hHso6Y

 

facebook komentari

 • Tyrex Rex

  5 milijardi razloga za neljubav između Bože Petrova i Karamarka . Recimo samo zamislite da se na plaće i mirovine sada troši 5 milijardi kuna ili novu eskadrilu borbenih lovaca

 • kvaternik

  kad ćeš se ti, bolesni psihijatru, ispričati gosp. Karamarku ya ocrnjivanje, blaćenje i laganje u optužbama protiv njega? bilo bi ipak politički korektno da priznaš da si lagao i ocrnjivao sve u namjeri da bi prekrio medvjeda Grizlia i svoje dobiti!

 • Maks

  Petrov je gore zlo od Hanzekovica milijun puta , sto je on kao zastitnik udbe i profitera unistio za godinu , nemoze Hanzekovic za stoljece.

 • dubokaistina

  definirajmo napokon politicare..postoji tipovi politicari tipa Kolinda,Milanovic Josipovic..zajedno im je da su rasli pod staklenim zvonom..u osnvnoj skoli i srednjoj odlicmi ucenici. faks zavrsen u roku..s faksa odmah na mjesto direktora s placom od 3000 -4000 eura..takva osoba nema blage veze ni dodira s stvarnim zivotom,ne zna uociti problematiku i tako je..Vazno je reci da njihovo obrazovanje nije jamac inteligencije cak su i veliki politiciki dilenati..

 • EMINƎM

  kuća se starnova od temelja gradi .. svaka kunica dobro dođe