Branitelji će dodijeliti ‘Veliko zlatno srce’ iznimnoj ženi koja je pomagala hrvatskim braniteljima

4

Dr. Neli Sršen mnogi su zahvalni što im je svojim radom u jednoj od najpoznatijoj talijanskoj bolnici u Padovi spasila živote, a riječ je bila o najtežim bolesnicima iz Hrvatske.

Dr. Neli Sršen, liječnici, počasnoj konzulici Hrvatske u Italiji i predsjednici Udruge Hrvatska kuća u Padovi, hrvatske braniteljske udruge dodijelile su priznanje “Veliko zlatno srce”.
“To će priznanje hrvatski branitelji uručiti ovoj iznimnoj ženi, prije svega, zbog njezinog angažmana oko niza vrlo uspješnih humanitarnih akcija, zbog pomaganja hrvatskim braniteljima te njezina angažmana oko promicanja vrijednosti slobodne, samostalne i neovisne hrvatske države”, priopćeno je u ponedjeljak iz Udruge branitelja “Zagrebački velesajam” i Udruge hrvatskih branitelja Domovinskog rata 91., koje priznanje doktorici Sršen dodijeljuju u suradnji s drugim udrugama proizašlim iz Domovinskoga rata.

Dr. Neli Sršen mnogi su zahvalni što im je svojim radom u jednoj od najpoznatijoj talijanskoj bolnici u Padovi spasila živote, a riječ je bila o najtežim bolesnicima iz Hrvatske, ali i ne samo iz naše zemlje. Na taj način branitelji žele odati priznanje i svim zdravstvenim djelatnicima i podsjetiti na njihovu ulogu u vrijeme i nakon Domovinskoga rata, dodaje se.

Priznanje će dr. Sršen uskoro biti svečano uručeno u Zagrebu, navode Željko Baća, predsjednik UBDRZV i Mladen Pavković, predsjednik UHBDR91.

 

hina

facebook komentari

  • Bollero

    Poprilično već poznato od lady- žena za 10.

    • Svaka joj čast prijatelju! Trebamo više ovakvih ljudi!

  • Bollero

    Poprilično već poznato od lady- žena za 10.

    • Svaka joj čast prijatelju! Trebamo više ovakvih ljudi!