Branitelji Staziću: Ako u Vama postoji išta humano i ljudsko trebate se ispričati braniteljima HVO i njihovim obiteljima

10

Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata HR-HB Mostar oglasila se povodom jučerašnje izjave saborskog zastupnika SDP-a Nenada Stazića koji je hrvatske branitelje u BiH nazvao ‘ubojicama djece’

“Staziću, Vaša izjava o umirovljenim braniteljima i obiteljima poginulih i nestalih branitelja nije normalna, ne može se drugačije protumačiti. Što se to Vama događa pa hrvatske stradalnike HVO koji su u Domovinskom ratu stradali isključivo ranjavanjem ili zatočeništvom u srpskim ili bošnjačkim logorima nazivate ubojicom beba.

Neshvatljivo je da obiteljima poginulih i nestalih branitelja HVO nanosite takvu uvredu i bol koja se ničim ne može opisati ili opravdati.

Kakva je to mržnja u Vama koja generalizira sve branitelje HVO i stavlja ih pod zločinački imenitelj.

Kako se usuđujete na takav način vrijeđati najčasnije ljude i njihove obitelji, zar je moguće da Vi takve stvari možete govoriti u Hrvatskom Saboru bez ikakvih posljedica za izgovorene laži i uvrede koje ostavljaju duboke posljedice najviše na obitelji poginulih branitelja ali i na sve branitelje koji su časno branili suverenost Republike Hrvatske i Bosne i Hercegovine.

Zastupniče Staziću, nama je jasno da iza ovih kleveta i podmuklih namjera stoji velikosrpski projekat podjele hrvatskog naroda kao jednog i jedinstvenog naroda na više zemljopisnih naroda i tako mu pripraviti put u nestanak i zaborav.

Ako u Vama postoji išta humano i ljudsko trebate se ispričati braniteljima HVO i njihovim obiteljima. Ukoliko Vi ne osjećate potrebu učinite to radi Vaše kćerke i Vaše obitelji.”, navodi Udruga dragovoljaca i veterana Domovinskog rata HR-HB Mostar.

 

facebook komentari

 • damirphr

  nema, kratko i jasno…

 • bubnjar

  Pa Stazić bi pobio milijun Hrvata kao i Tito, da samo može. A preostali bi mu bili po zatvorima, za svaki slučaj. Teška zadrta komunjara, kao da je došao iz Rankovićevog doba.
  Nemojte biti naivni.

 • Sivooki

  Kakvo ispričavanje… Taj razumije samo jedan jezik…

 • zokić

  Stazić je nečovijek i od njega tražiti osjećaj i empatiju je isto kao od kroničnog alkosa da se ostavi pića. Pogledajte tu poganu, mržnjom izraubanu njušku, ona kazuje puno više od stotina rijeći i tekstova. Pomozi mu Bože da progleda jer kraj mu se bliži a sotonski zagrljaj sve jači.

 • Istina

  Da u njemu postoji išta humano i ljudsko, on se nikada ne bi bavio politikom.

 • bakran

  Nešto ‘humano i ljudsko’, u tom liku?! Pa pogledajte mu sliku. (Možda bi u spomenutoj Udruzi netko trebao okulisti?!)

 • ludovik

  Mržnja ga izjela iznutra i izvana! Moralni gubavac!

 • Dusko Besenic

  Problem je što u Hrvatskoj postoje zakoni koji ne sankcioniraju ovakve kretene,kao što je Stazić i dozvoljavaju da takav ljudski šljam može dijeliti uvrjede bez poslijedica! Sloboda govora da,ali javno vrijeđanje ne!

 • meduza

  komunjara glupa, zadrta nepismena jugoslavenčina

 • Zdravko Sondic

  Svemu je kriva rakija pa se tako i ponasa.