Braniteljima i Navijačima kapa do poda!

  0

  Kao i uvijek kada najviše treba u  obrani  Domovine, bez obzira radilo se to  o obrani od ratne  ugroze,  prirodne katastrofe ili obrane od poplava svoj puni i najveći doprinos  uz sve ostale, daju  branitelji i  pripadnici navijačkih skupina.

  podrška modrić

  Uz  mnogobrojne „obične“ ljude   na nasipima  u Posavini možemo zamijetiti  branitelje s oznakam svih ratnih postrojbi od Dubrovnika do Iloka, te  pripadnike svih navijačkih skupina. Od Torcide, Funcuta, Armade, Bed Blue Boysa, Kohorte, Ultrasa, Škripara… i neka nam oproste neki ako smo ih ispustili.

  Kao da je neko drugo vrijeme, vrijeme  s početka devedesetih kada su  članovi  navijačkih skupina među prvima stali u obranu Domovine. Iste slike vide  se i kod prikupljanja  pomoći za stradale u poplavi. 

  Navijači su još jednom pokazali da će uvijek među prvima pomoći kad je najteže. Mnogi ih smatraju “negativcima i huliganima”, što naravno nije istina. Samo ćemo napomenuti da dok ti ‘huligani’ putuju stotine kilometara kako bi pomogli ljudima, ti koji ih tako nazivaju uživaju u ispijanju kava na terasama kafića.

  U ime Hrvatske stranke prava  zahvaljujemo  im od srca  na svemu što su učinili.

  Daniel Srb.

  facebook komentari