Bruna Esih: Očekivali smo izvrsne rezultate, ali ovo je iznad naših očekivanja

7

U izbornom stožeru Brune Esih slavi se odličan rezultat. Prema posljednjim podacima Esih ima više do 10 posto glasova, piše N1

”Nisam iznenađena. Očekivali smo izvrsne rezultate, ali mogu reći da je ovo iznad naših očekivanja”, rekla je Esih.

Prokomentriala je i razultat HDZ-ovog kandidata Drage Prgometa.

”Imali smo slično izborno tijelo, a to govori koliko je bila ispravna ili ne odluka Plenkovića da Prgometa kandidira za ove izbore u Zagrebu. Nisam se u osobnom smislu o drugima izjašnjavala. Za HDZ Prgomet nije bio najbolji izbor to su pokazali glasači”, kazala je.

”U svakom slučaju HDZ bi se trebao zamisliti nad politikom koju vodi pri odabiru ljudi. To je i za njih prilika da neke stvari započnu ispočetka jer mi nudimo jedan novi početak”, kazala je.

Govorila je i o potpori HDZ-u u Saboru.

”Ja sam bila na HDZ-ovoj listi za parlamentarne izbore, to je stanka najbliža mojim uvjerenjima, a ja ne napuštam svoje kolege. Kako će se ta suradnja nastaviti – vidjet ćemo, otvorena sam za svaki razgovor”, kazala je.

Upitana postaje li ta suradnja uvjetovana ministrima koje Plenković treba predložiti Esih je kazala: ”Ja neću uvjetovati ništa osim onoga što već jesam kad sam premijeru za potpis za Jandrikovića tražila jamstvo da se ne ide sa HNS-om IDS-om i sličinima u preslagivanja”.

Esih nije kazala  koga će zastupnici s njezine liste podržati u Gradskoj skupštini.

”Ja ne mogu reći koga bih podržala, a neću pozvati birače da se izjasne za nekog kandidata u drugom  krugu. Prepuštam to njima. Smatram da među kandidatima koji su u drugom krugom nemaju svog kandidata”, rekla je.

Upitana bi li surađivala s listom Milana Bandića Esih kaže kako na to ne bi pristala te da svoje stavove neće mijenjati. Ipak, postoje neki uvjeti koje bi Bandić mogao ispuniti kako bi Esih pristala na razgovore s njim.

”Uz promjenu imena Trga maršala Tita bi trebao ponuditi još neka rješenja i jamstva pa bismo o pregovorima tada tek mogli govoriti. Ne slažem se s nizom njegovih koraka”, kazala je Esih.

Bruna Esih i Zlatko Hasanbegović najavili širenje na cijelu Hrvatsku

facebook komentari

 • Milim prijatelje i simpatizere naše LIEPE PLAVKE da pročitaju sadržaj priloženog linka kojeg je piša najhrvatskiji čovjek cijele hrvatske povijesti. To je u svojoj predizbornoj kampanji za predsjednika RH 2009. godine posvijedočio i dr. Andrija Hebrang mlađi.

  PRINCIPI I NAČELA PRIPADNICIMA I PRIJATELJIMA HRVATSKOG NARODNOG ODPORA – ZNAK VJERNOSTI POVODOM 25 GODIŠNJICE USTAŠKOG POKRETA 1929 – 1954
  http://otporas.com/principi-nacela-pripadnicima…/

 • Bobo Mostarac

  Da, malo svježine po cijeloj Lijepoj Našoj, dobro bi došlo!

  • EMINƎM

   da svježina, ali prije toga mora domestos počistiti smrad a ne ga prikrivati

   • Bobo Mostarac

    Isprika, ali tko to prikriva smrad?

    • EMINƎM

     Prvo treba očistiti pa namirisati

 • Urbani Desnicar

  Jucer je bio POVIJESNI DAN za RH! Nema vise te sile koja nas moze zaustaviti. Zapamtite dobro ove rijeci! Bravo za Brunu,Zlatka,Glasnovica… i sve POSTENE HRVATSKE DOMOLJUBE, koji su unatoc medijskoj izolaciji i skromnim financijama, osvojiti DUPLO vise glasova od Plenkijevog-JUDE. Ljudi moji dragi, ovo je CUDO! Napadali smo Zlatka, sto ceka, zasto ne osnuje novu stranku, ali Dr. Hasanbegovic, zvani-LEGENDA, je pametno procijenio I sacekao izbore. Da vidi uz koga je HRVATSKI NAROD? Uz “vjerodostojne” lutke na koncu ili uz ISTINSKE HRVATSKE DOMOLJUBE? Tek onda, kada se uvjerio, da nas je puno,puno vise, najavio je osnivanje nove stranke! GARANTIRAM, da ce od iducih izbora, Hrvatskom konacno upravljati posteni I cestiti ljudi, kojima je je ova zemlju u SRCU! Nece nam vise trebati nikakve koalicije sa kriminalcima,jugoslavencinama i foteljasima! Ocekujem da ce se ovome HRVATSKOM POKRETU(jer ovo je puno vise od stranke), prikljuciti svi oni koji ovoj zemlji zele dobro. A takvih je jako, jako puno. Nisu bili medijski eksponirani, posto je vecina istih, u rukama UDBASA I CRVENIH KMERA(za sada). Danas, nakon dugo,dugo vremena, ponovo se vidi svjetlo na kraju tunela I nada za ovu nasu- SVETU ZEMLJU HRVATSKU!!! ZDS

 • Bruno Shinnen

  Čestitke !!!!!!!