BRUNA ESIH: Odbacujem medijske manipulacije. Ne želim zamjeniti Hasanbegovića!

4

Nakon što su je pojedini mediji proglasili vrlo izglednom kandidatkinjom za novu ministricu kulture, Bruna Esih je odbacila takvu mogućnost.

– Najodlučnije odbacujem medijske manipulacije o mogućnosti da budem ministrica kulture u novoj Vladi gospodina Andreja Plenkovića. Niti mi je itko došao s tom ponudom, niti bih je ikad prihvatila, budući da ne želim na toj dužnosti zamijeniti ministra Hasanbegovića kojega podupirem i čiji rad smatram neupitnim te potpuno na tragu političko nacionalnih vrijednosti koje i sama zastupam – rekla nam je kratko Bruna Esih, neovisna zastupnica izabrana u Sabor s liste HDZ-a, i to zahvaljujući preferencijalnim glasovima, piše jutarnjilist.

brn

facebook komentari

 • Omnes Omnibus

  Kapa dolje, gospodo Esih! Vi ste osvjezenje u hrvatskoj politici. I ono sto mi uljeva nadu, niste usamljeni, ima vama slicnih u Saboru.

 • EMINƎM

  što to ne valja s Hasanbegovićem, nije po guštu crvenim vragovima , to je pravi razlog.
  mogu reći, Bravo Esih !

 • Agromentum

  Bruna je konsekventna u svojem uvjerenju i nastupima. Nadajmo se da će u budućnosti dobiti i veće šanse – a i povjerenje birača. Tko zna, možda nam bude jednom i Predsjednica…

 • Malleus_Haereticorum

  Premda mislim da bi takvom zamjenom–Esih vs. Hasanbegović–bilo postignuto to da bi „antifašisti“ vrlo brzo počeli žaliti za Hasanbegovićem, mora se priznati da je načelan stav gospođe Esih za svaku pohvalu.