Bruna Esih: Recimo da je ovo prva velika pobjeda, našoj stranci, a nadam se nizu još takvih pobjeda

4

Komentirajući prijedlog zagrebačkoag gradonačelnika da se Trg maršala Tita preimenuje u Trg Republike Hrvatske, Bruna Esih kazala je kako pretpostavlja da mu je tako bilo najlakše doći do potrebne skupštinske većine. “U druge njegove motive ja ne bih ulazila.

Meni je ovo dovoljno, kao i našoj upravo danas registriranoj stranci”, izjavila je Esih koja je prije potporu svojih pet vijećnika Bandiću u Gradskoj skupštini uvjetovala promjenom imena tog trga. “Recimo da joj je to prva velika pobjeda, našoj stranci, a nadam se nizu još takvih pobjeda,” kazala je Esih.

Hasanbegović: Prijedlog o promjeni imena Titova trga doživljavam kao osobnu zadovoljštinu

facebook komentari

 • Istina

  Samo naprijed. Moja puna podrška.

 • Dusko Besenic

  Nadam se da se je konačno pojavila stranka kojoj ću od srca dati svoj glas, a ne kao do sada da čovijek mora birati ,,manje zlo”!

 • Sivooki

  Treba pričekati i vidjeti jer tim “igračima” ne vjerujem.
  Ako je Banderas pristao iz pragme, ne znam što će tražiti za uzvrat….

  • Dusko Besenic

   Za uzvrat je dobio to da ne mora ponovo ići, na sve manje sigurne, izbore, da će biti konstituirana gradska skupština i izglasovan proračun, što je najmanje još sigurna jedna godina vlasti. Jedini koji može zaustaviti promjenu naziva ,,trga” je Cvitan, da opet otjera Bandića u Remetinec, ali onda bi se i on nepovratno razotkrio?!