VIDEO: Brze žestoke i željne kave: Peugeotom preletjele preko mosta u Tisnom pa otišle u kafić

8

Nepoznata vozačica (stara između 45 i 50 godina), preletjela je žutim Peugeotom jutros nešto iza 9 sati tišnjaski most dok je bio podignut najmanje 2,5 metara, potvrdio je za Šibenik.in mostar Tome Mejić Sidić.

“Zaletjela se iako je bilo upaljeno crveno svjetlo, prošla između rampe i uzalud sam joj vikao i gestikulirao da se zaustavi jer nije me obadavala nego pun gas nastavila i preletjela most u trenutku dok je bio podignut već najmanje dva i pol metra. I zaustavila se tek tamo na kopnu i sad sjedi u kafiću. Došla je hitna pomoć, policije još nema, ne mogu vjerovati da je uspjela. Ja sam bio uvjeren da će se prevrnuti”, rekao je mostar i dodao da je s vozačicom u Peugeotu bila još jedna žena.

Čulo se kao da je bomba pukla, rekao je Tišnjanin koji radi u zgradi blizu mosta.

“Zaletjela se brzinom od najmanje 80 kilometara na sat prema kopnu sa murterske strane i nastavila voziti sve do kafića i tamo se zaustavila. Grunulo je strašno, od siline udara svi zračni jastuci su se otvorili u autu, ali mislim da nisu ozlijeđene niti ona, niti njezina suputnica. Mislim da je vozačica iz Murtera”, rekao je drugi svjedok.

Međutim, nije prvi put da netko pokuša prijeći most dok se diže i tako uštedjeti vrijeme. Mostar Tomo jutros objasnio je da je jednom čovjek traktorom pokušao prijeći već podignuti most, a i neki drugi pokušavali automobilom. No nitko to nije učinio pri ovoj brzini.

Ipak, neki su uvjereni da vozačica taj most nije mogla prijeći pri takvoj brzini.

Popodne je stiglo i objašnjenje neobične “akcijske” scene koja se odvijala jutros. Naime, most u Tisnom diže se dva puta dnevno, u 9 sati i potom u 17 sati, kako bi kroz tišnjanski kanal mogli proći brodovi.

Nedugo nakon 9 sati most je već bio podignut oko metar i pol, no Šibenčanka je unatoč tome nastavila vožnju i uspjela “sletjeti” na drugi kraj kanala.

Vozačica je izjavila da ju je u trenutku prelaženja mosta zaslijepilo sunce te da zbog toga nije vidjela da se most diže, rekla je glasnogovornica šibenske policije, Marina Kosor, prenosi Šibenik.in.

Sve je prošlo bez ozlijeđenih, a vozačica je platila 250 kuna kazne zbog nepoštivanja prometnih propisa.

facebook komentari

 • peppermintt

  eh što ti je dalmošica, vruća krv i u zrelim godinama :))

  • HRSmoock

   Ovo ne smije da vidi ova moja. Naime, ona vozi “206” i tripuje da su to dobra kola.

   • peppermintt

    hehe i u tebe turbo ženica smocky 😉

    • HRSmoock

     A misli da je super vozač. O.K. nije puno udarala kola, ali je na prethodnom “206” uništila i motor i mjenjač. Grmi motor, a ona u trećoj. Žena od jednog ortaka nije znala da ima petu brzinu. A kad krenu da “kidaju” kvačilo i cimaju…Samo je moja pokojna tetka D. znala da vozi.

     • peppermintt

      kako ono vele loš vozač se poznaje po učestalosti potrebe izmjene lamele kvačila :))

     • HRSmoock

      I korpe :)) Imam kolegicu koja je rasturila mjenjač na novim kolima. Siroti “clio”. Hečbek je obično mali, lagan, zaletite se kao lude i onda nema dovoljno mase da zakočite. Ja bih ženama par džakova cementa u gepek :))

     • peppermintt

      nemam pojma to se na mom avtu nikad ne mjenja :))

     • Video je koma :)) kao da gledam crtani film :)) haha a jesu legende