BUJANEC: Kladim se: Vijeće za elektroničke medije NIKADA neće kazniti RTL zbog govora mržnje Zorana Šprajca!

4

Zoran Jovanović, poznatiji kao ‘Šprajc’, teško je i sa velikom mržnjom uvrijedio obitelji stotina žrtava komunističkog režima pobijenih bez suda, u zagrebačkim Gračanima.

Izmasakrirana tijela hrvatskih i njemačkih vojnika i civila, žena i djece, Jovanović – ‘Šprajc’ je bez imalo pijeteta, podrugljivo nazvao “leševima okupatora i domaćih izdajnika,” a masovne grobnice doveo u pitanje, proglašavajući ih “navodnima”.

Jovanović – ‘Šprajc‘ nas nije iznenadio, ne iznenađuje nas niti RTL, ali nas zato zanima što radi Vijeće za elektroničke medije i zašto u ovom, kao i u nekim drugim slučajevima pogoduje RTL televiziji?! Tko zna, ako već šute hrvatske institucije, možda će reagirati njemačke, jer oni svoje mrtve poštuju bez obzira bili vojnici ili civili i bez obzira na to u kojem su ratu i na čijoj strani poginuli…

Ne mogu izdržati, a da ne dodam: Zorane, kad već spominješ “izdajnike”, pogledaj se u ogledalo i zapitaj koga si ti izdao – Jovanovića ili ‘Šprajca’?! Komentirao je popularni voditelj TV Bujice, Velimir Bujanec.

Zoran Šprajc šokirao izjavom o grobnici u Gračanima: Leševi izdajnika (VIDEO)

facebook komentari

 • Omnes Omnibus

  Da Hrvatska tako tretira svoje stvarne izdajnike, Šprajc bi od straha bio Špric izlucivanjem vlastitih bubrega.

 • Krugoval

  Ja sam od danas, na svom televizoru, izključio sve kanale RTL zlovizie!
  Tko će još?

 • ludovik

  RTL nije njemačka televizija.