Bujanec: SVAKA ČAST, GOSPODINE GENERALE! Zagovornici verbalnog delikta sada koriste floskulu “govor mržnje” kako bi Vam zabranili reći istinu.

2
(U ZNAK POTPORE ŽELJKU GLASNOVIĆU - OBJAVLJUJEM NAŠU ZAJEDNIČKU FOTOGRAFIJU!)

SVAKA ČAST, GOSPODINE GENERALE! Zagovornici verbalnog delikta sada koriste floskulu “govor mržnje” kako bi Vam zabranili reći istinu.

A Vi ste zaista, samo rekli istinu o izmanipuliranim besposlenim derištima i bezveznjacima koji radikaliziraju sveučilište po narudžbi nasljednika Udbe i Komunističke partije, uz pomoć jugo-medija željnih afera tamo gdje ih nema. Hrvatska djeca koja stvarno žele učiti i studirati – to i rade i nemaju vremena za svinjarije skuhane na ljevici, od izgubljenog Ostoje ili iskompleksiranog Bojčete.

Kada ekstremni profa poziva jadnike da zaštitarima “polome noge” – to onda nije poziv na nasilje, a kada jedan general i saborski zastupnik kaže da treba uvesti red uporabom suzavca i pendreka – to je onda “govor mržnje”, iako se svugdje na zapadu tako radi kada institucije ne mogu funkcionirati zbog pritiska ulice. A ovdje se čak niti ne radi o opasnoj ulici, već o očuvanju mentalne, ali i doslovne higijene, napisao je Bujanec na instagramu


Gostujući u sinoćnoj emisiji HRT-a Otvoreno, dekan Filozofskog fakulteta Vlatko Previšić rekao je da zaštitari na Fakultet uoči plenuma nisu dovedeni na preporuku policije, već zbog njegove osobne procjene. Govoreći o angažiranju osiguranja, između ostalog, naveo je da je na Facebooku jedan profesor napisao "slomite noge zaštitarima".
Gostujući u sinoćnoj emisiji HRT-a Otvoreno, dekan Filozofskog fakulteta Vlatko Previšić rekao je da zaštitari na Fakultet uoči plenuma nisu dovedeni na preporuku policije, već zbog njegove osobne procjene. Govoreći o angažiranju osiguranja, između ostalog, naveo je da je na Facebooku jedan profesor napisao “slomite noge zaštitarima”.

facebook komentari

  • prepri43

    Nagledao se ovaj prostor najrazličitijih jurišnika od onih crnih preko smeđih do crvenih. Ovi zadnji su više nalik na horde, jer iza njih ne ostaje ništa.Varaju se oni koji misle https://uploads.disquscdn.com/images/259de6010384d742b6bf740e516a5a8c21cce536df2b24c2a9c387e2d5d6134d.jpg da je njihov crveni führer rekao zadnju. Sad će crveno podzemlje preuzeti konce u svoje šape. Nije se samo u kristalnoj noći i samo u Njemačkoj nalazilo staklo nekih inštitucija po ulicama! Izmi su svugdje i u svakom vremenu isti!

  • Tyrex Rex

    Ovdje se radi o verbalnom nasilju, takozvanih antifa ljevičarskih intelektualaca zadojenih komunizmom, skrivenih pod krinkom studenata. Dakle, huliganizam je huliganizam,
    To je klasični govor mržnje, komunističko-fašističko etiketiranje ljudi koji drugačije misle.Međutim, s “gnjidama” nema pregovora, ne može se pregovarati s ljudima koji bi kamenovali i lomili noge onima, koji ne misle poput njih.