Bujanec odgovorio Lekoviću: “idi bre pa se leči”!

8

Nakon što je u emisiji ”Bujica” objavljen intervju s novinarkom i urednicom Vedranom Milas, bivšom suprugom Saše Lekovića, predsjednika Hrvatskog novinarskog društva, na Facebook profilu reagirao je sam Leković i izvrijeđao Velimira Bujanca, ali i svoju bivšu suprugu.

Pitali smo urednika ”Bujice” kako to da ovoga puta nije reagirao na svom Facebook profilu, a što inače čini, piše direktno.hr

Bujanec je izjavio: “Saša Leković je napokon postao poznat cijeloj naciji, ali ne kao novinar koji nešto zapaženo radi, nego zato jer smo ga ogolili u ‘Bujici’.

“Nisam reagirao na krik tog očajnika zato jer držim da je bivša supruga Saše Lekovića, gđa Vedrana Milas, o njemu zapravo sve rekla. Ona tvrdi da je Leković muška sponzoruša i da je sve svoje bivše žene zavio u crno te ostavio u dugovima. Ona tvrdi da je on paranoik i da mu nedostaje nekoliko šarafa u glavi, a ne na kotaču starog auta. Ja jedino mogu još jednom parafrazirati njegovu bivšu ženu: ‘Lekoviću, idi bre pa se leči, paranoičan si!’”, poručio je Bujanec.

Leković se obrušio na Bujaneca i bivšu suprugu: “Oni su za psihijatriju”

facebook komentari

 • Tyrex Rex

  Ovi Leković samo kukumaće ko nekakva baba .

  • EMINƎM

   čkastpi tip 100%

  • Sivooki

   Isplati se…

 • goranka

  Nimalo me ne zanimaju prepucavanja bivših supružnika; i bez toga su lik i djelo druga saše jasni kao dan. Pratim Bujicu otpočetka i mislim da će se važnost mnogih Velimirovih emisija tek vidjeti kad se od antifa smrada očiste i “javni servis” i tiskani mediji. Zadnja Bujica je trebala trajati 20 minuta dulje, jer se 10 minuta izgubilo na besmisleni razgovor s razočaranom bivšom i još 10 da pristojni G. Dodig dođe s sebi jer je došao u studio govoriti o važnim temama, a onda mora slušati i komentirati jednu nevažnu, osobnu situaciju. Sjajni gosti – loša emisija. Jedna (ili čak jedina) od stotina drugih sjajnih, pa nema veze. Voljela bih kad bi se Bujica počela više baviti analitikom i mogućim rješenjima, a manje žutilom. Puna podrška Velimiru Bujancu, uz još nešto – jedina čestitka koju bih ikada uputila Bernardiću ili ikojemu drugome sdpeovcu bi bila kad bi se odučili samoukloniti s političke scene.

  • Sivooki

   :))))

  • Plavac Plavi

   Meni je ova Bujica bila odlična! Treba parazite i “protunarodne elemente” (hahaha) ogoliti do kraja, da i oni “slijepi” vide i shvate tko su i što su!! Velimir ga je izvukao na “brisani prostor”! :))

   • goranka

    Slijepi ne gledaju Bujicu, a mi ostali već imamo konjuktivitis od gledanja i progledavanja. Treba brisanog prostora, ali treba i neke konkretne paljbe po parazitima. Idi-bre-pa-se-leči po fb – dosadno.

 • cleuna892

  Ovaj idiot (Leković) je sam sebe izvukao na brisani prostor kada je izišao u javnost s onim “pokušajem ubojstva”.
  Meni se osobno,prije točno 20 godina (30.08.1996.) desilo ovo zašto Leković tvrdi da je “pokušaj ubojstva”.
  Na autu sam imao obične felge i stavljao sam aluminijske za koje trebaju vijci 10 mm duži od običnih.Vulkanizer mi je greškom stavio obične koji su hvatali samo dva navoja.
  Nakon nekoliko dana u vožnji mi je otpao kotač i odletio sam na krov a ja i supruga smo samo čudom prošli s lakšim povredama.
  E sada ono glavno,po čemu se vidi da Leković laže.
  Kada mi je optao kotač,ja nisam mogao napraviti ništa…auto je samo “zaplesao” i u tren sam se počeo prevrtati po cesti a kotač se otkotrljao 100-tinjak metara od mjesta gdje sam se prevrtao.
  Nisam bio ni svjestan što mi se desilo,nego mi je čovjek koji je išao iza mene,koji je vidio sve što se dogodilo i koji me na kraju odvezao do bolnice rekao da mi je otpao kotač.Tek nakon nekoliko dana,pregledom kod automehaničara smoo utvrdili uzrok kada smo pregledali one vijke koji su ostali na autu,dok je one koji su otpali bilo nemoguće pronaći jer,tko zna gdje su poispadali.A Leković ovdje priča da su mu vijci bili prepiljeni,pa odavijeni…i to na samo jednom kotaču i još ih on “uspio pronaći”.
  U to nebi povjerovalo ni dijete a kamoli vještak.Uostalom što nije vještačio auto,kada je već siguran u to što priča?
  A nije zato jer se to jednostavno nije ni desilo.
  Znači,obmanjivanje javnosti i lažna optužba za pokušaj ubojstva a,koliko smo samo puta čitali o lažnim prijavama pljačke i sl. i znamo da je protiv svih onih koji su to činili podignuta kaznena prijava.
  Gdje je pravosuđe u ovom slučaju?