BUJANEC: OSTOJA JE POTPUNO PROLUPAO!

6

Zamislite tko se javio i napao turskog predsjednika, gospodina Tayyipa Erdogana: zloglasni Ostoja Ranković! Podcjenjivački vrijeđa uvaženog gosta, ali i Hrvate, za koje kaže da se “klanjaju Sulejmanu” i “kršenju ljudskih prava”…. I to govori Ostoja! Kakva perverzija.

[ad id=”93788”]

Pa, zar nije upravo Ostoja svečano dočekivao ISIL-ovce i propustio ih u Pariz s hrvatskim SIM-karticama?! Taj bijednik će govoriti o “kršenju ljudskih prava”?! Valjda je zaboravio kako je njegov milicajac Saša Sabadoš zatukao Darka Pajičića u Vukovaru… Kako su njegovi nasilnici provalili u Crkvu sv. Marka i nasrnuli na 100-postotne ratne vojne invalide… Kako je njegov milicajac izvrnuo na pod staricu u Osijeku, a drugi brutalac tukao maturante… On će nekog prozivati – on, koji je ilegalno pratio i priskuškivao Hrvate i sve to financirao novcem ukradenim iz Heinzlove?!
Ostojo, manje cugaj i klanjaj se svom drugu Titi – jer on je za tebe oličenje “ljudskih prava i sloboda”… Hrvate pusti na miru da dočekaju izuzetnog gosta, šefa ozbiljne i jake prijateljske države, naše saveznice – kojem nikada nije palo na pamet da svojim posjetom ukaže ovakvu čast drugu YUsipoviću i poludjelom luzeru Zoki.


[ad id=”40553″]

facebook komentari

 • Ivanita

  Trebalo bi Ranka cinkati Erdoganu :))
  No kad je već riječ o Bujancu, ono što mene zanima jest na koga se referira kad spominje hdz-ovce iz vrha koji opstruiraju Hasanbegovića? Koliko sam pratila, sinoć ih je već po drugi put spominjao.

 • EMINƎM

  tko kaže da ostojić mora živjeti tu gdje mu se ne sviđa, daleko ti kuća, tamo daleko od mora ) tamo nek ti poji tu pjesmicu pev’jebačica sševa

 • a ko kaže da je ranko ikad bio pametan pa da je sad prolupao?
  on je rođen lud tako da tu nema prolupao sad !

 • meduza

  Dobro, Ostoja Ranković je rigidni zločinac, kriminalac i komunjara, ali ovo što je napisao mu spada među pametnije izjave u životu. Taj Erdogan nije ništa bolji od Rankovića, ista pašta, drugo pakiranje.

 • NadaKelava

  Istinabog, nije Erdogan olicje ljudskih prava nit slobode tiska, ali da Ostoja bas njega komentira…, pa to je stvarno nevjerojatno. Pazi Ostoja da ne zavrsis kao Jan Böhmermann zbog svojih prozivki. Opasan je Erdogan igrac, nije on proziran tako kao ti. A sumnjam i da ce te presjednica htjet branit…

 • antifa

  Ostojić je dno dna, svaki dan višestruko dokazano, ali i primjer kako i ćorava kokoška ponekad uspije kljucnuti zrno.

  Ne vidim, što ne štima u Rankovom (Rankvićevom) opisu islamističkog sultana Erodagana?!

  Komentator “meduza” je potpuno u pravu,

  Bujanec, ako ovako nastavi, kompromitira sam sebe jer iz ove njegove izjave je očevidno kako mu nije bitno što je rečeno već tko je rekao, što i nije baš odlika novinara s visoko postavljenom letvicom etičkog novinarskog kodeksa.