BUJANEC: SUMNJA SE DA JE POŽAR PODMETNUT, NAJMANJE SA ČETIRI STRANE!

3

Ugledni novinar upravo mi se javio iz Splita i tvrdi: SUMNJA SE DA JE POŽAR PODMETNUT, NAJMANJE SA ČETIRI STRANE!

Dvojio sam da ovo objavim ili ne i onda se sjetio lanjskih upozorenja gospođe Ruže Tomašić koja je za požare na jugu Dalmacije rekla da su sigurno podmetnuti… Tko se time bavi neka otkrije policija i naše službe, neka javno objave njihova imena i prezimena pa da vidimo je li riječ tek o ludim piromanima ili nečem drugom?!

U međuvremenu: čestitke ministru obrane, generalu Damiru Krstičeviću, časnim hrvatskim vojnicima te posebno – hrabrim vatrogascima iz Splita, okolice i cijele Dalmacije kao i svima onima koji su došli pomoći iz drugih krajeva Hrvatske.

Pitanje za gradonačelnika Splita Oparu: Kada kažete da je Split “nespreman dočekao požar”, recite otvoreno koga smatrate krivcem za to? Koliko su dosadašnje Vlade ulagale u vatrogastvo i opremu, u te hrabre i vrijedne ljude, a koliko u prevenciju i ima li Hrvatska uopće učinkovit sustav Domovinske sigurnosti?

Na kraju: Splićani, dragi prijatelji iz Zagore, Šestanovca i drugih krajeva pogođenih ovom strašnom nevoljom – molimo Boga za vas jer u ovim teškim trenucima, uz fantastičan napor koji ulažete u obrani svojih domova – i to može pomoći. Svi smo uz vas! Poručio je Velimir Bujanec.

facebook komentari

 • Zvonimir Kralj

  sotonski rituali… Gori cijela Dalmacija, a čujem da gori i u Crnoj Gori, u Portugalu, Francuskoj… itd, ne znam više gdje, al uglavnom gori Rimsko carstvo na današnji dan kad je 64. godine gorio Rim, i to su i tada NWO pripisali Neronu, ali povjesničari znaju da nije Neron zapalio Rim nego su ga zapalili upravo isti politički štakori koji i danas sve ovo pale, to su im nekakvi sotonski rituali, na taj dan, pale gdje su kršćani, Boka Kotorska je zaljev svetaca, Hrvatska je predziđe kršćanstva, u Francuskoj je Gospa Lurdska, u Portugalu Fatimska, itd, … a Neron je branio kršćane od tih štakora, zato su mu i lažno pripisali obrnutu povijest, kao i svim ostalima, kao i našim generalima u Hagu

  • Maks

   :))))

  • Sivooki

   Zanimljivo….