Pratite nas

Vijesti

BUJICA (VIDEO): Milan Ivkošić i Tihomir Dujmović!

Objavljeno

na

Ugledni politički komentator “Večernjaka” Milan Ivkošić i publicist Tihomir Dujmović osvrnli su se na ponašanje ‘Radmanovizije’, lijevih piskarala i svih onih koji nam jučer nisu uspjeli upropastiti prekrasan dan.

Za Bujicu govore: Krešimir Dolenčić, Davor Gjenero, Marko Franović…

Komentatori Tihomir Dujmović i Milan Ivkošić složili su se kako je prijenos inauguracije hrvatske predsjednice HTV-a ”skandal nad skandalima”:

”Da se to dogodilo na ORF-u ili BBC-u, iste sekunde bi odletjela i ona (Gojan, op.a.) i cijela ekipa. A HTV-ov prijenos bi posebno trebao zapamtiti redatelj Krešo Dolenčić. Imali su tri generalne probe u kojima je ključni trenutak onaj kad predsjednica ljubi zastavu. Na HTV-u je nužno pozvati na odgovornost onog tko je sabotirao tu scenu”, rekao je Dujmović na Osječkoj televiziji gostujući kod Bujanca.

Potom je Bujanec najavio ”sadržaj neprimjeren za djecu mlađu od 16 godina”.

”Roditelji bi trebali pokriti oči djeci, jer ćemo vidjeti jednu gospođu, to što ćemo vidjeti je za 16 plus”, rekao je Bujanec.

16plusGojan

Za vrijeme prikazivanja fotografija, Ivkošić se osvrnuo na ”udvaranje” HTV-a Ivi Josipoviću.

”Ravnatelja Radmana je Ivo Josipović doveo i postavio na mjesto glavnog direktora televizije. I cijeli vrh televizije se ponaša kao da je još predizborna kampanja i kao da je Josipović još predsjednik. Udvaraju se Josipoviću koji u četvrtak odlazi. A na nekom portalu sam pročitao rečenicu da je Elizabeta određena da vodi upravo zato da ponizi Kolindu”, rekao je Ivkošić.

[ad id=”40551″]

facebook komentari

Nastavi čitati
Sponzori
Komentiraj

Vijesti

VIDEO – Navijači Srbije i Slovenije zajedno provociraju Hrvate

Objavljeno

na

Objavio

U finalu Eurobasketa večeras se sastaju Slovenija i Srbija, dvije reprezentacije koje su dosad pokazale najviše na turniru.

U Istanbulu se sprema spektakl, a i jedni i drugi imat će veliku podršku u dvorani.

No, i na dan kada igraju tako veliku utakmicu, njihovi navijači nisu propustili sjetiti se Hrvatske. Umjesto da uživaju u spektaklu, oni su se odlučili provocirati hrvate. Očito su u pitanju nekakvi kompleksi. “Tko ne skače taj je Hrvat”, započeli su navijači Srbije, a vrlo brzo su im se pridružili i Slovenci.

facebook komentari

Nastavi čitati

Kronika

Tijekom snimanja priloga napadnuti izvjestitelji Nove TV – VIDEO

Objavljeno

na

Objavio

U subotu su u Velikom Pašijanu pokraj Garešnice tijekom snimanja priloga za emisiju Provjereno napadnuti novinarka Nove TV Ema Branica, snimatelj Alan Novak i asistent snimatelja Goran Jaganjac, piše Dnevnik.hr.

Novinarka emisije Provjereno Ema Branica, snimatelj Alan Novak i asistent snimatelja Goran Jaganjac došli su u Veliki Pašijan kako bi nastavili priču o nizu prijevara za koje je optužen Ivica Sužnjević, zvan Šeki.

“Došli smo snimiti izjave još ljudi koji ga optužuju za prijevare. Dok smo snimali izjave prvo se pojavila majka optuženog i počela nas sve tući metlom. Potom se pojavio i njegov brat. Vikao je da će nas sve pobiti i da ‘ako imamo mu*a dođemo snimati kod njega u kuću’.  Potom me je snažno gurnuo u prsa i iščupao mi pramen kose. Pala sam u kanal i udarila glavom”, ispričala je novinarka.

“Cijelo to vrijeme je njegova majka i dalje prisutne tukla metlom, a brat je potom nasrnuo i na snimatelja i pokušao mu potrgati kameru. Pozvala sam policiju i on je priveden, a njegovoj je majci navodno pozlilo. No, nakon što je stigla Hitna pomoć prevezli su je tek 200-tinjak metara, do njezine kuće.”

facebook komentari

Nastavi čitati