BUJICA (VIDEO): Milan Ivkošić i Tihomir Dujmović!

1

Ugledni politički komentator “Večernjaka” Milan Ivkošić i publicist Tihomir Dujmović osvrnli su se na ponašanje ‘Radmanovizije’, lijevih piskarala i svih onih koji nam jučer nisu uspjeli upropastiti prekrasan dan.

Za Bujicu govore: Krešimir Dolenčić, Davor Gjenero, Marko Franović…

Komentatori Tihomir Dujmović i Milan Ivkošić složili su se kako je prijenos inauguracije hrvatske predsjednice HTV-a ”skandal nad skandalima”:

”Da se to dogodilo na ORF-u ili BBC-u, iste sekunde bi odletjela i ona (Gojan, op.a.) i cijela ekipa. A HTV-ov prijenos bi posebno trebao zapamtiti redatelj Krešo Dolenčić. Imali su tri generalne probe u kojima je ključni trenutak onaj kad predsjednica ljubi zastavu. Na HTV-u je nužno pozvati na odgovornost onog tko je sabotirao tu scenu”, rekao je Dujmović na Osječkoj televiziji gostujući kod Bujanca.

Potom je Bujanec najavio ”sadržaj neprimjeren za djecu mlađu od 16 godina”.

”Roditelji bi trebali pokriti oči djeci, jer ćemo vidjeti jednu gospođu, to što ćemo vidjeti je za 16 plus”, rekao je Bujanec.

16plusGojan

Za vrijeme prikazivanja fotografija, Ivkošić se osvrnuo na ”udvaranje” HTV-a Ivi Josipoviću.

”Ravnatelja Radmana je Ivo Josipović doveo i postavio na mjesto glavnog direktora televizije. I cijeli vrh televizije se ponaša kao da je još predizborna kampanja i kao da je Josipović još predsjednik. Udvaraju se Josipoviću koji u četvrtak odlazi. A na nekom portalu sam pročitao rečenicu da je Elizabeta određena da vodi upravo zato da ponizi Kolindu”, rekao je Ivkošić.

[ad id=”40551″]

facebook komentari