Bulj: ‘Lekcija g. Pernaru o oslobodilačkom Domovinskom ratu i poštovanju prema njegovim žrtvama’

11

Jučerašnja lekcija g. Pernaru o oslobodilačkom Domovinskom ratu i poštovanju prema njegovim žrtvama.

Posted by Miro Bulj on Thursday, 24 November 2016

Zastupnik Mosta Miro Bulj na fb-u je objavio snimku u kojoj se obraća Ivanu Pernaru vezano uz komentare o Domovinskom ratu.

“Jučerašnja lekcija g. Pernaru o oslobodilačkom Domovinskom ratu i poštovanju prema njegovim žrtvama”, napisao je Bulj na fb-u.

“Gospodine Pernar, hrvatski vojnik predvođen tada prvim hrvatskim predsjednikom na zajedništvu svih hrvatskih građana, bilo sinova ustaša, bilo sinova partizana, stvorili su slobodnu i samostalnu nezavisnu hrvatsku državu opirući se velikosrpskoj agresiji predvođenu Slobodanom Miloševićem i zaista u Vukovaru je učinjen ogromnan zločin što vi po beogradskim skupštinama, raznoraznim medijima, po banjalučkim medijima govorite da nije istina. Jeste li bili u Vukovaru? Hoćete da čitam vaše dopise s facebooka? Da nije hrvatskog vojnika u BiH, nikada mira ne bi bilo. Da nije hrvatskog vojnika u Vukovaru, danas ne bi sjedili ovdje u parlamentu. Sramotne su izjave u kojima se pozivate na ljude koji su dali svoj život, i sada njihove obitelji gledaju ovo, a njihovi sinovi su pod zemljom. Znam, nepravde su nastale jer smo ‘95. predali u ruke političarima i elitama da upravljaju ovom državom, rasprodani su različiti interesi, uhićivalo se, lociralo se i transferiralo te ljude, ali nemojte ići ispod dostojanstva zbog mrtvih, zbog njihove djece i obitelji”, poručio je Bulj.

facebook komentari

 • kostresh

  isteklo ti vrijeme, sijedi! sad su neki novi oslobodioci. bradati a sigurno i psljivi…
  (nisam htio koristiti sveto slovo U vec p a isto mu…)

 • Agromentum

  Pernar sa svojim bolesnim političkim apetitima skuplja okolo neke političke poene, dok to nikome iz Beograda, BL, ili Sarajeva ne pada na pamet raditi nešto protiv njihovih interesa. Samo kod nas ima političkih zlobnika i diletanata.

 • HISTrion

  Bez daljnjeg Pernar je idiot bez nacionalne svijesti, ali i ova sirova Sinjska najerica nije daleko odmakla.

  • goranka

   Ni jednog ratnika ni jedne hrvatske postrojbe ne bih usporedivala s ovim pozerom i egomanijakom.

   • HISTrion

    Tko sa vragom tikve sadi o glavu mu se odbijaju, toliko o tome o čemu Vi goranka.

   • Sivooki

    Čast bojovnicima.
    Ali jer je bojovnik, ne znači da se može baviti politikom ili pjevanjem… kvalifikacija “domoljub = dobar političar”, nažalost, ne stoji baš uvijek…

    • goranka

     Naravno. Pernar treba biti kuš pred svakim hrvatskim ratnikom. A Bulj političar i Bulj ratnik su dvije odvojene priče. Da ne znam kak zas.re u politici, to ne će umanjiti njegov doprinos u DR. Ovom drugom ni za što nisam zahvalna. Izgleda, ni nebum.

 • goranka

  Nakon lekcije pernaru, očekujem nastavak školovanja s, recimo, cvitanom. Bas me zanima hoće li od mosta dobiti jedinicu.

 • lopov

  Nemojte se ljutiti,ali meni po svemu sudeci mi jednostavno morati cemo opet ratovati jer ce nas ova priglupa mladez opet svojim neznanjem i nezaintesiranocu opet odvesti pravo na noz Srbiji!!!Lako je tom idiotu Pernaru,,on se rodio kad se sve vec bilo gotovo..niti osjetio niti jednu uzbunu!!Ali takvi su vecina klinaca..kao da oni istrazuju jesu li srbi bas takvi kakvi mi znamo da jesu?pa dokle vise vrtnje u krugu?

 • meduza

  Pernar je retardirani debil, međutim, nije dobro kad mu drugi retardirani debil drži lekcije. Bulj je u most, a most podržava Cvitana. Bulj je bio u četvrtoj, a jučer udruga četvrte kaže da je njihove ljude, vojnike i zapovjednike taj isti Cvitan i njegov DORH maltretirao uoči godišnjice pada Vukovara. I kad bude glasanje o povjerenju Cvitanu, Bulj se neće ponijeti kao bivši pripadnik slavne četvrte. već kao današnji uhljeb sramnog mosta.
  A što se tiče Pernara, ne daj Bože da ga ja na ulici sretnem. Takvu trisketinu ću mu odvaliti da će mu se ona retardirana glava okrenuti za 720 stupnjeva.

  • lopov

   kako je mogo cvitan maltretirati vojsku?Mislis ispitivanjem?