Čestitamo Kosovu:Pred 17.000 navijača odigrali prvu službenu utakmicu

4

NOGOMETNA reprezentacija Kosova odigrala je prvu službenu utakmicu. U Kosovskoj Mitrovici Kosovo je dočekalo Haiti, te odigralo 0:0.

kosovonavijaci_ss

Izabranici Alberta Bunjakua su u lošim vremenskim uvjetima i po teškom travnjaku bili puno bolji od gostiju, stvorili su najmanje pet velikih prilika, ali do povijesnog gola nisu stigli.Za ovu utakmicu izbornik Kosova nije pozvao nogometaše koji već nastupaju za druge reprezentacije, a u budućnosti planiraju igrati za Kosovo. Navijači su zvijezde europskih klubova transparentom pozvali da u budućnosti prihvate poziv Kosova.

behr_ss

Susret je odigran pred čak 17 tisuća navijača, koji su svoje nogometaše dočekali velikim vatrometom. Poslije utakmice navijači, iako nisu proslavili pobjedu, ostali su slaviti s igračima na stadionu.

Inače, utakmicu na stadionu Adem Jashari pratilo je čak 100 novinara.Podsjetimo, FIFA je početkom 2014. godine dozvolila Kosovu igranje prijateljskih utakmica unatoč protivljenju UEFA-e. Nastup u kvalifikacijama za europska i svjetska prvenstva Kosovo će morati još malo pričekati.

Index.hr

facebook komentari

  • Čestitke Kosovu!

  • Čestitke Kosovu!

  • peppermintt

    Sritno Kosovo, skupo ste platili svoju neovisnost

  • peppermintt

    Sritno Kosovo, skupo ste platili svoju neovisnost