Četiri hrvatska vaterpolista snimila su novu kampanju uoči Europskog prvenstva koje se održava u Budimpešti

  0

  Četiri hrvatska vaterpolista snimila su novu kampanju uoči Europskog  prvenstva koje se održava u Budimpešti. Za razliku od kalendara koji su prošle godine snimali samo u kupaćim gaćama, sada su bili u čednijem izdanju.

  Savjeti mladim sportašima

  Snimanjem kalendara probili smo led. Nismo baš navikli na ovakva snimanja, no rezultat je bio odličan kao i reakcije, tako da smo se bez brige i ovaj put prepustili u ruke fotografu Goranu Matijašecu, koji je pravi profesionalac pa je snimanje bilo brzo i zabavno!, kaže nam vaterpolist Marko Bijač.

  hvala vam budimpešta

  Sa suigračima koji su snimili kampanju, Lukom Bukićem, Paulom Obradovićem iPetrom Muslimom na ovaj način htio je poslati poruku zahvale svim navijačima naše reprezentacije. – Htjeli smo naglasiti koliko su nam bitni navijači, oni su ti zbog kojih ostavljamo srce u bazenu, a ovom kampanjom šaljemo poruku i mladim sportašima da smo tu za njih, da smo otvoreni za savjete, poručuje Muslim. On se fotografirao s navijačem Žarkom, a koliko se razlikuje ovo od snimanja u kupaćim gaćama, kaže: Iako smo na prvom snimanju bili u kupaćim koje su nam normalno radno odijelo, moram priznati da je ovo drugo bilo lakše i opuštenije.

  Njegov suigrač Luka Bukić fotografu je pozirao u društvu nekada proslavljene manekenke Zvončice Vucković. – Zvončica je iznimno draga žena. Otkrila mi je nekoliko trikova kako što bolje pozirati pred kamerom, a moram priznati kako me iznenadila poznavanjem naše reprezentacije i uspjeha naših starijih kolega, prenosi Luka dojmove sa snimanja.

  Paulo Obradović svoj vizual snimio je u društvu manekenke Kim Kosanović. Je li time izazvao ljubomoru kod svoje djevojke? – Snimanje je bilo opušteno, a cura nije ljubomorna. Ovo je pozitivna i lijepa kampanja tako da jedva čekamo da izađe, kaže Paulo.

  Marko Bijač za partnera na snimanju dobio je mladog vaterpolista Tomislava iz zagrebačke Mladosti. – Sjećam se koliko su meni značili savjeti oca koji je isto bio vaterpolist tako da sam s velikom pažnjom rado savjetovao Tomislava, kao što smo i na raspolaganju svim mlađim uzrastima, kaže Marko Bijač.

  Ovom kampanjom pozivaju navijače da ih bodre od 13. do 26. srpnja na EP-u, a hoće li i njihove bolje polovice biti na tribinama u Budimpešti? – Moja će nas Zrinka najvjerojatnije bodriti s tribina i u Budimpešti, a ovom bih prigodom pozvao sve one koji su u mogućnosti da dođu na ovaj praznik vaterpola, poručuje Marko.

  facebook komentari