Četnički vojvodo, ne prijeti Kolindi, jer bi ti stražnjica mogla izgledati poput punog mjeseca

15

Srpski ratni zločinac Vojislav Šešešlj ne prestaje s uvredljivim, niskim i bahatim provokacijama, poglavito u zadnje vrijeme prema novoizabranoj predsjednici Republike Hrvatske Kolindi Grabar Kitarović. Ne može joj oprostiti što je na izborima pobijedila njegovog “asa” Ivu Josipovića, a još manje što je kao novoizabrana predsjednica uputila pismo Ujedinjenim narodima da ovog bolesnika što prije ponovno zatvore, jer je opasan za okolinu. Zagađuje prostor. Naime, tamo gdje on prođe trava se suši, a voda se pretvara u običnu močvaru.

 • Draga moja Kolinda, ja sigurno neću umreti dok tebe seksualno ne zadovoljim. Zveknuću te stotinjak puta, pa onda relaksirno mogu izdahnuti…- napisao je preko svog Twittera.
 • Vrlo brzo nakon toga javio se novom porukom:
 • Draga Kolinda, očekivao sam da zahtjevaš da me zatvore na Pantovčaku, pa da tvoju predsjedničku rezidenciju pretvorimo u naše ljubavno gnijezdo.

seselj_oprostajni_miting_pred_odlazak_u_hag_3_23-2-03Hrvati su ogorčeni takvim ponašanjem čovjeka koji je na privremenoj slobodi. Da ima malo kulture, ili bolje rečeno, soli u glavi Šešelj to nikada ne bi napisao. Ponaša se kao duševni invalid. Međutim, neshvatljivo je da Vlada Srbije uopće ne reagira na ove uvrede i klevete prema predsjednici druge države. Ne javljaju se ni ostale srbijanske službe, što znači da se slažu s retorikom četničkog vojvode, kojeg inače još i danas slijedi na desetine tisuća onih koji se još nisu, baš kao i on, odrekli granice: Karlobag- Ogulun-Karlovac – Virovitica. Kalinda bi sada trebala pisati srpskim čelnicima Nikoliću i Vujčiću i zatražiti da se ovog “bijesnog orangutana” pošalje jedno vrijeme u beogradski zoološki vrt da svojim pričama uveseljava posjetioce. Možda će tamo imati prigode, prije nego li umre, da nekog majmuna seksualno zvekne barem stotinjak puta.

No, ako se srbijanska Vlada, u relativno kratkom vremenu, tj. odmah, ni ovog puta ne ogradi od bolesne i opasne retorike svog “brata po oružju”, novoizabrana predsjednica hrvatske države, treba povući veleposlanika Hrvatske iz Beograda, a Srbiju i dalje sputavati u njezinom odlasku prema Europskoj uniji, tim više što je Šešelj tim svojim izjavama uvrijedio i sve one koji su na prošlim izborima za predsjednika RH dali bezrezervnu podršku Kolindi Grabar Kitarović.

I još nešto: ako želi toliko nekog “zveknuti” neka slobodno dođe u Hrvatsku. Ona odurna stražnjica će mu izgledati kao – pun mjesec!

Dakle, Šešelju, igra je počela. S nestrpljenjem očekujemo tvoj dolazak….

Imaš li muda ili će sve ostati samo na riječima?

Mladen Pavković

[ad id=”40551″]

facebook komentari

 • Otporaš

  Neradi se tu o nekoj kulturi ili ne kulturi. Tu se radi o srpskom nacionalnom mentalitetu i odgoju. To se mahanički kaže: Pomješane brzine pa samovoz ne može naprijed.

 • Herceg-Bosna

  džaba šeško je puka na kolindu ,,,,,

 • srka

  Kakav prostak, umno-poremećeni nesretni zlikovac!
  Nitkova treba strpati tam gdje mu je i mjesto, da ne širi mrznju i prostakluk nesmetano, a od srpskog naroda pravi prostake!
  by Srka®

  • peppermintt

   pa akd njima ne smeta srka 😉 oni se prave ko fole nezainteresirani za ono što govori šeško, nevjerotano kojom brzinom se službena politika preslikala na sve komentare pa svi ko fole ne drže nimalo do njegovih izjava, hehe koji šupljaci :))

   • srka

    Sramotno a tezi se Europskoj uniji!?!
    by Srka®

  • HRSmoock

   U ludnicu? Mada…Mislim da se on samo pravi lud. Ali da je poremećen stoji. I on i ovi majmuni koji su pravili cirkus sa njim punih jedanaest godina.

   • srka

    Za me on i nije nekakav faktor ili pak omjer srpskog korpusa…al što je…je…nesretni-umno poremećeni se ipak tu i tamo čuje…te nanosi štetu i samom srpskom narodu…i svojim susjedima…jer tenzije su tenzije…
    by Srka®

    • HRSmoock

     Ima on hardcore fanove. Još može da naparvi štetu. Najgora je ta priča kako je on “inteligentan”, nešto kao ludi genije. Ali radi se o jednom nesretnom i iskompleksiranom mazgovu koji više od dvadeset godina pravi probleme i ponosi se zbog toga. Tužno. A još tužniji su idioti koji su jedanaest godina pravili sprdačinu zajedno sa njim. Dimna zavjesa da se izvuku neki od pravih krivaca.

 • anto

  ako je on glasnogovornik srba sve je jasno

 • peppermintt

  ma kakvi bit ogorčen, ta će on, nego triba ga ismijavati što više 😉

 • Joso Kulušić

  Šta predajete toliko pažnje toj grobini, zar ne vidite da samo što nije pokopan.

  • peppermintt

   njemu osobno i ne ali kroz njega se zrcali srbijanska politika

  • Lilith

   tek je siječanj na izmaku a Šešelja smo već izabrali za Idiota Godine

   • HRSmoock

    Ovo je samo podgrijana turneja. Njegovi greatest shits su ipak s kraja prošlog stoljeća.

    Kako život ponekad piše…Komediju apsurda…