Čović uputio Božićnu i novogodišnju čestitku

  2

  Predsjednik Hrvatske demokratske zajednice (HDZ) BiH Dragan Čović uputio je Božićnu i novogodišnju čestitku, saopštio je HDZ BiH.

   

  “Poštovani hrvatski katolički narode, neka mir Kristovog rođenja bude naša sigurnost u nesigurnim vremenima u kojima živimo, njegov mir i blagoslov budu zaštita i poticaj za mudrost, iskrenost, dobrohotnost u zalaganju za zajedničko dobro svih nas.

   

  Mi, Hrvati katolici, koji živimo u BiH dajemo i davat ćemo svoj doprinos uspostavi tolerantnijih međuljudskih odnosa, te u duhu demokracije i uvažavanja naših različitosti nastavljamo našu političku borbu za stvarnom ustavnom jednakopravnosti i potpunom slobodom našeg napaćenog naroda”, kaže se u čestitki.

   

  “Želeći čestit Božić, želim Vam i osobni susret s Utjelovljenim Bogom, neka to bude osobni doživljaj vjere svakoga od nas i naših obitelji, kao i našeg hrvatskoga puka, ali i svih naroda. Neka to iskustvo vjere bude Božićno svjetlo, radost nade u Vama i jakost vjere u životnom hodu.

  Povodom ovog Kristovog rođendana, na osobit način želim se prisjetiti i radost Božića podijeliti s obiteljima naših poginulih, stradalnicima,našim uznicima i svima onima koji još uvijek trpe posljedice domovinskog rata, teškog gospodarskog i socijalnog stanja.

  Neka ovaj Božić u svima nama probudi nadu i vjeru i neka svjetlo lica gospodnjega dotakne svakog čovjeka, a novorođeni Sin Božji podari mir i radost Vama i vašim obiteljima. U ime HDZ BiH i svoje osobno, želim sretan Božić, uspješnu i blagoslovljenu Novu 2014. godinu”, navodi se u čestitki.

  ONASA

  facebook komentari

  • peppermintt

   jel i on kaza-neću izdat ja ?

  • peppermintt

   jel i on kaza-neću izdat ja ?