Crvena Zvezda prijavila Cedevitu zbog vukovarskog vodotornja

9
vodotoranj vukovar simulacija

Ovo uistinu zvuči nevjerojatno, jer kako drukčije objasniti potez košarkaškog kluba Crvena zvezda koji je Cedevitu odlučio tužiti Euroligi jer sav prihod od njihove utakmice koja se ovoga tjedna igra u Zagrebu ide za obnovu čuvenog vodotornja u Vukovaru.

[ad id=”93788″]

Zamislite, Srbi to smatraju provokacijom i neprimjerenim činom pa su Cedevitu prije utakmice koja se igra u petak prijavili Euroligi. Možda vam nešto bude jasnije ako pročitate što je za Kurir rekao predsjednik beogradskog kluba Nebojša Čović.

“Ne mislim da je to normalno, ali ako se vidi od koga dolazi i koliko Hrvati imaju frustracije od Srbije i Crvene zvezde, onda i ne čudi. Poznajemo dobro njihov mentalitet i nećemo nasjesti na njihove provokacije. O svemu smo obavijestili Euroligu jer se tako nešto nikada u povijesti nije dogodilo”, rekao je Nebojša Čović za Kurir i dodao:

“Žao mi je što je Cedevita to napravila, ali razumijemo ih budući da su nam mušterije na sportskom terenu. Nećemo im odgovoriti na istin način. Imat ćemo između 500 i 1000 navijača u Zagrebu jer su ljudi već ranije nabavili ulaznice”, rekao je.

Zvezdi je očito normalno da se na prvoj utakmici njihovog i zagrebačkog kluba u Euroligi u Beogradu pjevaju četničke pjesme, te se transparentima podržava ratnog zločinca i nedavno preminulog Zdravka Tolimira.

Ako u Crvenoj zvezdi ne znaju treba ih podsjetiti da je nedavno za obnovu vukovarskog vodotoranja 75.000 kuna uplatio i hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić, a i Hrvatski nogometni savez je dio prihoda s utakmice Hrvatska- Izrael odigrane u Osijeku proslijedio za vodotoranj.

Obnova vodotoranja trebala bi krenuti ove godine, a procjenjuje se da će trebati oko 20 milijuna kuna.

facebook komentari

 • Sivooki

  Srbi mogu sve, mi ne smijemo ništa.
  Postoji li u Hrvatskoj ijedan čovjek u vlasti koji nije ucijenjen..?

  • vdanan

   Da. Tko nije Hrvat, taj nije ucijenjen.

   • Sivooki

    U “hrvatskoj” državi….

    • vdanan

     Da. U zadnjih 16 godina vlasti se prema Hrvatima ponašaju kao prema nekakvom malom indijanskom plemenu koje stalna jamra, ne poduzima ništa konkretno i koje svatko smije ponižavati kako mu se prohtije.

     • Sivooki

      Sve do nedavno držala me želja , neki naboj , otpor… sad mi je sve ravno. Tko ne treba da živi, neka ne živi. (Iako se i dalje molim Bogu za narod Hrvata…)
      Teško mi je samo zbog onih koji su krvlju platili da obrane zemlju.

     • vdanan

      „Ovako govori Jahve: “Proklet čovjek koji se uzdaje u čovjeka, i slabo tijelo smatra
      svojom mišicom, i čije se srce od Jahve odvraća.“ “(Jr 17,5)

     • Sivooki

      O, da, sjećam se sad naših “vjerskih rasprava”, haha…!
      Doista, tko se uzda u čovjeka, jadan je i bijedan. Hvala ti.

  • Jadranka Huljev

   Znaš u čemu je problem ? Oni za svaku sitnicu tužakaju Euroligi a Hrvati kukavice i kada im pale zastavu šute ili samo komentiraju .

   • Sivooki

    Pa, vidi se tko je narod….