CULEJ: Imamo našu predsjednicu kao sinonim vrijednosti žene – Žena, majka, predsjednica, domaćica

6

Hrvatski sabor danas nastavlja sjednicu raspravom o izmjenama Zakona o ravnopravnosti spolova koji će omogućiti svim građanima da na odgovarajući način zaštite svoje pravo na jednake mogućnosti.

Predložene zakonske izmjene uređuju pitanje sveobuhvatne zaštite od viktimizacije i trebale bi pridonijeti zaštiti svih onih koji su prijavili diskriminaciju, nazočili diskriminaciji ili odbili nalog za diskriminatornim postupanjem.

“Govoriti o ravnopravnovnosti spolova bilo bi apsurdno bez životnih primjera. Mi imamo sreću da smo mi daleko napredovali od mnogih zemalja. Imamo našu predsjednicu kao sinonim vrijednosti žene.Žena, majka, predsjednica, domaćica.

Žena koja se ne libi sjesti na poljoprivredni stroj, obući uniformu, to je žena koju je samo Hrvatska mogla iznijeti. Bit ćemo svjedoci miješanja kultura, nacija i svega onoga što bi nas trebalo oplemeniti, ali susrećemo se i da u dobroj namjeri prihvaćamo sve ono što nam je montirano i servirano.

Mi smo multikulturalno društvo ponekad na našu štetu. Nitko o tome ne želi govoriti. U zapadnim zemljama događaju se silovanja domicilnog ženskog i muškog stanovništa i o tome se šuti i zataškava”, kazao je HDZ-ov Stevo Culej.

“Svaki novinar sa svojih 130 masnih kila može se predsjednici unijeti u lice i zbog službenog puta je vrijeđati”, kazao je Culej

facebook komentari

 • Tyrex Rex

  Znam sve,al iskreno ću reći, da nije predsjednica,pitao bi ja nju šta je sve spremna uradit za ljubav vanzemaljca.Za srednjovječne muškarce tri godine starije od nje kao šta sam ja ona je vrhunska vjeverica.Pusti me da maštam.Taj stav,ta ukrudba,ta napućena usta,te grudi(Isuse!),ta lijepa prda iz koje rastu noge.Jel sad jasno.Kao ženica ona je 5,kao precjednica ona je ……neko mi zvoni na vrata……….

  • Ivan Tetkovic

   Ti si sazreo za septicku jamu

   • Tyrex Rex

    Odavno
    Nije sazreo ,već sazrijeo.

    • Sivooki

     Pa tko je bio na vratima?! Ona?!!?

     • Tyrex Rex

      Jašta .

 • Zdravko Sondic

  Kako sam i prije spomenuo, predsjednica je TV u boji za sve nase politicare koji su
  svojim radom upropastili Hrvatsku.O bivsim predsjednicima je suvisno govoriti jer su
  obojica antifasisti- komunisti i najvece zlo sto smo imali. Predsjednica voli i brani
  nacionalne interese Hrvatske i uvijek potencira ”Vijerujem u te zemljo Hrvatska”Kojim
  slucajem da je ostao Josipovic i Pusicka vec bi bili u Regionu. Zato svaka cast
  predsjednici Kolindi Kitarovic i Gosp. Culeju kako ju je vjerodostojno opisao.