Culej Staziću: Radili ste protiv interesa Hrvatske, uvijek ćete zatajiti Hrvatsku jer vi ste ostaci vremena

2

Hrvatski sabor usvojio je Mostov prijedlog izmjena Zakona o arhivima i arhivskoj građi, koje predviđaju otvaranje arhiva iz doba komunističke Jugoslavije do 22. prosinca 1990., a koje su u prošli petak dobile načelnu podršku svih saborskih klubova zastupnika.

Sjednica je nastavljena raspravom o proglašenju Dana sjećanja na romske žrtve holokausta

“Neosporna je činjenica da je RH u samome vrhu Europe kad govorimo o brizi o svojim manjinama pa tako i Romima. Romska manjina u RH ima svoj jezik. Održavali su se zdravstveni tečajevi s kolegama iz Srbije te tečajevi jezika s kolegama iz Makedonije. Neosporna je činjenica da je Hrvatska u Drugom svjetskom ratu bila na strani na kojoj baš i nije trebala biti”, kazao je Stevo Culej (HDZ) i dodao kako je broj žrtava Jasenovca “prenapuhan”

Culej nije propustio replicirati na Stazićevo izlaganje:

“Ako postoji sinonim za laž, svaka laž imala je svoj smisao. Napad na sve ono što predstavlja Hrvatsku.

Napad na istinu iz Domovinskog rata koji nam neki i dan danas pokušavaju prekrajati da bi. Milu Budaka proglašavate potpisnikom rasnih zakona što on nije bio, a ne spominjete u njegovu kćerku Grozdu koja je bila silovana. Radili ste protiv interesa Hrvatske, uvijek ćete zatajiti Hrvatsku jer vi ste ostaci vremena”, kazao je Culej Staziću.

Stravična sudbina mlade gimnazijalke Grozde Budak

.

> Verbalni okršaj Culeja s Jovanovićem i Stazićem u Saboru

 

facebook komentari

  • veteran.hr

    samo udaraj Stiv

  • Dusko Besenic

    Bravo za Culeja,Glasnovića,Borića i još 1-2 zastupnika,a sramota za sve ostale hrvatske (?) zastupnike,pri čemu pod “hrvatske” zastupnike ne računam komunjare i njihove satelite,jer onaj tko te mrzi nije tvoj! Takvi se obično maskiraju izrekom da “oni vole Hrvatsku na pravi način”,što na djelu nisu NIKADA DOKAZALI !