Da, Devedesete sam bio s braćom Veselica protiv Tuđmana

17

Oko Tuđmana je bilo previše komunista. Poslije sam mu se ipak pridružio jer sam shvatio da jedino on može stvoriti neovisnu državu.

U subotu u 11.45, točno u dogovoreno vrijeme, dr. Milan Kujundžić došao je na dogovoreni sastanak sa mnom, u hotelu “Panorama” na Trgu sportova. Tema našega novog razgovora bila je njegova kandidatura na predsjedničkim izborima, nakon što je definitivno prelomio i ipak odlučio da se kandidira.

Tražio sam od dr. Kujundžića da se i preda mnom izričito izjasni hoće li izaći na izbore, pa da jednom zauvijek otklonimo sve dvojbe. U početku je malo taktizirao, davao neke neodređene i pomalo zagonetne odgovore, a onda je rekao, sasvim jasno i čak fajterski: “Čim objave datum izbora, ja jurišam!”

Pomalo me iznenadio svojim razmišljanjem da zapravo i nije sasvim siguran hoće li se izbori doista održati. Ovako je rekao: “Imamo neko čudno nedemokratsko stanje u Hrvatskoj – da aktualni premijer, koji je projekt predsjednika Josipovića – konspirativno skriva nadnevak predsjedničkih izbora. Nije demokratski da se dva mjeseca prije izbora ne zna kada će oni točno biti.”

Josipovićev san A onda je osuo paljbu po predsjedniku Ivi Josipoviću: “Znate, ne bi me čudilo da izbora ne bude. Ja sam zabrinut za predsjednika Josipovića, jer mi djeluje kao osoba koja iza REM faze spavanja (dubokog sna) zapravo pokazuje znakove dezorijentiranosti, zaborava i nesagledavanja onoga što se oko njega zbiva… Taj pojam psihijatrijski je poznat, ja to doslovce mislim. I ja ću to dati psiholozima na testiranje.”

Darko Hudelist/Globus

facebook komentari

 • Ljuta Trava

  Lik je puko ko kokica .

  • Vjerojatno Kujundžić kalkulira da mi mogao profitirati na parlamentarnim izborima!?

   • Ljuta Trava

    Nisu parlamentarni izbori Piramida ,pa se sve može namjestiti.
    Zar nije čudno da takva ,,Hrvatima,, odjednom iskače iz svih lijevih medija .Kako je krenulo ,očekujem kako će uskoro voditi i vremensku prognozu na tzv.HTV-u.

    • Meni nije čudno jer mislim da dobro kužim Milanovu ulogu izašto mu je to ‘dopušteno’… tj zašto se pumpa rejting njemu i orahu. sad sam se sjetio one budale iz devedesetih::) http://www.youtube.com/watch?v=1FUZX4AvTjo

    • bleiburg

     “Piramnida”…..hahahahahahahaha koja sprdačina neviđena!?!? A sada neki hlebinci YUTV uzimaju kao referentnu točku koja je meritorna ocjenjivati Kujundžića s obzirom na pobjede u piramidi i NU2. Za njih YUTV više nije Josipovićeva TV???

     Vremensku prognozu…..hahahahahahahaha…..umjesto Sijerkovića…..hahahahahaha.

     • Ljuta Trava

      Tko mu je kriv kad je pristao igrati ulogu YUsipovićeve pudlice , kao i princeza ,,desnice,,

     • Ljuta Trava

      Prema zadnjem istraživanju Piramida pulsa , Kujundžić pobjeđuje sam sebe .

      Hahahahahahahah

     • bleiburg

      hahahahahaha……..”sam sebe” u prvom krugu i to uvjerljivo………….

     • tvigi

      E ova mu je dobra 🙂 nasmijah se od srca

     • Ida Galić

      Ma leba ti!! Kujundžić pobjeđuje Kuju,maloga!! Hahahaha! Jedan ego kao Biokovo, a drugo koooo Velebit i koji će to ego sad pobjedit Ma, gospe mi je neka rascjepljena ličnost!!! Tu važi ona latinska poslovica!! Medice, sana te ipsum!!
      Po naše liječniče, izliječi sebe samoga!!

     • Ljuta Trava

      Ma samo da pozdravim Sinišu Za Doma Spremnog.
      Hahahahahahaha

     • Ida Galić

      Reko je da ga više ne smijem spominjati i sad ću pisati “Puniša” haha iste su baže stara srpska škola istureno odelenje Reka” A glava mu uglavnom koristi, da povremeno (uz krsnu slavu svetoga Jovana) dade na glavu šajkaču i intimno uživa gledajući se u ogledalu!

     • Ida Galić

      PS. Sad će on to prenijeti na HKV da i drugi vide hehehe! Opasan neki informatičar bre!!!

     • tvigi

      Nemojte Sinisu, nije on tako los, samo je pao pod pritisak. Nije on kriv

     • Ljuta Trava

      Da , strašan je to pritisak sjediti doma i gledati sve one pokolje koje su četnici radili svakodnevno i ne doći u napast uzeti pušku u ruke i braniti svoj narod . Zaista je gadan taj pritisak .

 • Daran Mardi Bašić

  Ovo mu je veliki plus kod mene.Ovaj istup hehehehheehhe.
  Tooooooo dr.Kujundžićuuuu