Dario Kordić na slobodi…

2

Odlukom austrijskog Ministarstva pravosuđa, dugogodišnji haški uznik Dario Kordić proveo je u subotu nekoliko sati na slobodi.

Tih nekoliko sati, Dario je proveo u društvu supruge Venere, sina Vladimira, rođaka Ivana iDavidaĐurđe Šušakdon Dragana Jurića te Vinka i Spomenke Zorić, članova Humanitarne udruge Prijatelji.

 

U pratnji najbližih članova obitelji i prijatelja, Kordić je vrijeme predviđeno za njegov boravak izvan zidina zatvora Karlau iskoristio za posjet crkvi sv. Josipa i Hrvatskoj katoličkoj misiji u Grazu, gdje su ga dočekali fra Franjo Jurinec i Đurica Perković. Uz domaćine, Kordića je u HKM u Grazu dočekao i Marko Perković Thompson, koji treći put dolazi u posjet Kordiću, i njegov menadžer Zdravko Barišić.

Nakon pozdrava i razgovora, cijelo društvo se uputilo do kuće časnih sestara, gdje su Fra Franjo Jurinec i don Dragan Jurić služili prigodnu sv. Misu.

-Ja idem nositi svoj križ, meni je srce puno, ovo danas je veliko svijetlo, ali doći će i zora, svanut će dan Volim VAS – kazao je na rastanku s prijateljima Dario Kordić, priopćeno je iz Humanitarne udruge Prijatelji.

M.B./hrsvijet

facebook komentari

  • peppermintt

    Dario žrtva izdajničke politike!
    pozdrav hrabrom hrvatskom srcu 🙂

  • peppermintt

    Dario žrtva izdajničke politike!
    pozdrav hrabrom hrvatskom srcu 🙂