Davor Domazet Lošo: U tijeku je rat protiv države Hrvatske!

15

Prozivam Hrvatsku Vladu koja je trebala biti spremna za ovo. Sve su snage hrvatske trebale biti raspoređene

Požari gutaju Dalmaciju. Gore kuće, vatra se približila i samome Splitu. Ima i mrtvih, gore hrvatski maslinici gori sav trud hrvatskih ljudi kao i prirodne ljepote. Nakon požara nastupa pustoš jer vatra gazi sve ispred sebe. Vatrogasci daju sve od sebe, mještani također, ali vrijeme je da se zapitamo je li baš slučajno sve ovo što se događa, ne samo danas nego svake godine u jeku turističke sezone? Je li hrvatska trebala biti spremna? Jesu li ovo podmetnuti požari? Na ta pitanja za dnevno.hr pokušao je odgovoriti hrvatski admiral Davor Domazet Lošo koji je u svojim odgovorima posve jasan i kaže: Hrvatska treba vrisnuti jer se protiv Hrvatske trenutno vodi asimetričan rat.

Prvo pitanje koje morate postaviti je : Što točno gori? Gori Boga Kotarska, gori Hercegovina i gori Dalmacija. To ne može biti slučajno, kaže nam admiral Lošo koji dodaje:  I to baš u vrijeme kada se po prognozama može znati da je tijeku bura koja puše već četiri dana. Dakle, to je tipičan primjer asimetričnog rata protiv Hrvatske.

To je rat bez vojnika, bez početka bez bojišnice i bez bitke ali je ipak rat zato što se osvaja, u ovom slučaju ugrožava, jedno određeno područje. Od Boke Koratske koju još zovu – nevista Jadrana gdje obitavaju Hrvati, Hercegovina u kojoj su Hrvati i Dalmacija, kaže nam Lošo koji razotkriva i strategiju rata: Ako nema Hercegovine i Dalmacije nemate Hrvatske,- tvrdi Domazet Lošo koji je prozvao Vladu Republike Hrvatske koja je mogla biti spremna na sve ovo ali nije, jer se Vlada, kako kaže Domazet Lošo otišla radije pokloniti agresorima nego obraniti domovinu!

Vlada ne poduzima ništa. Zapravo, u isto vrijeme oni uhićuju hrvatskog generala Ivana Bobetka pred operaciju Oluja. To je ratno stanje države Hrvatske i naši dušmani nisu neki vanjski nego su unutar države – jasan je admiral Lošo koji je siguran da su brojni požari podmetnuti: Ti požari  su podmetnuti.

Mogu oni pričati što hoće ali tu nema dvojebe – tvrdi Domazet Lošo koji na pitanje: Kome je u interesu da Hrvatska gori, odgovara: To je u interesu dušmanima Republike Hrvatske koji našu državu žele uništiti. Jugoslavenima. Kad nas nisu mogli u ratu uništiti sad nas žele uništiti asimetričnim ratom. Oni koji se ne mire sa samostalnom državom Hrvatskom obranjenom u Domovinskom ratu – njima je u interesu da Hrvatska gori, jer su požari jedan od oblika asimetričnog rata,- tvrdi Lošo i dodaje:

Prozivam Hrvatsku Vladu koja je trebala biti spremna za ovo. Sve su snage hrvatske trebale biti raspoređene, trebali su pratiti meteorologiju i biti spremni. Ali oni su umjesto obrane Domovine  odlučili da je važnije da se predsjednik vlade pokloni svojim agresorima u Ljubljani i u Trstu.

Slovenija je napravila pseudopravnu agresiju na Hrvatsku i tu imate dva agresora: jedan je Ljubljana a drugi agresor je Europska komisija. I Predsjednik Vlade umjesto da se brine za sigurnost Hrvatske,  otišao je pokloniti jednima i drugima. I to mu nije dovoljno nego odlazi i  u Trst gdje se stvara nova Jugoslavija.

Koliko god vam se činilo da su ovi slučajevi neovisni, činjenica je da su svi ovi slučajevi ovisni jer se i požarima i pseudopravnom agresijom pokušava uništiti suverenitet Hrvatske. Sve je povezano, od uhićenja generala Ivana Bebetka, preko koncesija, do arbitraže pa i ovih požara. Ovo što Plenković radi nije se usudio raditi ni Josipović, jasan je Domazet Lošo koji Plenkoviću poručuje: – Gdje si sad, presvuci se i idi dolje s ljudima gasiti požar.

Jedina svijetla točka, prema mišljenju Domazeta Loše je ministar Krstičević koji nažalost ne može sam učiniti ništa sam protiv rata koji se vodi u ovom trenutku protiv svih Hrvata.

Danas trebamo vrisnuti do neba dok još imamo vremena vrisnuti – zaključio je Domazet Lošo razgovor za dnevno.hr

Damir Krstičević: Raketna baza u Žrnovnici je okružena vatrom, ali vjerujem da ćemo je obraniti

facebook komentari

 • Nada Jurinčić

  POTPISUJEM SVAKU RIČ!
  Očekujemo od zapovidnog kadra Domovinskog rata da održi hitni zatvoreni sastanak,da ocijeni cijelu situaciju i donese PROGLAS HRVATSKOM NARODU.
  Jer Hrvat još viruje samo Katoličkoj crkvi u Hrvata i veteranima Domovinskog rata-zapovidnom kadru i bojovnicima.
  Domovina ZOVE,nitko nema pravo ne odazvati se.
  To se geberale Gotovina posebno odnosi na vas.

  • Dusko Besenic

   Uzalud ti zazivati Gotovinu. Šta je dao, dao je za vrijeme Domovinskog r., a sada je ,,neutralan”….,,dobio kredit od Milanovića” za uzgajalište tuna i sada brine da Japanci dobiju kvalitetnu tunu. (ne predbacujem, pokazao se kada je bilo najteže!)

 • živko

  točno tako admirale

 • Istina

  Crvena zvijezda petokraka i kokarda nikad ne miruju. Oslobodi nas Gospodine kuge, gladi, rata i domaćih izdajnika.

 • tuc_muc

  Jes vala I Cilicu podmetnuse zuljeve Ovaj YU Admiral svasta nesto udrobi u ovu corbu Pola drzave gori a on jos lozi Vaki teoreticari zavjera su najcesce dio neke od tih zavjera

  • Dusko Besenic

   Probudi se!

   • tuc_muc

    I ako spavam ne sanjam Ko ovi ex YU admiral

 • cassia cass

  Dragi admirale, istina je to ali tko Vas čuje?

 • Vladimir Dananić

  Naravno da je moguće da su požari namjerno izazvani. Ipak valja imati nekakve dokaze za tu tvrdnju. Tim to više što gori i drugdje po svijetu–Italija, Portugal, Kanada…
  Suhom raslinju nije potrebno puno da se zapali. Može ga zapaliti jutarnje sunce s pomoću kapljice rose. Kad se tomu pridoda vjetar, konkretnije bura, onda nije ništa čudno u tome da se uzme u obzir prirodni nastanak požara.
  Kako bilo, ja podržavam temeljitu iztragu o uzrocima požara.

  • Dusko Besenic

   To, temeljita istraga je prvi korak, a ,,kapljica rose” je realni mogući uzrok, ali nje nema kada puše bura, a masovni požari se stvaraju baš kada puše bura i to je dosta osnovana sumnja i namjerno potpaljivanje vatre, manje od piromane, a više ,,politički”! Neka daju statistiku požara po godinama i vidjeti će se da ih je bilo neusporedljivo manje dok Srbi nisu opet počeli dolaziti nakon rata (povratnici, ,,turisti” ili izbjegli)!

   • Istina

    Rosa i bura su nespojivi. Zapad pale oni sa Istoka i njihovi pomagači koji bi nas gurnuo u nekakav Balkan.

 • Istina

  Ne gori samo u Splitu, gori i dobar dio obale. Slučajno? Čisto sumnjam. Cilj je jasan. Uništiti imovinu, uništiti turističku sezonu.

  DRAMA I U ŠIBENIKU Gori u Bilicama, ali miris paljevine osjeti se u cijelom gradu, vjetar nanosi pepeo, razbuktala se vatra i kod Vranskog jezer.

  U ponedjeljak navečer, nešto prije 19 sati izbio je požar na brdu Trtar u općini Bilice nadomak Šibenika.

  ZAVLADALA JE POŽARNA APOKALIPSA, VATRA JE DOŠLA PRED SPLIT Sedam požara spojilo su u jedan, ima izgorjelih kuća.

  Sedam požara se spojilo u jedan. Sedam požara, slučajno?

 • victor

  Naslusali smo se vega i svacega u Sboru, od onga tko je veci lopov i muljator i rko ce kmu (oprostite na izrazu) spustiti, a ni rijeci nije bilo o paljevini hrvatske obale i to svake godine.
  Glavno da su saborski trutovi posli 2 mjeseca na daljne sjedenje i izlezavanje, a placa ide.
  E jadna nasa Hrvatska.

  • Maks

   E moj viktor, nikad nije sabor vise radio nego zadnjih mjeseci, nikad vise sjednica donesenih zakona sta bi htio, da uzmu kante i gase vatru:)))) Obale gore svuda po juznoj EU, svuda se sumnja i na podmetanje, moguce jest ali treba i dokazati – bez dokaza je uzalud zasjedati. Sto je Domazet izjavio o tom razmislja svaki policajac, vatrogasac pa i obicni gradjanin.

 • Dusko Besenic

  Admiral Lošo znao je šta je i kako je i u vrijeme rata, pa i sada! Kapa do poda, admirale! Konačno je progovorio na pravu adresu t.j. prozvao je Plenkovića kao onoga tko je postavljen da zada konačan udarac Hrvatskoj i, mora se priznati, to radi znalački i sistematski ! A Hrvati, skloni idolopoklonstvu, još mu plješću!