DAVOR GLASNOVIĆ – GOST BUJICE!

13
PHOTO: I Željko Glasnović bio je na snimanju Bujice u kojoj je gostovao njegov brat blizanac - Davor Glasnović (desno)...

Bila je čast razgovarati s Davorom Glasnovićem, tim velikim čovjekom, pravim divom, bratom popularnog saborskog zastupnika Željka Glasnovića komentirao je nakon večerašnje emisije Bujica, Velimir Bujanec, te iznio par detalja iz emisije:

Mlađi je od Željka tek 5 minuta, jednako je otvoren i hrabar, nema dlake na jeziku i ne poznaje strah, iako je prošao pakao…

U srbijanskim logorima bio je zatočen 15 strašnih mjeseci, kod zarobljavanja su mu teško ranjenom odrezali uho, a u banjalučkoj bolnici električnom bušilicom bušili koljeno! Danas se nalazi na optužnici “Republike Srpske”, a terete ga za razdoblje kada je bio u logoru!

Hrvatske službe nikada nisu obavile nikakav razgovor s Davorom Glasnovićem, a DORH nije procesuirao niti jednog njegovog mučitelja.

 

facebook komentari

 • kršni

  Dobro je što imamo Bujicu!

  • Lilith

   i portale koji je prenose! 😉

   • kršni

    Točno!

  • veki

   Da, ali nemamo državnu televiziju.

   • kršni

    Tko je kriv za to? Mi glasujemo kako glasujemo, jednom pobjeđuju jedni, drugi put drugi, a situacija je uvijek ista. Možemo protestirati kao što su protestirali za radio 101 kada se “dogodio narod”.

 • Istina

  Da, ali u Bujicu se pozivlju i mnogi koji tamo ne bi trebali biti. Na pr., tamo ne bi trebali biti Banac, Dujmović, Linić, Domazet Lošo i sl. U Srijedu je valjda Pernar koji se slika po Sutjesci, koji je dosta sličan onom gradonačelniku Vrgorca. Bujanac mi djeluje kao vrlo naivna osoba. Treba dobro birati koga pozvati.

  • Paulaner Paulaner

   Bas suprotno,dobro je da neki dodju u Bujicu i odgovaraju na pitanja,koja im drugdje ne bi bila ni postavljena.
   Nego,zasto Domazet – Loso nije gost za Bujicu?

   • kršni

    Slažem se. I da, zašto ne Domazet?!!!

   • Istina

    Zato što je Lošo KOS-ovac i zato što pljuje po hrvatskim vlastima iz II. svijetskog rata i širi KOS-ovsku demagogiju na njihov račun.

    A eto je ih Bujanec razoružavao svojim pitanjima. Rasturaju Bujanca kao beba zvečku. Bujanec samo štuc, muc i maca popapala jezik.

    Udbaši, kosovci i sl. imaju i previše svojih medija, televizijskih kuća i sl., pa još da dolaze i u Bujicu.

    Kako više možete slušati njihove laži, objede, pljuvanje po hrvatskim svetinjama i sl.?

    • Paulaner Paulaner

     Nemojte tako. Najlakse je sve i svakoga proglasiti nevrijednim i popljucati sve sto se radi.
     Misljenja su nam po pitanju Domazeta-Lose i Bujanca potpuno razlicita… ko nebi i zemlja.
     Mislim da trazite nemoguce. PS.nismo mi ni Amerika a ni Rusija.

     • Istina

      Ne uspoređujem ja Bujanca i Lošu. Malo pažljivije pročitaj moj komentar. Za mene onaj tko kaže da su ustaše fašisti, da je NDH fašistička tvorevina i sl., a to je x puta izjavio Lošo, ja ne vjerujem. Ja više vjerujem Igoru Vukiću, mr-u Mladenu Iveziću, dr-u Stjepanu Razumu i sl., nego Loši.

      Ja ne tražim nemoguće. Postoje mnogi istinski hrvatski domoljubi i rodoljubi koji bi imali šta reći na televiziji, ali nemaju prilike. komunisti govore već više od 71 godinu, mi smo morali šutjeti punih 45 godina i sad opet oni na televiziji, a oni koje su oni progonili su vrlo malo ili nikako na televiziji.

      Linić, Dujmović, Lošo i sl. imaju JRT i neka tamo prosiplju svoju demagogiju o ustašama.

     • Paulaner Paulaner

      Nisam ni rekla da ih usporedjujete. Htjela sam reci da njih obadva govore u granicima mogucega. Paa moze se reci i da prelaze te okvire. Bujanec ne zamuckuje,nego pusta sugovonicima da oni govore. Svakako je to pametnije,jer mi znamo sto misli Bujanec ali je dobro dati prostor suprotnoj strani da kaze na tudjem terenu,sto ima za reci.
      Domazetu bi ja dala drzavu da vodi,eto to je moje misljenje o Admiralu.

      E sad.kada je u pitanju NDH. To je za nas jako sklizak teren i to nikako nije samo nasa interna tema.
      Da su drzavu stvarali samo oni,koji bi rehabilitirali NDH,nikada mi svoju drzavu Hrvatsku nebi imali.
      Na zalost,stvari stoje tako i Domazet,kao i drugi domoljubi u vodstvu drzave to znaju i stoga se ponekad moraju javno “odreci” NDH. Nije to zbog srba,niti nasih jugoslovena,nego zbog svijeta.
      Na tu temu ne smijemo gledati,samo kao nase htjenje jer to ovisi o puno drugih cimbenika a najmanje o nasoj volji.
      Domazeta ionako godinama nema na HRTu .. ove godine se ukazao 1-2 puta i to je to. To ipak nesto govori,tko je i na cijoj strani je Domazet.

     • Istina

      Uvijek treba zastupati istinu. Ja ne govorim o rehabilitaciji NDH i sl. Nitko ga ne tjera da govori o NDH. Zašto ne može reći da o NDH trebaju govoriti povjesničari, a ne pljuvati po kostima hrvatskih mučenika. Ja njemu ne vjerujem. Istinom se širi mir, a laganjem rat. Ne smije se lagati.

      Za mene Lošo nije domoljub.

      Bujanec i te kako zamuckuje i često prekida gosta. Isto tako, pozove gosta u emisiju koja traje oko sat vremena, a na “telefonske goste” potroši više od pola emisije.