DAVOR PAVUNA – NE vjerujem u tzv. politiku dok su masoni (i komunjare) svud oko nas. Zasvirajmo „im“ jednu od srca

0

Skoro svi me političari (osobno) poznaju, ali ne vole čuti tvrde činjenice.

Mislim da su većina UCJENJENI iz stranih (masonskih) centara moči.

Efekt 3% ‘trouble-makera’ su prvi otkrili Japanci oko 1937 i to smo znali još 1991. no s MI-6-udba-mrežom nije se moglo.

Slično je u društvu: George Bernard Shaw je rekao ‘za svaki progres potreban je – nerazuman čovjek’

Hvala na POLITICAL PONEROLOGY, ali NE vjerujem u tzv. politiku dok su masoni (i komunjare) svud oko nas.

Želim svima beskrajno Ljubavi i Zdravlja, u kulturi (ne)slaganja, uz  Čestit Božić

Vaš brat u KRISTU


Davor Pavuna – Mogu vam već najaviti da će bankaroidi  propasti: ’Orwellov velki brat’ ne bu dugo !!!

kriminalci-600x380

Orjuna je urlajući ’91. propala u sotonskim zločinima velosrbizma i agresivnog islamizma, no masoni se koprcaju: zvijer je u zadnjem hropcu …ta  pisano je i sve je to znano od prije bar 40 godina … a sve su nam pozitivne HR akcije i poslovodstvo sada Planetarni …

Sve starudije i konformisti i partitokrati potcjenjuju mlade, a ‘mudri’ medijski komentatori su ‘ozbiljni’ i misle da smo ikonoklasti i neozbiljni, a mogu vam već najaviti da će bankaroidi propasti: ‘Orwellov velki brat’ ne bu dugo …

‘Titoizam = nepotizam udba- mreže komunjara” = vrlo lako ste završili na Golom otoku jer je sekretar partije smatrao da ste ‘opasan’, a i ubijali su ako im se vaš stav ili kontekst nije svidio … raselili smo se u 35 zemalja jer biti javno normalan Hrvat je bilo zabranjeno! USA izvori su objavili oko 1.2 milijuna žrtava titoizma!

Pitali ste za izvore informacija: moji studenti rade diljem svijeta u raznim organizacijama, tvrtkama, investicijskim bankama … a i kolege fizičari u financijama (npr. u Zurichu i New Yorku) imaju detaljne analize kako masoni bankaroidi ‘posluju’ – sebi u korist. To je spoznato (pretražite malo youtube).

Evo dodatnih razloga za smjenu vladajuće partitokracije i masonskih medija. Tek sad ti ‘mediji’ javno objavljuju da jedva ‘vadimo’ oko 40% !

Davor/Glasbrotnja.net

 

facebook komentari