Pratite nas

Vijesti

Debakl koncerta ‘Građani glasuju protiv’: Toliko ljudi Thompson okupi kad kupuje kruh u Čavoglavama

Objavljeno

na

Brojni pjevači, pet-šest, pred ne baš puno publike, dali su potporu onima koji će ove nedjelje glasovati ‘PROTIV’ ustavne definicije braka kao zajednice muškarca i žene. Ponovimo, obični građani koji će na referendumu ove nedjelje zaokružiti PROTIV zaslužuju svako poštovanje, kao i oni koji će glasovati ZA, no, oni koji sve rade iz demagogije i pukog interesa ne zaslužuju ništa, posebno ukoliko se pritom služe govorom mržnje kao oruđem u borbi za vlastitu ‘istinu’.

Kako smo već pisali na središnjem zagrebačkom trgu, Trgu bana Jelačića, ukazala se i poznata pevaljka, nesuđena kraljica bakra i ostalog željeza, Severina Vučković, koja je također protiv tradicionalnog shvaćanja braka, naime, ona to radi radije s oženjenima, poskrivečki, odnosno da nitko ne vidi osim onih koji imaju internet, dakle oko dva milijuna Hrvata… Dosad je, navodno, uspjela srozati čak četiri puta svoje zaruke, svaki puta s drugom osobom. Može li ona biti za brak, kao ‘brak’?

Dakako, na Trgu se našlo mjesta za i Milu Kekina, poznatog po tome da ima povlašten status kada je parkiranje automobila u Zagrebu u pitanju. Čuli ste, vjerujemo, za Ivanku Mazurkijević, koja je u svojoj čitavoj karijeri na svojim koncertima okupila fanova koliko i Thompson samom pojavom na prozoru svoje kuće u Čavoglavama ili kada odlazi po kruh u istom mjestu. Nemojmo zaboraviti spomenuti i glumicu Natašu Janjić, uz konstataciju da starleta Hrvatske televizije, koja je u svojoj kući pronašla tuđe ženske gaćice, nakon čega joj je bivši muž savjetovao liječenje, ona to odbila, a on je ostavio, Danijela Trbović, nije pjevala, niti su kreštali Pavić te Butković, gazde Jutarnjeg lista. Da jesu možda bi se na Trgu okupilo više od trideset ljudi, da se malo našalimo kad se već Jutarnji list može šaliti tako što širi mržnju naokolo.

tinolovka-news.com

facebook komentari

Nastavi čitati
Sponzori
Komentiraj

Vijesti

Pero Kovačević: Kako je šaptom izbrisano kazneno djelo ugrožavanja državne neovisnosti

Objavljeno

na

Objavio

U važećem Kaznenom zakonu više nema kaznenog djela: “Ugrožavanje državne neovisnosti

Članak 137.

Građanin Republike Hrvatske koji pokuša Republiku Hrvatsku dovesti u položaj podređenosti ili ovisnosti prema kojoj drugoj državi, kaznit će se kaznom zatvora najmanje tri godine. ”

Izbrisano je potiho, bez bilo kakve javne rasprave – da čak u obrazloženju nije navedeno zašto se i zbog čega ukida ovo kazneno djelo. Izbrisano je sračunato “složnim rukama” zastupnika SDP-a i HDZ-a, jer treba voditi računa o “svojim dužnosnicima”da jednog dana ne bi kojim slučajem bili odgovorni i odgovarali za svoja “djela”.
Eto,vidite -kad je riječ o zaštiti i sprečavanju kaznene odgovornosti njihovih bivših i sadašnjih dužnosnika odmah se slože.

facebook komentari

Nastavi čitati

Vijesti

Peđa Grbin: Ako Bernardić ne odstupi, osnovat ćemo novu lijevu stranku!

Objavljeno

na

Objavio

Peđa Grbin se zbog sukoba s predsjednikom SDP-a Davorom Bernardićem prometnuo u najistaknutijeg buntovnika među stranačkim opozicionarima.

No, Grbin najavljuje i daljnje poteze u slučaju da Bernardić ne odstupi s mjesta predsjednika.

Peđa Grbin je u razgovoru za Slobodnu Dalmaciju izjavio kako su SDP-u potrebne hitne korjenite promjene te da velik dio članova stranke ozbiljno razmišlja o odlasku iz stranke i osnivanju nove lijeve stranke.

“Postoji vrlo velika mogućnost da se osnuje nova lijeva stranka. Vrlo je realno da ta opcija zauzme našu poziciju. U Sloveniji, Španjolskoj, Grčkoj pokazalo se da su stupovi politike, koji su to bili 20, 30 ili više godina, pali u drugi plan” rekao je Grbin o namjerama stranačke opozicije. Dodao je i da je situacija u Splitu i Zagrebu pokazala kako drugi osvajaju SDP-ovo biračko tijelo jer im SDP ne pruža ništa osim fasade i floskula.

“Naš je rejting od prosinca prošle godine do danas deset posto slabiji od HDZ-ova, i to u trenutku kada tri četvrtine građana misli da Hrvatska ide u lošem smjeru. Ako je to nekome prihvatljivo, to je potpuni nedostatak bilo kakve ambicioznosti.” kaže Grbin i optužuje aktualnog predsjednika stranke Bernardića za takvo stanje u stranci.

Grbin također smatra da je Milanović bolje vodio SDP od sadašnjeg vodstva te najavljuje da bi se možda i mogao kandidirati za novog lidera.

“Moj odgovor na to je – ne znam. Trenutno u toj situaciji nisam. Hoću li se kandidirati, odlučit ću kada kandidacijski postupak u SDP-u bude otvoren. Naše glavno pitanje u ovom trenutku nije hoće li Peđa, Siniša, Ranko ili Željko voditi SDP, nego radi li to Davor Bernardić dobro.” zaključio je na kraju Grbin.

facebook komentari

Nastavi čitati