Debakl na otužnom skupu SDP-a: Milanović pred polupraznim Trgom

1
3.11.2015.,Zagreb - Na trgu Josipa Bana Jelacica, odrzan skup koalicije Hrvatska raste. Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Koalicija Hrvatska raste predvođena SDP-om u utorak u 18 sati održala je središnji predizborni skup na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu, prenosi direktno.hr

 [ad id=”68099″]

Okupljenima se obratio i aktualni premijer i šef SDP-a Zoran Milanović, poručivši kako uz SDP Hrvatska raste.

”Idemo zapljeskati onima koji su mrtvi i koji su dali život za Hrvatsku. Hrvatska nije krenula, vrijeme je da krenemo na taj put rasta”, rekao je Milanović kojemu su, čini se, branitelji odjednom jako dragi.

rastas

Na kadrovima s internet streaminga s Trg bana Jelačića vidljivo je da je glavni zagrebački trg tijekom njegova govora bio tek dopola popunjen. Ljudi, njih oko tri tisuće, mahom umirovljenika, su se skupili u prostoru od pozornice do ‘Konja’.

Uz ovako mali odaziv, tramvajski promet se neometano odvijao tijekom cijelog skupa. Nakon što je Milanović sišao s govornice većina građana se ”raščistila”, da bi na koncertu grupe Detour oko 19.30 sati ostalo niti pedesetak ljudi.

Istovremeno, na splitskim Gripama trajao je veliki skup Domoljubne koalicije, gdje se u krcatoj dvorani okupilo više od 4500 ljudi.

rasta

O SDP-ovom skupu uskoro opširnije.

facebook komentari

  • EMINƎM

    ovom prigodom milanović je progovorio i o zastavama koje mu je Braun na silu gurnuo u ruke, smiješna izjava za jednog nazovi prem-Hrvata