Dejan Jović bi neistomišljenike slao u Haag

9

Dejan Jović, bivši savjetnik Ive Josipovića koji je dobio otkaz nakon skandaloznih izjava o referendumu za hrvatsku neovisnost, prozvao je Ivu Lučića, koji mu nije ostao dužan. 

“Šef obavještajne službe Herceg-Bosne u ratno doba nas uči kako se treba odnositi prema prethodnim režimima. Umjesto da je u Haagu”, napisao je Jović na društvenim mrežama, očito komentiravši ulazak Lučića u Vladino Vijeće za suočavanje s posljedicama vladavine nedemokratskih režima.

Lučić je ubrzo odgovorio:

“Dejan Jović izgleda nije zadovoljan s mojim javnim radom i zalaganjem za demokratizaciju Republike Hrvatske. Očito me doživljava kao ideološkog protivnika ali izgleda i ratnog neprijatelja. Ne znam što mi sve zamjera ali vidim kako bi riješio ‘problem’ –  poslao bi me u zatvor. Ništa nisu naučili i nimalo se nisu promijenili. ‘Primio na znanje’!”, napisao je Lučić na društvenim mrežama

facebook komentari

 • Dusko Besenic

  Kada bi Dejan Jović živio u SAD-u,uz sve njegove aktivnosti,govore,izjave i ocrnjivanje “vlastite države”,odavno bi se “izležavao” na dugogodišnjoj kazni zatvora zbog protudržavne djelatnosti !

  • dom domac

   Dule to mu je prvi presjednik omogucio!!Demokracija je..jel tako..imao je Tudman izbor Prisavlje ili Starčevićev trg ,koga je izbrao da mora ukloniti?Sta bi mi drzavu jako nacionalnu ,a temelji su ko klimavi zub nece ici..”sta bi rekla Europa”

   • Maks

    Ostavi prvog hrvatskog predsjednika, Oca Domovine na miru, mala stupidna komuljaro.

    • dom domac

     da ostavim obracenika notornu komunjaru ubojicu necu!!

     • Maks

      Onda krepaj od jala mali bolesni jazavce.

   • Dusko Besenic

    Čuj,”prijatelju”,daj mi molim te pojasni (a možda i ne trebaš)…kog vraga ti radiš na ovom portalu?? Šta ti nije dosta prostora na preko 90% komunjarsko-četničkih portala? Ili se smatraš toliko pametnim i sposobnim da nas sve “preodgojiš” t.j. promijeniš nam mišljenje?! Inače,ja nisam “Dule” za nikoga… jedino Srbi me pokušavaju tako zvati,ali ih odmah upozoravam da nisu u Smrdiji !

    • dom domac

     Jer sam ja napisao nesto sto je laz?Ne sve ti mogu posvjedociti,jer komunjara srala o antifazismu za vrijeme domovinskog rata?Je sto jos hoces da ti objasanjavam?Da se nikad nije preobratio nije ne

 • Mihovil Rukavina

  Dejan Jović je otvoreni velikosrbski i šugoslavenski šovinist , koji itekako vodi račun i brigu za interese beogradskog pašaluka.

 • Dusko Besenic

  “BRAVO” Kamenjar?! Počeli ste cenzurirati nepoćudne političke komentare? A napisao sam da bi D.Jović završio u zatvoru da živi u SAD-u i da tako govori,radi i kleveta vlastitu zemlju! Ne mogu vjerovati da ste obrisali komentar!