Pratite nas

Denis Šešelj, mentalni komunisti i taktika

Objavljeno

na

denis-seseljPovjerenik Autohtone Hrvatske stranke prava za Dubrovačko-neretvansku županiju Denis Šešelj za Dubrovački dnevnik i Feral news je sve one koji štuju Prvoga hrvatskoga predsjednika dr.Franju Tuđmana nazvao jednostavno mentalnim komunistima .

Pri tome na istu razini stavljajući jednoga zločinca kakav je Tito i Prvoga hrvatskoga predsjednika dr.Tuđmana. No dobro rekao bi čovjek tvrdokorni desničar .

No zanimljivo je da Denis Šešelj ima i dvostruke kriterije a te dvostruke kriterije jednostavno naziva TAKTIKA a o kakovoj se taktici radi pojasnio nam je Denis Šešelj sam na jednom od portala na kojima se oglasio. Na Feral news.

Vrijedi pročitati TAKTIKU Denisa Šešelja izvukao sam samo par komentara iz kojih se jasno vidi dosljednost političara kakav je Denis Šešelj:

http://www.feral.com.hr/seselj-vecina-onih-koji-inzistiraju-na-vracanju-tudmanove-slike-potomci-su-komunjara-i-boljsevika/?fb_comment_id=fbc_626781587434949_626792920767149_626792920767149#ff6fce64ef7a16

Denis Šešelj · Prati · Česti komentator · Dule Cugura citira majora OZNE hhhh

Dule Cugura · Česti komentator Denis Šešelj a koga bi ja drugo citirao nega oca domovine dr Franju Tuđmana !

Denis Šešelj · Prati · Česti komentator · Radi u: Potpora za Ujedinjene svih pravaških stranaka · 245 followers Dule Cugura mene citiraj i uživaj http://www.politikaplus.com/novost/109156/denis-seselj-evo-zasto-milan-kujundzic-mora-postati-novi-predsjednik-hrvatske

Nikolina Praljak · Medicinski fakultet Split Denis Šešelj A dr.Kujundžić je za Večernji list izjavio da osim stigme zločina koju nosi ( to nije stigma ako i dr.Kujundžić zna što je i što je stigma) Tito ima i velike zasluge za hrvatski narod. U zdravstvu obrazovanju ,kulturi itd Znate li vi slučajno što se primjerice događalo poslije Deklaracije o hrvatskom jeziku (valjda ste čuli za nju ) da o kulturi i ne govorim mnogo sada . E kako je moguće da jedan desničar kakovim se vi predstavljate sada podržava onoga koji Tita drži zaslužnim za Hrvate.Držite li i vi da je Tito zaslužan u bilo čemu za Hrvate i može li to jedan zločinac poput Tita biti. Možete li pojasniti a primjerice da ne postavljate link.Jednostavno da odgovorite na jasno pitanje.Ima li Tito zasluga za Hrvate bilo kakovih.Ako ima recite mi Vi koje su. Ako nema što onda dr.Kujundžić govori je li i on mentalni komunist

Nikolina Praljak · Medicinski fakultet Split Denis Šešelj Kada pročitam odgovor rado ću vas svuda citirati i promicati .

Denis Šešelj · Prati · Česti komentator · Nikolina Praljak to je taktički

Nikolina Praljak · Medicinski fakultet Split Denis Šešelj Kako milsite to je taktički ? Ponovo Vas pitam ima li Tito po vama zasluge za hrvatski narod. .Nije vam pitanje valjda jasno bilo.?Evo sam ga ponovila .

Denis Šešelj · Prati · Česti komentator · Radi u: Potpora za Ujedinjene svih pravaških stranaka · 245 followers Nikolina Praljak jasno mi je pitanje. u pravu ste ali to je taktički

Nikolina Praljak · Medicinski fakultet Split Denis Šešelj Što je taktički da vas čujem.Taktički se vi nećete izjasniti o dr.Kujundžiću i Titu a hoćete ga promicati.A druge ćete nazivati mentalnim komunistima .Je li mi to želite reći.Kako će biti taktički nešto javno izrečeno za Večernji list tiskovinu koja se čita.Ako je taktički onda dr.Kujundžić nekoga vara a evo i vi s njim. Koga vara taktikom.

Nikolina Praljak · Medicinski fakultet Split Denis Šešelj Vi nazivate ljude mentalnim komunistima a taktički sam nećete da kažete što mislite o Titu.Ako su vam ljudi koji štuju Tuđmana mentalni komunisti kako to nije dr.Kujundžić koji tvrdi da je Tito imao zasluge za Hrvate.

Denis Šešelj · Prati · Česti komentator · Radi u: Potpora za Ujedinjene svih pravaških stranaka · 245 followers Nikolina Praljak gospođo,ja sam pravaš a on nije,on je tuđmanist a ja nisam. to je tako ali moramo se udružit. oprostite,ne želim vam objašnjavat taktiku nego samo reći da je on svojim djelom pokazao što misli o tom pitanju.pozz

Nikolina Praljak · Medicinski fakultet Split Denis Šešelj Samo malo pa vi nekoga sada lažete i licemjerni ste.Druge ljude nazivate mentalnim komunistima i to kao pripadnik jedne stranke koju promičete ali pri tome imate interese da drugima ne spočitavate što za zločinca kakav je Tito tvrdi da ima zasluge za hrvatski narod.Pa znate li vi Denise što ste sada izrekli. Ne znate.Pa jednostavno je sada će se i o vama čitati na portalima ali u sasvim drugom svijetlu.Evo vam ja to jamčim .Čitat ćete sami o sebi . I vašem beskrajnom licemjerju. Bravo za povjerenika Autohtone Hrvatske stranke prava za Dubrovačko-neretvansku županiju

[divide]

Taktika je jednostavna .Ukoliko se moraju udružiti tada i nije važno je li neko kako ga Denis sam naziva “tuđmanist ”

On će “tuđmanista” podržati i za predsjednika države .Naravno da dr.Kujundžić koji za Tita drži da ima i zasluge za Hrvate i koji je po Denisovim riječima “tuđmanist ” nije i mentalni komunist

Gospodo to je TAKTIKA .

A u svemu tome nije ni manje važno na kakovom portalu se oglašava Denis Šešelj. Jedan od portala je Dobrovački dnevnik urednice Lucije Komaić i “kolumniste ” Nikše Klečka .

Isti onaj Nikša koji je poželio pad MIG-a na Čavoglave a urednica portala Dubrovački dnevnik ga danima pokušavala “oprati ” idući tako daleko da je svima pojašnjavala da Nikša “nije tako mislio” .

Na koncu Denis slabo pozna povijest. Komunisti su prije drugog svjetskog rata podržali ustaše u prosvjedima protiv tadašnjeg režima . Kako je to završilo tijekom drugog svjetskog rata ali posebice poslije njega svi znamo .

I to je bila TAKTIKA .

Neka razmisli Denis Šešelj zašto mu baš sada portal kakav je Dubrovački dnevnik daje prostora.

Denise to je TAKTIKA

Daran Bašić

facebook komentari

Nastavi čitati
Sponzori
Komentiraj

Pregled

Zahvala zračnim i kopnenim snagama u ime cijele Hrvatske

Objavljeno

na

Objavio

Zahvala zračnim i kopnenim snagama u ime cijele Hrvatske

Obraćajući se pripadnicima OSRH koji su sudjelovali u NOS-evima, ministar Krstičević je iskazao neizmjernu zahvalnost zbog svega što su učinili.

Izaslanstvo Ministarstva obrane i Oružanih snaga Republike Hrvatske koje su predvodili potpredsjednik Vlade i ministar obrane RH Damir Krstičević te načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga RH general zbora Mirko Šundov danas je, u utorak, 19. rujna 2017. uz predstavnike DUSZ-a, vatrogastva i lokalne uprave i samouprave boravilo u vojarni “Pukovnik Mirko Vukušić” u Zemuniku.

Osnovni cilj bio je dublji uvid u situaciju na terenu, kao i sve nedavne aktivnosti protupožarnih i protupoplavnih namjenski organiziranih snaga (NOS) OSRH koje su zajedno s drugim državnim institucijama i hrvatskim građanima radile na sprječavanju i sanaciji posljedica požara, poplava i suša koje su u zadnjih nekoliko mjeseci zadesile više područja Republike Hrvatske.

Tijekom posjeta vojarni, izaslanstvu su održane prezentacije o protupožarnoj i protupoplavnoj sezoni 2017., kao i o opskrbi pitkom vodom naselja koja su bila pogođena tim nepogodama i sušom.

Daljnje informacije predočene su tijekom pregleda postroja Protupožarne eskadrile 93. zrakoplovne baze i drugih pripadnika OSRH koji su bili angažirani u poplavljenim te sušnim područjima.

Obraćajući se pripadnicima OSRH koji su sudjelovali u NOS-evima, ministar Krstičević je iskazao neizmjernu zahvalnost zbog svega što su učinili.

“Svojim nesebičnim zalaganjem i angažmanom, koji je ponekad bio iznad uobičajenih ljudskih mogućnosti, vi piloti i tehničari, pripadnici pobjedničke Hrvatske vojske, stavili ste se na raspolaganje našoj Domovini.

Kao što je hrvatski vojnik bio uz svoj narod ’91. godine, tako ste i vi danas – kroz zadaće pomoći civilnim institucijama i stanovništvu, od gašenja požara pa do sanacije poplavljenih područja”, poručio je ministar.

Načelnik GS OS RH general zbora Mirko Šundov istaknuo je dobru suradnju i koordinaciju s DUZS-om, naročito vatrogastvom. “Prikupili smo naučene lekcije, preostaje nam da ih dobro izanaliziramo i implementiramo u svim područjima, od opreme do organizacije, sve s ciljem da budemo još učinkovitiji”, rekao je general.

Župan Zadarske županije Božidar Longin zahvalio je pripadnicima OSRH na svemu što su učinili za građane. “Bilo je to ljeto s mnogo nepogoda, suša, požara i poplava. Štete su velike, no najvažnije je da nije bilo ljudskih žrtava. Štete bi bile puno veće, da nije bilo vas, ne znam kako bi sve skupa završilo”, poručio je Longin vojnicima.

U sklopu programa posjeta, izaslanstvo je obišlo i novouređeni prostor za zrakoplovne tehničare koji rade na PP avionima Airtractor AT-802 A, kao i postroj akro grupe HRZ i PZO-a “Krila Oluje”. Ministar Krstičević tom je prilikom čestitao pilotima na osvojenoj nagradi za najprecizniji nastup na aeromitingu u Slovačkoj Republici.

Foto: MORH/ T. Brandt

facebook komentari

Nastavi čitati

Reagiranja

Mladen Pavković: Zatvarali bi one koji su 1991. ratovali – Za dom spremni!

Objavljeno

na

Oporbeni IDS, javljaju mediji, izradio je prijedlog Izmjena i dopuna Kaznenog zakona u sklopu kojeg predlažu zatvorsku kaznu za isticanje fašističkih simbola, što, kako naglašavaju, podrazumijeva i isticanje  simbola i pozdrava „za dom spremni“, koji se vežu za ustaški režim.

Kao prvo, za nešto takvog zatvorske kazne, pa i zabrane, nikada nisu donijele ništa dobrog, uvijek su manje-više bile – kontraproduktivne.

Ovog puta će to biti još i više, jer glavni razlog predlaganja drastičnih mjera je usklik – „Za dom spremni!“ Naime, kad bi se taj „ludi“ zakon pretvorio u djelo, onda bi se moglo dogoditi da i onaj tko je ratovao, bio ranjen ili ginuo uz taj pozdrav u hrvatskom obrambenom Domovinskom ratu također bi mogao završiti onkraj brave, ili bi jednostavno svi koji su 1991. nosili te oznake postali građani „drugog reda“! Drugo, ako se već razmišlja o nečem takvom, to bi trebalo provesti u „paketu“ tj. da se zabrane fašistički, nacistički i komunistički simboli, ali i četnički koji su vezani uz Domovinski rat. Onda nikakvi ratni zločinci poput Vukašina Šoškočanina ne bi mogli imati „privatne“ spomenike, kao što ih imaju danas, a na kojima piše (na ćirilici) da „ovdje počiva komandant  odbrane Borova Sela, narodni junak, proglašen na velikoj narodnoj srpskoj  skupštini u Belom Manastiru 25. septembra 1991. godine.“.Osim toga, trebalo bi sankcionirati i sve one koji poput nekih članova IDS-a na ovaj ili onaj način sustavno „guraju“ projekt odcjepljenja Istre od Hrvatske, odnosno koji žele Istru proglasiti – Republikom! To je mnogo opasnije teza od usklika „Za dom spremni“, jer bi nakon njih to mogli (kad bi poludjeli!) zatražiti Dubrovčani i drugi. I ode Hrvatska, bez četnika, u tri PM!

Sad se postavlja pitanje: što su ti koji su bili i koji jesu na vlasti učinili da primjerice djeca u školi znaju što je to antifašizam, komunizam, nacizam i fašizam, te  što je to Domovinski rat, i protiv koga smo se mi borili? Sankcije bi trebalo uvesti i za ratne profitere, dezertere i izdajice. Trebalo bi još jednom „pročešljati“ popise amnestiranih srpskih i inih četnika, od kojih se dobar dio ponaša kao da su pobijedili u Domovinskome ratu, a ne kao da su (pomilovani) zločinci.

Dakle, idemo po redu. Prvo ćemo ustvrditi tko su bili oni koji su nakon završetka II. svjetskog rata počinili u ime Tita i partije strašne i neviđene zločine nad nevinim Hrvatima te zabraniti sve simbole pod kojima su to činili. Zatim, ćemo doći do Domovinskog rata te sankcionirati isticanje svih četničkih simbola, poglavito onih koji se vežu uz rehabilitiranog (!) četničkog zlotvora Dragoljuba Dražu Mihailovića, koji je Srbima i danas „svjetla točka“. Onda idemo kazniti one koji svake godine u Kumrovcu, ali i na drugim partizansko-komunističkim skupovima, ističu i nose simbole propale Jugoslavije, zločinačke JNA, ali i Tita.

Trebalo bi kazniti i spodobe  koji viču: Smrt fašizmu-sloboda narodu, jer se  taj uzvik nalazi  i na svim, ali baš na svim, važnijim dokumentima SK, KOS-a, Udbe i drugih organa i bio je sastavni dio  popisa za „odstrel“ nevinih Hrvata! (Uče li i o tome djeca u školi?)

Vjerujemo da ćemo čitav prijedlog ovog (suludog) Kaznenog zakona pročitati i u četničkim „Novostima“, koje iz tjedan u tjedan provode četničku politiku, pa će nam i u svezi toga mnoge stvari biti jasnije! (Zar ne Pupovac?).

Mladen Pavković

facebook komentari

Nastavi čitati