DJ Ujke i DJ Juice rasturali drogu po diskotekama u kojima su nastupali

  4

  Nakon dva mjeseca praćenja i prisluškivanja, policija je jučer uhitila dvojicu lokalnih DJ-eva, Predraga Ujića (25) zvanog “DJ Ujke” i Nikolu Pajića (19), poznatijeg kao “DJ Juice”, te Vedrana Vujića (25), Milisava Ilinčića (18) iz Bijeljine, kao i Dalibora Lojipura (29) iz Zvornika zbog sumnje da su se bavili trgovinom marihuane. Uhvaćeni su u akciji kodnog naziva “Olimp”, a izvršeni su pretresi na šest lokacija, piše Večernjak.

  Vođa DJ Ujke
  – Zaplijenjena je marihuana, precizne vage, više mobilnih telefona, SIM kartica, računala… – rekla je glasnogovornica CJS Bijeljina Aleksandra Simojlović. Policija traga za Igorom Markovićem zvanim Limun iz Bijeljine, koji u vrijeme pretresa nije zatečen na kućnoj adresi. Inspektori za narkotike došli su do dokaza da su osumnjičeni nabavljali i prepakirali marihuanu te prodavali po cijeni od 10 maraka za gram. Oni navodi da je vođa ove skupine bio Predrag Ujić, poznatiji kao “DJ Ujke”, koji je drogu nabavljao od Dalibora Lojipura iz Zvornika. Ostali su kao članovi za njega rasturali marihuanu po Bijeljini.

  Potpuni anonimusi
  Drogu su prodavali na ulici, ali i po noćnim klubovima u kojima su Ujić i Pajić bili angažirani za puštanje glazbe. Na taj način lako su dolazili do klijenata, jer je riječ o jako popularnim klubovima gdje vikendom izlazi veliki broj ljudi. Zanimljivo je da većina osumnjičenih nema kriminalnu prošlost i da su do sada bili potpuni anonimusi u poslu s drogom.

  – Sve do sada operativno nisu bili zanimljivi i većina se nikada nije dovodila u vezu s dilanjem narkotika, ili drugim kaznenim djelima. Očigledno je da su se za kratko vrijeme dokopali određene zarade, a onda su im “apetiti” porasli i brzo su raskrinkani – kažu istražitelji koji su krajem prošlog tjedna zaplijenili pola kilograma marihuane koju su u nedjelju pronašli u automobilu alfa romeo. Vozilo je zaustavljeno u mjestu Donji Zagoni kod Bijeljine, a u njemu su zatečeni Edin Trako (27) i Hasan Helvida (27) iz Zenice. Moguće je da su njih dvojica bili povezani s Predragom Ujićem i skupinom uhićenom u akciji “Olimp”. – See more at: http://www.pogled.ba/

  facebook komentari

  • peppermintt

   sve pokupit i vodit na kopanje kanala, pa im neće past na pamet drogurina

   • Bollero

    Neće to kopati Pepy- to je naviklo noć na glavu i dimiti ! Sthoka modernog oblika u 21.stoljeću. Prevara i krminal je njihov vrhunac na početku životnog doba.

  • peppermintt

   sve pokupit i vodit na kopanje kanala, pa im neće past na pamet drogurina

   • Bollero

    Neće to kopati Pepy- to je naviklo noć na glavu i dimiti ! Sthoka modernog oblika u 21.stoljeću. Prevara i krminal je njihov vrhunac na početku životnog doba.