NA DJELU JE RUŠENJE PREDSJEDNICE RH!

163

Po dobro uhodanoj špranci, što je na svojim leđima najbolje osjetio Tomislav Karamarko, medijski monstrumi, njihovi mentalno komunistički trolovi, neviđenom orkestriranom mržnjom nasrću na instituciju Predsjednice države morbidnim tekstovima, seksističkim uvrijedama, hrpetinom spinova te gomilom obmana i laži  nesmetano nastavljaju rastakanje one politike koja je Predsjednicu dovela na Pantovčak.

Nesumnjivo, najsvjetlija točka Karamarkove politike  upravo je pobjeda HDZ-ove kandidatkinje Kolinde Grabar Kitarović na predsjedničkim izborima i pobjeda domoljubne hrvatske politike nakon dugogodišnje veleizdajničke vladavine njenih prethodnika. Rat protiv Tomislava Karamarka nije gotov, a to znači rat protiv Hrvatske, dokle god postoje i najmanji tragovi njegove domoljubne politike. Mrziteljima Hrvatske  nepodnošljiva je čak i pomisao da bi Predsjednica mogla osvojiti još jedan mandat i od te pomisli padnu u teški postkomunistički stresni poremećaj. Drago Pilsel je ogledni primjerak i paradigma svih simptoma te neizlječive mentalne bolesti.

Živimo u vremenima urbanog, diktatorskog medijskog terora istih onih protagonista koji su u vrijeme diktatora Tita hladnokrvnim potezom svojih pera slali političke oponente na dugogodišnje robije, a činili bi to i danas kada bi to bilo moguće. Kada bi to bilo moguće, Predsjednica bi danas završila pred streljačkim vodom ili na Golom otoku, jer se drznula otputovati u SAD-a bez da je o tome molbom obavijestila CK, bez da ih je u detalje izvjestila o razlozima i planovima svog veleizdajničkog odlaska u Trumpovu Ameriku. Danas nije moguće završiti pred klasičnim Titovim streljačkim vodom iz Hude jame, ali je moguće dugotrajno biti pred morbidnim medijskim streljačkim vodom, pred višecijevnim bacačima mržnje kolovođa medijskog šljama, kojekakvih Indexa, Yudexa i Nacionala, pred tsunamijem mržnje marginalnih novinarskih likova koji odjednom postanu mainstrem kada ih velika politologinja Maja Sever ugosti na nacionalnoj javnoj TV u klasičnom, huškačkom, liberalno fašističkom političkom aktivizmu, u besprizornom i neargumentiranom napadu na instituciju Predsjednice države.

O sprezi političkih aktivista HRT-a s naoko marginalnim spinerima iz notornog žutog tiska svjedočimo dugi niz godina, a ta sprega je perfidno garnirana Soroševim NVO pijunima na globalnoj šahovskoj ploči novog svjetskog poretka i stvara se dojam pretežitog političkog mišljenja, stvara se dojam nakaradne medijske demokracije, stvara se dojam da je „in“ onaj koji će legalno, nekažnjeno jače pljunuti na Predsjednicu, instituciju Države, njenu obitelj, njene prijatelje. To je ta medijska „sloboda“ kojoj smo svjedočili za vrijeme referenduma o braku, za vrijeme predizborja u borbi za Pantovčak, u vrijeme bitke za Banske dvore i bitke za harmoniju jedne suverenističke, nacionalne politike na obadva hrvatska brda. Još jednom se pokazuje da je lakše osvojiti vlast nego je zadržati, jer upravo se fabriciraju nove afere „Barbika“, “Konzultantica“, „Video igrice“……..I cijeli taj koloplet veleizdajničkog novinarstva kojemu Radmanov duh sa Prisavlja daje posebnu težinu prelijeva se preko granica Lijepe naše, pa onda komšiluk orkestrirano pljuje po našim svetinjama! Jer kada možemo mi pljuvati  sami po  sebi, zašto ne bi i oni pljuvali po nama i dijelili lekcije „slučajnom narodu“ u „slučajnoj državi“!?

I onda nam se na tom veleizdajničkom valu dogodi SNV, pa umjesto vjerskog obreda, umjesto ekumenizma  imamo četničko-politički dernek i umjesto zahvale Hrvatskoj u sred Zagreba na slobodama koje srpska manjina konzumira, pred očima „našeg“ političkog vodstva pukne ratnohuškačka srpska šamarčina na koju naši pristojni diplomati proeuropskog tipa nemaju adekvatan odgovor. MVP i Stier tobože šalju „oštar“ odgovor, isti onakav kakvim su blokirali poglavlje 26, a Plenković „oštro diplomatski“ izbjegava komentar premda zna da je u sastavljanju ratnohuškačkog četničkog pamfleta aktivno sudjelovao samoproglašeni srpski vožd Pupovac,  Plenkovićev  nezaobilazni i jedini stvarni koalicijski partner u Hrvatskoj Vladi. Taj tekst brušen je u Beogradu u zadnjem razgovoru Pupovca i Vučića gdje je razrađena taktika novih hrvatsko-srpskih sukoba radi tobožnje ugroze srpskog manjinskog stanovništva u Hrvatskoj. Pupovac je u toj koaliciji dobio političku moć dominantno utjecati na politiku podgrijavanja sukoba, dobio je političku moć postavljati i smjenjivat hrvatske ministre što je na svojoj koži najbolje osjetio najbolji hrvatski ministar Hasanbegović.

Jedina ispravna politička reakcija hrvatskog izaslanstva u slučaju SNV-a  bila bi demonstrativno napustiti to velikosrpsko sijelo jednom za uvijek i ostaviti hrvatske neprijatelje da sami slave slavu o vlastitom trošku!

Svakom političkom amateru kristalno je jasno da je Plenković i bez Pupovca mogao imati komotnu većinu u Hrvatskom saboru. Plenković nije imao nikakvu političku konkurenciju za sastavljanje većine, Milanović mu je namjernom idiotskom kampanjom poklonio izbore i nije čak ni pokušao u pregovorima s MOST-om i ostalim akterima preuzeti vlast. SDP i Milanović, jednostavno su odustali u korist Plenkovića. Dubokoumni, dugotrajni diplomatski pregovori Plenkovića s MOST-om bili su najobičnija politička farsa i floskula za hlebinski hrvatski narod uz obilnu pomoć mainstrem medija.

Ako je sve ovo istina, kuda nas onda vodi ta politička trgovina ako ne u veliku koaliciju koja će imati dalekosežne posljedice za budućnost Hrvatske. Bernardić, novi klaun u mentalno komunističkim rukama po nalogu partije već je poslao prve signale i pismo namjere. Uostalom, Milanovićevi kadrovi još su uvijek duboko ukorijenjeni u svim strukturama vlasti i prava tranzicije u hrvatskoj administraciji nije nikada obavljena niti dovršena.

Na djelu je rušenje Predsjednice, omalovažavanje njenog ljudskog i političkog integriteta i to što se događa nije ni malo slučajno, a osobito nije slučajan tajming koji je izabran. Pred hrvatskom politikom su smjene u veleposlanstvima i detaljna rekonstrukcija obavještajnog sustava Hrvatske. Zabijanje klina između Pantovčaka i Banskih dvora i pokušaj stvaranja razdora između dva brda zapravo je ogorčena borba antihrvatskih elemenata za zadržavanje statusa quo ili još agresivnije političko pozicioniranje u tim važnim službama koje su zapravo temelj unutarnje i vanjske politike svake države.

Kazimir Mikašek-Kazo/Kamenjar.com

facebook komentari

 • Tyrex Rex

  Mamica se danas vrača kuči .Kao i svaka dobra mama poslati će ovu zločestu kmečavu petokolonašku dječicu tamo gdje im je mjesto.
  Narod je izabrao Kolindu i narod vidi tko radi za interese Hrvatske,Kmečavci mogu samo da kmeće ko srpske babuskare , jer jedino im je to preostalo.Raspadaju im se snovi o “Regionu”.

  • Sivooki

   Koji klinac onaj Kovač priča…??!!

   • Tyrex Rex

    To sam se i ja zapitao .Vjerojatno ljubomora.
    Što je, je sigurno bolji od mlakonje Stiera.

    • Sivooki

     Ali nenadmašna je ta glupost hrvatskih ljudi koji su u politici… On je m a j m u n.

     • Maks

      Izgleda da je N1 srezao intervju na pola recenice , izvadio iz kontexa i postavio onako kako im odgovara

     • Sivooki

      Da, kasnije čitam nešto sasvim drugo.
      Stvarno su poludjeli na predsjednicu, a s njima moraš biti oprezan k’o mačak s vrelom kašom.

     • Maks

      Mostova pozadina, Most je zastitio HRT i medije i sad su posebno drski . Prvo Karamarko, sad ustavni Sud i Kolinda pa imaju i vojsku. Presuda o arbitrazi je tajna kako bi zastitili Cvitana i Bajica , tajna na zahtjev hrvatske strane “DORRRRHHHH!!!! Umjesto njih napadaju ustavni sud jer nije priznao montiranje . .. Milanoviceva politika protiv suda i protiv Kolinde ide dalje preko mosta.

     • kršni

      Kolinda ne treba za sada davati ama baš nikakve izjave, najbolje je da se smije! I “no comment”!

     • Maks

      Treba polako na ulicu protiv Ace Stankovica i zastitnika. Mislim da je veceras Bujica – svi ostali su saka jada.

   • kršni

    Veliki ili mali Hrvat?

 • Argus Panoptes

  Pa to znamo,nego reci Kazo što je činiti narodu u nadolazečem vremenu,daj recept,rješenje problema,formulu ili nešto što će probuditi taj narod da ne doživimo opet još jednom poraz dostojanstva.

  • Kazimir Mikašek – Kazo

   Recept je zajedništvo Pantovčaka i Banskih dvora. Recept je detaljna rekonstrukcija u veleposlanstvima i obavještajnom aparatu. Recept je naplata poreznih dugova svim medijima, a dužni su nekoliko milijardi kuna!

   U ovim okolnostima, pad rejtinga HDZ-a je neminovan, a plan realizacije “velike koalicije” je sasvim realan, što znači zaustavljanje svih suverenističkih procesa.

   To sve stoji u kolumni za one koji znaju čitati!

   • Viljem Voles

    Za one koje znaju čitati, ti si sklavoserv iz Starčevićevih retorika. Znaju mnogi čitati, Kazo, samo neki ne znaju pisati. Recept je da nas Kolinda i Plenković povedu u bolju budućnost? I Petrov skupa s njima? Aha, pardon, nisam znao da su se do jučer samo zafrkavali s nama i od sutra su ozbiljni domoljubi.

    • Kazimir Mikašek – Kazo

     :)))))))))))))

     • Viljem Voles

      Meni nije.

   • Maks

    Dodao bi reforme pravosudja kako bi proradio zakon i pravda , zakon imamo ali se ne provodi.

    • Kazimir Mikašek – Kazo

     Slažem se, ali bez kritične mase u medijima ništa nije moguće.

     • Maks

      Upravo to je najbolja sansa ! Umjesto neplodnih napada na Plenkovica koji ostaje tako i tako jos jedno vrijeme, treba se koncentrirati na pravosudje – bilo bi fino kad bi se moglo procesuirati udbu i kriminal, politicka ubojstva i ratno profiterstvo , cetnicki zlocinci – pa to je lustracija a niko ne primjeti – ne primjete ni “veliki novinari Dujmovic, Staresina, Marko Ljubic – nesmije od Zeljke Markic.:-)

     • Maks

      Pravosudje je ključ svega , zato cuprija i ne dozvoljava reforme. Meni nije čudno da orjunaski mediji ne bi rado o tome , čudno je da nece ni domoljubni, toliko glupi nisu da ne primjete ili stite HDZ ljevicu?

 • goranka

  Recimo da je stvarno tako kako piše u članku. Kako se od toga nije obranio Karamarko? Tako što nije vjerovao u snagu i odanost svojih birača (ne članstva!) i što je igrao dvorske igre koje su ga stajale političke glave, umjesto da je našao načina na noge dignuti sve nas koji romantičarski vjerujemo u Tuđmanov HDZ, iako znamo da ni Tuđmana, ni takvog HDZ-a više nema. Domoljublje, hvala Bogu, ne stanuje kod 200 000 članova, nego u narodu kojemu je jasno da je čak i kilavi HDZ jedini jamac očuvanja države. Kako se od toga može obraniti KGK? Tako da se pozove na svoj narod i da ga pozove u svoju obranu. Ali to se ne može ako joj svetinja nisu ljudi koji su joj dali glas i ako se osloni samo na svoje diplomatske i ine veze i vještine. Otuđeni su svi oni od nas. A mi, kao napeta puška čekamo da (za početak) dva mjeseca ne bude “mudra”, misleći da jedan dan može trabunjati o antifašizmu i njegovim neupitnim tekovinama, a drugi (s velikim zakašnjenjem) naglasiti da je bit ploče u Jasenovcu 11 imena i prezimena junaka zbog kojih je ona danas predsjednica. U Domovinskom ratu, predsjednik je crpio snagu iz naših ratnika i naroda, i obrnuto. Svaki novi dan, svaka dobivena bitka i svaka pametna odluka, tu su snagu umnožavale. Argument da je tada bio rat – nije točan, jer smo danas u ratu koji je stostruko ubojitiji od Domovinskog. I tada i danas je postotak neprijatelja Hrvatske bio isti. Nisu tada bili u mišjim rupama jer su čekali povoljniji trenutak. Jednostavno smo bili jači. Dakle, čeka se objava neoružanog sukoba za dovršetak početog.

  • prepri43

   Treba sve domoljubne snage ujediniti oko trenutnog povjesnog minimuma i ne trositi snage uzalud drobeći se na sto stranaka.Ustrajati tvrdoglavo na izgubljenoj državi (1941.-1945.) i svemu onome što je ta država postigla je suludo. Svijet na to gleda drukčijim očima nego Mi! Strpljivo i utemeljeno treba razotkriti sve laži koje su nam nametnule nepostojeću krivnju. Počevši od nalagane šaranove jame preko jasenovca do svih drugih stratišta na kojima su stradali skoro isključivo Hrvati.Samo na taj način ćemo uspjeti dokazati da je ona država bila kao sve druge države svijeta u tom vremenu.Dakle ustrajati na otvaranju arhiva koje nisu naše izdajice uspjele do kraja uništiti i pokušati najprije na fin način dogovoriti kopije koje se čuvaju u BG.Oni tamo su otišli barem korak naprijed u odnosu na nas u dekomunizaciji i detitoizaciji.Eto N.Kalabića ne žele
   potpuno rehabilitirati, jer je pristao na izdaju D.Mihailovića OZN-i. Dakle bio je slab četnik i srbin!

   https://uploads.disquscdn.com/images/2185e8b0ce5e9a333569a5ebbb2a356eb48f27ae697e6c11b2aa4c6d05d95c25.png

  • Kazimir Mikašek – Kazo

   Karamarko nikada nije bio u poziciji mijenjati medijsku sliku iako je imao vrlo dobar plan. Kada je Hasanbegović krenuo u tom pravcu vidjeli smo šta mu se dogodilo: Tko ga je smijenio? Pupavac! Tko je to dozvolio? Plenković!

   Pa tko onda igra dvorske igre? Ovo što se događa klasična je veleizdajnička urota, a Domovinski rat bio je “mačji kašalj” u usporedbi s ovim što se sada događa!

   • Viljem Voles

    Ovo sam napisao na članku od direktno.hr, nakon čega sam baniran i svi moji komentari izbrisani:

    Volim Građanski ·
    Zagreb, Croatia”Razgovaralo se o američkoj vanjskoj politici, o NATO-u, jugoistoku Europe te o energetici.”

    Jugoistok Europe? Pogledajmo definiciju tog pojma:

    “Jugoistočna
    Europa je zemljopisni i geopolitički dio Europe čiji se prostor pruža
    prema jugu i istoku od Panonske nizine, a okružen je dijelom Jadranskog
    mora, Jonskim, Egejskim i Mramornim morem te dijelom Crnog mora. Države
    koje bi pripadale ovom prostoru su:

    Albanija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Crna Gora, Grčka, Republika Kosovo, Republika Makedonija, Rumunjska, Srbija.”

    Pogledajte ime zadnje. Dakle, Kolinda priča o “regijonu” koji se po novom zove jugoistok Europe.

    Da vas podsjetim što je bilo u šestom mjesecu:

    http://direktno.hr/…/Deklaracija-o-unaprije%C4%91enju…

    “Tema
    HRT-ove emisije Otvoreno u srijedu bila je važnost Deklaracije o
    unapređenju odnosa i rješavanju otvorenih pitanja između Hrvatske i
    Srbije koju su potpisali predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović i
    premijer Srbije Aleksandar Vučić.”

    Potpisana
    Deklaracija s notornim četnikom kojem je Karlovac Kordunovac, i
    jugoistok Europe, tj. “regijon”. Moram li podsjetiti da je Trump najavio
    suradnju s Putinom?

    Da, lijepa vam puca Kolinda
    gura državu četnicima pod noge, a vi je slavite i dalje. Ovo je zbilja
    poziv i zadnjim budalama da progledaju. Zadnji.

    • Malleus_Haereticorum

     Previše značaja daješ zemljopisnim pojmovima, koji često i nisu precizni. Zemljopis nije egzaktna znanost jednostavno zato što su povezani s geopolitikom. No činjenica je da ma kako nazvao određeni dio Zemljine kugle ne ćeš time promijeniti fizička svojstva toga prostora. Hrvatska ima fizičku granicu sa Srbijom. Točka. Ne možeš smisliti naziv određenog prostora koji bi sadržavao Hrvatsku a ne i Srbiju.

     Deklaracija s notornim četnikom znači samo to–deklaraciju. Politički odnosi sadržavaju i odnose s neprijateljima. Je li tko uspio promijeniti takvo stanje stvari? Nije. Niti će uspjeti. Nije tako davno bilo vrijeme kada su nam Mađari bili zakleti neprijatelji. Danas nisu, odnosno barem tako izgleda kao da nisu. Kad bismo danas javno ponovili riječi koje je Stjepan Radić rekao o Mađarima, sigurno bismo obnovili to neprijateljstvo.

     No, u jednome si u pravu. Hrvatski narod se ne ponaša kako bi se trebao ponašati. Tu je izvor sviju nevolja. Nedostaje samosvijesti. Nedostaje ono što je kroz stoljeća bilo izkorjenjivano–refleks naroda na ugroze svoje državnosti. To se MOŽE ponovno izgraditi, ali to ne ide jako brzo. Upornost i strpljenje su ključ uspjeha. Zaista je tako, ma kako jeftino zvučala ta fraza.

     • Viljem Voles

      Možda pretjerujem. Uvijek moguće. Možda da započetak prestanemo gurati državu u bilokakav prostor i krenemo ostvarivati bilateralne odnose s onima za koje mislimo da su dobri za hrvatske interese. Naravno, to je nemoguće, jer imaš Kolindu i Plenkija koji nisu političari s vizijom nego poslušnici. Ova se učila politici po kuloarima Washingtona, ovaj po briselskim. S glavnom tendecijom: Mi smo mali, pa nismo baš tako suvereni kako nam se čini. Pa nisu ni Mađari ni Poljaci neki veliki faktor, ali imaju stav i koriste geopolitičke prednosti koje imaju njihove države. Samo, oni nemaju poltrone. Što recimo nedostaje opciji V5? Poanta je da mi imamo svoje interese, a pojam jugoistoka Europe nije nastao u hrvatskim političkim hodnicima već nekim međunarodnim i nametnut je hrvatskim poltronskim političarima. Također, ta Deklaracija može biti neki reda radi arak, ruka ruci. A možda je i neka nova Adresa. Povijest koja se ponavlja. Hrvatima mnogo puta više nego nekim mudrijim narodima. Najvažnije od svega, ni ti ni ja NE ZNAMO što tamo piše. A zašto? Neprijatelja imaš raznih formi i oblika, ali zagovaraču osvajanja dvije trećine povijesno čistog hrvatskog teritorija, ne daješ potpis ni za što. To je jednostavno suludo. Mi smo s Mađarima u istoj državi proveli 8 stoljeća i bilo je svega, ali nije bilo ni izbliza toliko tragedije koliko s osmanskim fačucima. Neusporedivo. S ovim bizantinskim despotima, tatarskog mentaliteta, nije bilo godine da nije bilo zatiranja i klanja. To nije pitanje neprijateljstva, već mjere svih opreza.

    • Maks

     Reci, jesi li ti onaj Ante Velebit gore na fb komentarima , Marko ti je porucio da te i dalje vidi nisi se sakrio.

   • Viljem Voles

    Dakle, ti si apologet KGK koja je nakon izbora u studenom 2015. bez ikakva razloga primijenila Mesićevu praksu pri izboru mandatara, iako je imala sasvim legitimne ovlasti da omogući Karamarku da sastavi vladu, da joj je to bilo u interesu. Slušala je Buzin, a ne bilo naroda. Dok se bude vjerovalo smeću koje dolazi iz partizanskih kuća da nose pozitivno za državu i narod, bit ćemo tu gdje jesmo, ili gore, propast ćemo, i propusti zadnju priliku da se jednom zauvijek osuverenimo do kraja.

    • Kazimir Mikašek – Kazo

     Pilsel i mantalno komunistički mediji najbolji su odvjetnici KGK! Koja je tvoja uloga, odluči sam! Kandidiraj se!

     • prepri43
     • Viljem Voles

      To ti je sva moć argumenata, da nekog koga ne znaš nazivaš udbašem. Lako ti je sad biti siguran u to što govoriš, i sve neistomišljenike nazivaš listom od pet infantilnih epiteta. Jak si. Sutra, kad se ispostavi da vam je Kolinda kukavičje jaje, promijeniš nadimak, i laješ po Kolindi. A možda si nekog tko je izgubio članove obitelji u nekom od ratova za državu nazvao ružnim imenom, jer ne razumiješ što ti priča. Sklavoservska pasmino, otjerali ste Starčevića u grob, otjerali ste Matoša u grob, jer samo gledate tko će vas našopati grahom i kobasama. Nastavi dalje veleumno pisati. Evo da ti pomognem, ovo je dio šire operacije Labrador 2, i ti, James Bond kakav jesi, upravo si me ubio u pojam.

     • dubokaistina

      nije on jedini tu postoji cijela plejada takvih koji domoljube nazivaju udbasima i cetnicima..ali ok napravimo i forsirajmo podijelu ne na 2 strane vec 3 ,pa neka bude kako bude.crveni hdz i i mi.i to je najprirodnije..ja sebe ne mogu strpati na stranu preobracenika koji su do nedavno bili extremni komunisti ne mogu se kleti u covjeka koji je dao ubiti hrv.domoljube ..to meni ne dozvoljava ni moral ni noje znanje o politici a ni osjecaji..

     • Viljem Voles

      Ja nisam za razjedinjavanje, nema nas kao Kineza, ali ovo očito nikamo drugo ne vodi. Mi ćemo se prvo morati razračunati na nacionalnom krilu, jer ovi iz partizanskih kuća nastavljaju mutiti vodu.

     • dubokaistina

      citam nesto clanak hrv.branitelja ,sve je kako kaze do trenutka dok ne pocne o Tudmanu..tu svaka istina prestaje..ali kako neukom covjek objasniti ..zato je najbolje podijela ,bez emocija.i ta podjela je bila i 91,tko zna kako bi to zavrsilo da se nismo bavili srbima..

     • Viljem Voles

      Nisam dovoljno “lijep” kao Kolinda da ti imaš argumenata glasovati za mene.

     • Kazimir Mikašek – Kazo

      Ti jednostavno nisi ni lijep ni ružan, jer nemaš ni sliku ni ime ni prezime, a za NLO ne mogu glasovati. Ne moraš brinuti, KGK će pasti isto kao Karamarko i na tome se upravo radi.

     • Viljem Voles

      Kazo, potpisujete se po internetima k’o budale, olakšavate posao KNOJ-u. Ako znaš kako je KNOj radio i djelovao, razumijet ćeš. Samo dajte, ja svoje ime ne dam. Ako imaš problema s mojim indetitetom, popit ćemo pa u četiri oka pa pročitati, meni je svejedno. Nema veze, samo ti pazi na se. Ja nisam frontrunner, ali sam vojnik. Svatko ima svoje mjesto.

     • Saga

      Znam kako se na tomu radi, ali ne će. Da su imali bilo što dovoljno jako, izvadili bi to već odavno.

    • Kazimir Mikašek – Kazo

     Da je kojim slučajem KGK dala mandat Karamarku s kim bi on oformio većinu? S MOSTOM? Ili sa SDP-om?

     Taj samoubilački potez kojega ti smišljeno imputiraš srušio bi i Karamarka i KGK! Jedino rješenje su bili novi izbori, a o tome nije odlučivao Karamarko, nažalost!

     • Viljem Voles

      Sastavljao bi ga s pojedincima. Ako se nešto da naučiti iz ovih 25 godina nazovi demokracije, to je da vlast možeš sastaviti s bilo kim. Karamarko ima veze i poznanstva koja nadilaze stranačke okvire. Postoje naši i u HNS-u, bilo je puno individualaca u MOST-u, trebalo mu je desetak mandata. Bilo je bitno samo da dobije polugu u ruke i priča gotova.

    • Maks

     TI i takvi cete morati Trpiti Kolindu jos jedan mandat, nikada vise Josipovic.

     • Viljem Voles

      Maks, jesi ti onaj s ustaškog portala, istog tog nadimka? Nekako mi se čini da si izgubio oštricu ili je možda nikad nisi imao, dugo je već vremena prošlo. Ako si taj. U krivu si već u samoj postavci stvari. Kolindu trpiš ti, jer joj vjeruješ. Ja nisam trpio ni Josipovića, jer sam razumio kontekst zbog kojeg je došao i zbog kojeg će pasti i to mi je bilo tad razumljivo, pogotovo nakon što je Crni počeo čistiti HDZ, mislio sam da se vraćamo i da ćemo pomesti ove. To što sam bio polunaivan i nisam se do kraja dao krstiti da su ove jude veće nego što se dade naslutiti, to je moj problem. Kolindu ne trpim, jer ima već nekoliko mjeseci da nemam iluzije da je to propast. Pa slobodno može biti i osam mandata, ravnodušno čekam da vidim što će biti od Karamarka. Je li ono “zbogom” bilo konačno ili ne? To je jedino pitanje za hrvatsku budućnost na koje me odgovor zanima, a ne koliko će Grobar poltronirati i figurirati i slikati se po fejsu. Može do smrti.

     • dubokaistina

      nije to taj maks,pa zar bi netko tko je upoznat s radom pokreta, sebe stavljao na stranu preobacenika iz hdz,branio ovu plavusu s zrnom mozga?Hdz je osnovala udba hdz je udbasko kopile i hdz zasluzje da nestane!!Hoce li unistit sdp ili mi meni je to svejedno..

     • Viljem Voles

      Očito nije. 🙂

     • Maks

      E kad bi ti imao zrno mozga vratio bi se u kanalizaciju medju svoje.

     • Tyrex Rex

      E Maks nema ni toga zrna.Vidiš da je ko kokoš.

     • Maks

      Kokoš je Einstein za vehabiju

     • Maks

      Nisam taj Max “bezvezna Galama niti je portal dnevno ustaski nego udbaski – postoji i verzija za srbe , verzija za muslimane , to su jadnici koji moraju tamo pisati radilo se tu o Hodaku, Holjevcu, Ljubicu ili bilo kom drugom, – evo ti malo probe
      ..
      http://www.dnevno.rs/info/ex-yu/475/nestala-mlada-ustaska-nada-mrziteljka-srba-gejeva-cirilice-i-eu

     • Viljem Voles

      Ne, portal se baš zvao ustaskipokret.com ili .org ili tako nekako. Mislim da je na kraju završio zabranjen. Bio je jedan Maks i imao je neki sličan avatar. Očito nisi. A za dnevno.ba.hr.rs.yu mi je odavno jasno.

     • Maks

      Ima Max Slavicek.. Ja sam iz ustaske ili domobranske obitelji , 50% pobijeni. Branim NDH koliko god mogu povjesnim cinjenicama , kad mi takozvani ustase udaraju po Kolindi skupa s partizanijom i cetnicima gazio bi ih kao stakore.

     • Viljem Voles

      Gazi, nema problema. Ali i poslije toga dođi s obrazom naprijed, koliko god pogriješio. P.S. Kolinda je od partizanije potekla. I voli ovako nekad pljucnuti po ustašama, kao njen dida nekad puškom.

     • Tyrex Rex

      Imaš od mene besplatnu Viagru. Rok trajanja 09.01 2017

     • dubokaistina

      poceli ste..ajmo sad ono udbas cetnik musliman kako ide vase tudmanovske pjesmice..svi koji ne razmisljaju ko vi tudmanovci su neprijatelji,ali neka veseli me dan megdanas kad tad..

     • Tyrex Rex

      Ajde bolan sjedi i pitaj: ima li još?

     • dubokaistina

      imamo neke dugove iz 91 koliko se sjecam..

     • Tyrex Rex

      Ha,ha,ha nisi li ti to Kostadinoviću.

     • Maks

      Jednako glup i jednaka glista

     • Tyrex Rex

      Onda i njemu jedna Viagra sa sličicom Kolinde,Vidim da su u istu školu išli.
      Kolinda im je penicilin tetraciklin.

     • Maks

      Navikli na koze, takva pasmina.

     • dubokaistina

      jel to onaj srbin s kime ste dok smo mi ratovali vi svercali naftu?

     • Maks

      Ti si ratovao za krajinu, dobio naftu za fergusona .

     • dubokaistina

      maloprije sam bio balija sad sam cetnik sta sam slijedece..Sao KRAIJINA UMALO da nije bila srpska jer je tvoj presjednik potpisao izjavu da im daju sve hihihi

     • Maks

      Bilo je tamo dosta balija, bio i pokoji rvat

     • dubokaistina

      DIE WELT”, 24. 10. 1992.

      AUSLAND (INOZEMSTVO)

      DA LI JE INSCENIRAN RAT IZMEĐU BRAĆE?

      HRVATI PROTIV MUSLIMANA – ZATVORENICI OSTAJU U LOGORIMA POŠTO IH NITKO NE ŽELI

      Zagreb, Ženeva – Ne samo da se u Bosni međusobno obračunavaju dosadašnji saveznici Hrvati i Muslimani, već jedne protiv drugih nastupaju i suparničke hrvatske postrojbe.

      Dok postrojbe Hrvatskog vijeća obrane (HVO) Mate Bobana idu protiv Muslimana kod Novog Travnika, Mostara i Prozora, nacionalističke milicije Hrvatskih obrambenih snaga se zajedno s Muslimanima bore protiv svoje hrvatske “braće”. Postrojbe Hrvatskog vijeća obrane već su prije nekoliko tjedana “slučajno” ustrijelile jednog generala Hrvatskih obrambenih snaga (Blaža Kraljevića op.prev.), nakon čega su izmolile pomoć Srba. Dok HOS zajedno s Muslimanima odbija podjelu Bosne i njeno uključenje u veliku Hrvatsku, dotle je HVO sa Srbima složno oko podjele Bosne. Patnici bili bi Muslimani. Po prikazu Hrvatskih obrambenih snaga su najnovije borbe provocirali Hrvati iz HVO. Bezrazložno su ustrijelili jednog Muslimana u mjestu Vitez kad je na benzinskoj crpki došao po gorivo. Prije toga su zauzeli nekoliko muslimanskih područja. Po drugim podacima je HVO reagirao nakon zatvaranja Hrvata od strane Muslimana u Novom Travniku.

      Dok je HVO blizak hrvatskom vodstvu u Zagrebu pod predsjednikom Tuđmanom, HOS izvire iz zagrebačke stranke prava pod Dobroslavom Paragom. Protiv njega se vodi postupak u svezi navodnog državnog udara u Hrvatskoj. Trenutno se nalazi u Njemačkoj.

      Po podacima iz HOS, dijelovi HVO traže konfrontaciju s Muslimanima kako bi bosanskog predsjednika Izetbegovića prisilili suglasiti se s podjelom Bosne, i kako bi “Tuđmanu omogućili proširenje Hrvatske. Tako (Tuđman narodu) može nešto prikazati, kada se za nekoliko mjeseci bude odrekao od Srba okupirane Krajine i Banovine.” Boban i bosanski predsjednik Izetbegović se, međutim, sada žele susresti u Sarajevu kako bi zaustavili konflikt. Jučer su predstavnici triju strana građanskog rata prvi puta vijećali o demilitarizaciji Bosne.

      U Beogradu je počeo sabor vladajućih socijalista. Očekuje se da će predsjednik Srbije Milošević zamijeniti šefa partije Jovića, i da u partiji bude proveo radikalno “čišćenje”. Predsjednici ženevske konferencije o Jugoslaviji, Cyrus Vance i lord Owen najavili su ustavni nacrt za Bosnu koji predviđa decentralizaciju zemlje i središnju vladu.

      Posebni izaslanik Ujedinjenih nacija za ljudska prava u bivšoj Jugoslaviji, Tadeusz Mazowiecki, narisao je tmutnu sliku stanja nakon svoje druge misije na mjestu događaja. “Etničko čišćenje” praktički je postiglo svoje ciljeve, rekao je u Ženevi. Mazowiecki je obnovio svoj apel europskim zemljama da prime otprilike 10.000 zarobljenih, koji bi do kraja listopada trebali biti pušteni na slobodu. Crveni križ je odgodio oslobađanje 5000 zarobljenika zbog nedostatne spremnosti Europe u prihvaćanju tih ljudi.

     • dubokaistina

      hdzovac

     • Tyrex Rex

      Dogovori se više da li si balija ili si đikan.

     • dubokaistina

      ja sam preobracenik komunista a sad sam miljenik lika i djela Francek Tudmana a ti?

     • Tyrex Rex

      Operi brabonjke pa na slavu…okasnićeš !!!

     • Maks

      Evo srpski pilot Emir Šišić ubojica…. Emir vehabija http://arhiva.nacional.hr/clanak/29074/srpski-pilot-ubojica-pred-pomilovanjem

     • Maks

      Pljuckaju i “ustase po njoj pa su jedan jedan. Kolinda nije izabrana da se bavi NDH nego nekim drugim poslovima – nije je ona ni osudila nego titini komunjare i cetnicin a svijet prihvatio . Treba li Kolindi da je napadaju radi fasizma i ustastva uz sve ostalo ???? Meni je dovoljno da Kolindini nisu bili u partiji, da jesu bilo bi mi bitno jesu li cinili zlocine – priznajem hrvatske partizane – oni, ustase i domobrani su si dali ruke nakon rata, jugo partizani nisu. To su bili pravi ustase i domobrani a ne ova slinava zgadija sto podriva temelje hrvatske drzave skupa s jugokomunjarama, jedni s lijeva jedni s desna.

     • dubokaistina

      kolindu su izbrali ako bas hoces ustase!!!eto iskreno..a ona sve radi kontra nase stvari,ali ok ispali smo idioti po 2000 put,je nismo vjerovali

     • Viljem Voles

      Kolindu su, s obzirom na marginu, izabrali upravo ti o kojima se posrala na glavu. Mogla je šutjeti, jer, kako kažeš, nije izabrana da se bavi NDH.

     • Maks

      To ti je kad “desni slinavci postanu preglasni pa prisile Kolindu da se brani od novinara da nije “fasista – tako ce ti odgovoriti svako iz politike – neki dan i Zeljka Markic , ona bez ikakve potrebe iz cistog populizma. NDH ne postoji niti ce postaojati bar dugo vremena , rehabilitacija cisto stvar povjesnicara politici jedino da im to dozvoli !!!! Imamo drugu drzavu , moramo je braniti jednako od komunista i tih kontraproduktivnih “desnih . U zivotu nisam pisao protiv NDH , samo branio povjesnim cinjenicama koje niko nije uspio pobiti…. Kad mi se pojave kvazi desnicari napuni mi se “kapa – eno ti Blanke Matkovic – kritizira Hasanbegovica i Brunu Esih – jeftino i populisticki, Hasan i Bruna se bave komunistickim zlocinima , Blanka rehabilitacijom NDH , nisu ni konkurencaija a nikad neces osuditi komuniste dok Brunu napadaju i “desni. Ne shvatate vi puno toga – kad je ubijen Paradzik , Paraga vrišti ” MI SMO USTASE, NASLJEDNICI ANTE PAVELICA I ANTE STARCEVICA – facit – kad neko ubije “fasistu niko se u svijetu ne buni, za nikog to nije politicko ubojstvo – samo sto te ne nagrade . Paraga je studirao bogosloviju, to su opasni demagozi – proglasio HOS ustasama a 1999 proglasio Pavelica zlocincem i stao otvoreno na stranu Mesica – do tada tajno, ni ostali nisu bolji . Eno ti Tihomira Janjiceka – HSP , studiran profesor , pametan i posten – neki dan S Kolindom – zastava prvo bjelo polje – to je pravi put koji podrzavam , koji ima smisla i nade na uspjeh .

     • dubokaistina

      kolinda je masonka vrlo visoko pozicionirama medu njima i to je to..ti sad vidi koliko si inteligentan da branis nekoga tko je njihov samo zato jer je ona presjednik..zamisli koliko si ti pametan

     • Maks

      Za tebe su masoni “sveta vodica papane ..

     • dubokaistina

      ti branis ndh?Moje covjece ti si daleko od ndh ko ja od Amerike!!Onaj tko brani tudmana ne može sebi stvaljat na stranu ustaskog pokreta ,onaj tko ovu praznoglavu brani isto tako

     • dubokaistina

      da svi su kos i udbasi koji su protiv vas..nije li apsurdno i glupo?

     • Maks

      Jedino apsurdno i glupo je tvoja dubokaistina , kravlje ludilo kokosja gripa

     • Sivooki

      Ako je ovaj tip blokiran, kako meni pokazuje zaslon, kako onda vodite dijalog s njim…???

     • Maks

      Nisam ja admin sivi . Moze se ugasiti profil i ponovo otvoriti novi s malom razlikom. Ja imam 4, 5 profila iz vremena dok smo se borili s klonovima na narodu , koristim samo jedan. Ne znam kome treba takva zahebancija , tko je toliko bolestan?

     • Sivooki

      Ne , ja ga blokirah, pokazuje mi da je blokiran, a svi dijalogiziraju s njim…

     • dubokaistina

      kolinda nije legalna presjednica rh jer nije osvijilla 100% vec nesto manje..prema tome

     • Maks

      Nisu to pasje brige drug lojani!!

     • dubokaistina

      bolji lojani nego hdzovac..

     • Maks

      Odi na stranu pa se raznesi !

     • dubokaistina

      raznijket cu ti ja tudmanov grob

     • Maks

      Hoces svojeg babe i keve!!!

     • Saga

      Ovim komentarom pokazali ste tko ste i što ste. Sapienti sat.

     • Maks

      Da mu dam malo slanine , zadnji put pobjegli .:-)

     • Saga

      Ovo bi mu trebalo izbrisati. To je jedan od najneljudskijih i najodvratnijih komentara koje sam ikad pročitala.

     • Maks

      Lik i jest iz kloake . Znam tasto ga admini ne vide , napisao sam sivom

     • kršni

      Nevjerojatna izjava!

     • dubokaistina

      ako poznas postotke i poznajes izborni zakon vrlo je jednostavo utvditi da prema zbroju glasova ona nije pobijedila tj nema 100%!!

     • Tyrex Rex

      Jesi li to pročitao na bilbordu hahahaha.Pa i ne treba da bude tvoja predsjednica.Za tebe je dobar i Bakir.

     • dubokaistina

      cija je nebitno bitno je da nije legalna a zasto je izabrana uopce ako nije legalna,kad bih ja to tebi objasnio ti bi trebao upisati faks da bi skuzio

     • Tyrex Rex

      Jašta !Tebi ni faks ne pomaže.

   • prepri43

    “Tko ga je smijenio? Pupavac! Tko je to dozvolio? Plenković!”
    A gdje su ostali koji su izdali interes domovine i dali glas strankama koje to ne zaslužuju? Kao u slučaju Sanader morao je i Plenković u igru s đavolom da može dobiti solidnu većinu za vladanje. Neki će reći da mu nije bio pupi prijeko potreban?! U tom slučaju bi most bio još prepotentniji i ucijenjivao do besvijesti. S marginalcima je Plenković mogao imati većinu i bez mosta.Ali zanimljivo je ono udbaško go.vno koji napada KGK, a uzdiže T.K., koji je najzaslužniji za njezin politički uspon.Sam je sebe uspio pojesti već u početku teorije zavjere!
    https://uploads.disquscdn.com/images/b032dc3f45bc8fc78fe475938f405dbe5c00ebdc55ce8fd7d4c10a7df9890a7c.gif

   • goranka

    Kako nije bio u poziciji? Tko je trebao taj plan provesti? On sam ili on prvi uz nečiju potporu? Danas su odgovori na ova pitanja važni samo zato da se drugi put planira i postupa pametnije. Nije li članak i o tome?

    • Kazimir Mikašek – Kazo

     Nikada nije bio Premijer!? Prema tome nije imao ovlasti, a umjesto potpore imao je ucjene!

     • goranka

      Vjerojatno je čisti politički amaterizam misliti da se potpora treba tražiti isključivo u ljudima koji su nekome povjerili moć, a to je narod. Ne sjećam se ni jednog istupa u Saboru dok je bio oporba, ni jedne sazvane tiskovne konferencije, ni previše objava na društvenim mrežama … Šutio je, radio i bio odstrijeljen dok smo mi blentavo gledali kako jedna po jedna ideja padaju u vodu. Ako političar misli da nešto može napraviti samo ako je premijer i ima ovlasti i svi ga podupiru i nitko ne ucjenjuje, onda je taj amater.

     • Maks

      Karamarku je na prvom mjestu bilo spasiti Hrvatsku od Bankrota u koji nas je dovemo Milanovic – to je bio jedini razlog za koaliciju s mostom , ujedno i mostov najjaci adut za ucjenu- ili snama ili bankrot.

  • Viljem Voles

   O čemu ti pričaš? Karamarko je učinio najbolju moguću stvar. Natjerao je sve zvijeri da pokažu trag. Sad ih znamo točno sve koji su i kako se zovu. Ti pričaš o nekakvih biračima, romantičarima, koji su kao neka vojska u koju se Karamarko trebao pouzdati. Ja ti mogu pričati o debilima koji će po tko zna koji put glasovati za Bandića u Zagrebu pod obrazloženjem da glasuju protiv crvenih, a ovaj je sponzor Trga maršala već 16 godina. Pričam ti o tim istim biračima koji su glasovali za Plenkovića pod sličnim obrazloženjem. O takvim budalama pisao je Matoš u svojim Revijama, ima sto godina. Do danas ništa se nije promijenilo i to je slika koja meni otvara oči. Je, Hrvati su zbilja razborita i politički pismena nacija, možeš si misliti. Nema tko nas nije vozao i radio budalama. I sad, kad je Karamarko pokazao zvijeri, među kojima je i Kolinda, suprotno od onoga što piše u ovom članku, opet će ta vojska birača o kojoj ti sanjaš pokazati svu raskošnost svoje gluposti. Ako i ima takvih o kojima pričaš, ističemo se tek na individualnoj razini i činimo marginalni dio društva. Ovo je borba protiv vjetrenjača. Hrvatstvo je neuništivo, ali ništa je manje neuništivo i zlo koje mu šteti.

   • Maks

    Da nije Bandica SDP bi imao i Zagreb – bio toliko jak i slomio nas u zadnjem mandatu.Mogao bi mjenjati Ustav i sve sto je htio, prikljucit nas svrbiji. Mi smo takvo drustvo i tko ne primjeti takve sitnice nema mu pomoc, Bandic kakav takav uvijek stane uz desnu drzavotvorniju opciju , dok nema boljeg neka ga!

    • Viljem Voles

     I bez greške čuva Trg maršala, u kojeg se kune. Ovo kako ti razmišljaš, i svi tvoji istomišljenici, razmišljanje je svih Hrvata koji su išli u partizane. Onda se dogodio Bleiburg, Jugoslavija i 45 godina tamnice. I opet će, nema tu pomoći.

     • dubokaistina

      primjetio sam nesto kod tebe..onu politicku inteligenciju koju samo mogu imati pravi desnicari..desnicari nisu sigurno ni hdz ni tudman ..to su dijelovi kazalisne predstave koja je smislia i rezirala udba s 3 glavna glumaca i nekoliko sporednih uloga,a nagrada za glumu je haag ,ako su imali srece ili metak u celo,a publika je moga birati:smrt ranjavanje izbjeglistvo logore..to je predstva 1991-95..vidim da mAKS spominje Bandic i teoriju o sdp..nazalosti takvi likovi kao Maks i njihovo neznanje,ne mogunost razumijavanja odredenih djela nisu kao ni publka dobordosli..Bandic od kaznenih djela jedino nije dilao drogu,ni bavio se prostitucijom a ako mi kao desna opcija stajemo iza njega ili s njim,to je samo jos jedan cin u kojem nas lijevicari mogu razpinjati jos vise!!Mi ne smijemo podrzavati takvog krimosa!!

     • Viljem Voles

      Ja bih još dodao da ga je Milanović naganjao po zatvorima, dok se nešto pokušavao uvaliti Karamarku pod skute, a nakon rušenja, nema više ništa, čist k’o suza.

     • dubokaistina

      Milan Bandic je krminalac gori nego Sanader,Sanader je krao na veliko puno vaj kokosari i sitno i krupno..sve ..da ne pisem o otimacini pokusaju ubjostva palezu a korupcija to je ko zdravo Marija..znam osobno slucaje kako su se ljudi obogatili uz njegovu pomoc da ti se zgadi fuj

     • Maks

      I sad bi ga trebalo srusiti i predati Zagreb SDPu i HNSu , velike su tu razlike tko ih ne vidi nema mu pomoci. Jednako je i kad neki popovi ruse Kolindu jer je protiv zabrane pobacaja kako bi pomogli da na vlasti ostane josipovic koji bi otvarao fabrike za pobacaj- jako pametno, NE? Nije drugcije ni kad HSPenjara rusi HDZ ili predsjednicu jer ne podrzavaju dovoljno ZDS kako bi doveli na vlast one koji ga osudjuju i zabranjuju – eno neki dan ga Prkacin proglasio samo ustaskim , nikad povjesnim da bi ga lakse zabranili !!!!

     • dubokaistina

      ti si imas veliki mutes u glavi..sve si pomjesao a i vrlo malo toga razumijes..a kad ti i netko kaze da sto mislis nema veze s realnoscu napadas..
      znaci ti bi rade jednog krimosa Bandica nego sdp i hns?Ako je to isto jer kriminal koji je on radio sdp i hns ga nece stici slijedecih 200 godina,sta je onda bolje?

     • Maks

      Tebi pas nosi glavu ili neka bse ovca , bavi se svojim brigama i ostavi Hrvate na miru!

     • dubokaistina

      samo mi objasni koje to hrvate i vise te necu dirati..hrvate preobracenike komuniste ili domoljube?

     • Maks

      Hrvate koji imaju samo jednog oca , ti neznas ni ciji si.:-)

     • Viljem Voles

      Bandić je cijelo ovo vrijeme u talu s tim strankama, oni mu izglasavaju sve u skupštini. On je njihov. I čuva im Tita. Da ne zaboravimo i učešće u izborima kad je pobijedio Josipović, kad je ukrao drugi krug Hebrangu, u čemu mu je pomogla i Crkva. Ludi narod je izlazio taj dan samo da ovog ne vide na čelu države. A tu je i nož u leđa Karamarku, skupa s ostalima, iako mu je koji tjedan prije na saboru HDZ-a tepao Tomica i zvao na pobjedu. Najveće čudo koje je UDB-a postigla nakon 1991. je to što s ezapravo održala, i to na vlasti, i učinila da joj desetine tisuća Hrvata plješće i nazdravlja. U ime manjeg zla. A zlo je zlo.

     • dubokaistina

      Bandic je ko svjetska prostituka svima daje,jednima da ga ne uhapse drugima daje uz postotak i tako u krug..zapravo kad bi htjeli svi zajedno pomoci drzavi prva tocka dnevnog reda bila bi korupcija,koja je najveci i najduljbi problem,a Bandic je covjek koji je legalni mafijas i to u pravom smislu rijeci..Da se radi o necemu izrazito negativnom pokvarenom vec se moglo vidjeti u prvim danima njegove vlasti..kad su mu u ruku dali upravljanje gradskom imovinom visu mu nsu mogli dati..prvo sto je napravio dijelio je poklone svojim poltickim protivnicima i prijateljima u obliku razlicitih benificija od stanova i poslovnih prostora itd itd..sve sta ne valja u gradu jedini krivac je on..on i on samo..

   • goranka

    O ovome …”a ne bilo naroda.” (Viljem Voles)
    A taj narod isti autor opisuje i ovako: …”vojska birača o kojoj ti sanjaš pokazati svu raskošnost svoje gluposti.”

 • prepri43
 • Conqueror

  kad bi novinari imali čarobnu kuglu da vide efekat ili rezultat svojih napisa, barem oni koji još uvijek drže do ljudskog dostojanstva i morala, bi se zapitali što su to napisali i zaključili da nisu dobro napisali. Evo kritika gosp Mikašeku za naslov ovog članka. Na ovom portalu uglavnom su domoljubni i “desno” orijentirani Hrvati, hvala Bogu. Ali prate ga iz mraka i oni o kojima se ovdje piše, koji zagorčavaju život i koji se sad zlurado smiju i misle da njihova zlodjela proizvode učinak, jer takav se dojam stiče čitajući naslov. Jer naslov kaže da je Predsjednica svrgnuta već ili u procesu sigurnog svrgnuća upravo od ovih iz crvenog mraka. Zato lijepo molim ovog novinara i sve koji čitaju: ne dajite povoda onim kukavicama iz mraka da misle kako ih se bojimo, ne pišite senzacionalistički, ne preuveličavajte situacije, ne manipulirajte. Budite jasni, nedvosmisleni, beskompromisni. Veliki dio odgovornosti za nevolje koje se Hrvatskoj događaju snose i novinari. Ne mislim pri tom na ovaj portal i ovog novinara, ali treba djelovati a ne kukati. DJELOVATI, A NE KUKATI o tome što nas je snašlo. Snašlo nas je ono što smo dopustili da nas snađe. Ni manje ni više.

  • Saga
   • prepri43

    Projekt je “fantastičan” ali ima samo jednu manu a ta je da će odvući dobar dio birača od HDZ-a. A na to nestrpljivo čekaju svi neprijatelji Hrvatske.Tko do sada nije shvatio kako se odziva hrvatsko biračko tijelo može i dalje lutati 40 godina po pustinji kao narod Izraela i čekati na novog Mesiju.Projekt “Velebit” će doživjeti sudbinu nekadašnjeg velebitskog ustanka. Za nadati se je da će proći bez ljudskih žrtava kao onaj prije spomenuti.(Devčić)! Bilo bi idealno da su oni danas umjesto mosta, ali se treba zapitati kako su dopustili da ih most pretekne i uleti na njihovo mjesto nekakvog “korektora” neučinkovitog HDZ-a?! Ako kojim nesretnim slučajem opet osvoje vlast Marko Jurić će proći puno gore nego sada.A što će biti tada s Hrvatskom ne želim niti razmišljati.Ima jedan mali otok na našem Jadranu (Pločica) na kojem bi se tada moglo u miru razmišljati dok ovaj najavljeni planet ne udari opet u prazno kao i do sada.
    https://uploads.disquscdn.com/images/c452f5d59742f1055b44008cacfedb7134a6c3e7c57c21be7be937aac5fced01.jpg

    • Viljem Voles

     Nećeš ti mane. Ti i nakon 25 godina i rušenja Karamarka, od strane spavača u istom tom HDZ-u, vjeruješ u to da treba držati HDZ na vlasti kao branu od crvenih, dok se eto nešto dogodi da pravi preuzmu vlast. Ti si klasični primjer onoga što Starčević naziva sklavoservskom pasminom u narodu. Budale bez budućnosti. Ovo što Jurič radi jedini je put. NIšta nema bez žrtve i krvi. Kao što smo državu dobili križem i red u toj državi imamo dobiti križem. A ne foteljaškim filozofiranjem iz sigurnosti naslonjača. Treba ovako, treba onako? Treba umrijeti za ideal. Pa će biti štogod za našu djecu. Kukavice. Eto vam bespuća interneta, dok vam neprijatelji rade o glavi.

    • Saga

     Projekt Velebit je pokret, a ne stranka koja bi HDZ-u mogla oteti glasove. Oni do daljnjega takvima i planiraju ostati jer su dovoljno pametni i znaju da bi se u protivnom utopili u moru od 260 stranaka u Hrvatskoj i nestali. Vidiš, i to mi daje nadu.
     UIO je bio pokret koji je, u onim okolnostima, napravio veliku stvar glede zaštite braka, obrane od uvođenja pedofilskog štulhoferovog “vaspitanja” u školama i puno drugih pozitivnih stvari. Kad su postali stranka, počeli su se svrstavati i vjerojatno financijski i drukčije ovisiti o raznim “sponzorima” i sad su politički tu gdje jesu… rekla bih, nigdje.

     U financiranju Projekta Velebit, koliko sam ja shvatila, trebala bi mnoštveno sudjelovati i dijaspora, a vjerojatno ima i Hrvata u Hrvatskoj kojima 100 kuna godišnje nije nemoguće odvojiti. A da gospodin Dedić i Marko znaju detektirati udbaške “financijere” i provokatore, i u to sam sigurna.

     I, dragi prepri, ne moraš meni ništa pojašnjavati… nikomu više ja bezrezervno ne vjerujem. Ali, ako bi PV pokušao podignuti nacionalnu svijest i ponos hrvatskog puka, podržat ću ih u njihovim nastojanjima jer malodušje, depresija i mentalna lijenost Hrvata ne vode dobromu.
     P.S. Sa zakašnjenjem, sretna ti Nova godina. 🙂

     • prepri43

      Barem nekoliko mandata koje je trebao dobiti HDZ izgubljeno je, jer je nekoliko manjkajućih glasova otišlo na adresu UIO. Nije samo zmijica to primijetio to su vidjeli svi koji znaju zbrojiti ono dva + dva! APIS je bio samo točka na “I” koja je sve uprskala. Bio je jedan, ali nevrijedan, koji je izjavio: Ne ćemo mi više trpjeti 101 stranku već imati samo jednu! Uslijedio je pokret i jedina stranka NSDP! A ako mene pitaš nemam povjerenje u neke koji se još nisu uspjeli naućiti primjerice da se u nas ne kaže dobro veće nego dobra večer! Ja se još uvijek sječam one radio emisije poslije 20 “časova” s naslovom – veselo veće – ,koja je dolazila iz glavne varoši beogradske ćaršije! Možda su oni pioniri maleni kao Marko, ali Dinko to sigurno nije, a i on ima jezičnih bisera! Ako misle da će pridobiti toliko glasova da nadjačaju HDZ neka se registriraju kao stranka i izađu na izbore samostalno. To sam svojedobno preporučio i onima iz UIO pa smo vidjeli kako su završili prvi put uz potporu HDZ i drugi put bez nje.Lutao sam i ja više od 40 godina pa sam konačno shvatio da treba na prvom raskrižju upitati nekoga, koji se u to razumije bolje od mene.Nije sramota pitati, jer nitko od nas ne zna sve, a oni koji misle da sve znaju obično ne znaju ništa.Eto ovaj je tako mislio,govorio te zaludio jedan veliki narod do ludila! Neka nas to ne opterećuje nego nazdravimo još jednom za više sreće u Novoj Godini!
      https://uploads.disquscdn.com/images/63180549957c314b1a257d1861067a3fcb9c5cec2df94df5ac88f816b380e9fb.gif
      https://uploads.disquscdn.com/images/8b4418062276e665563deb7411975aceb2a786a82ed044f9cbda583d0fbec17a.gif

     • Saga

      Ti u kope, ja u špade… 🙂

     • Maks

      Karamarko je i pozvao Zeljku Markic da pravi prvi referendum, dao joj svu mogucu potporu. Drugi referendum joj je bio protiv Karamarkove koalicije, izdajnicki – uspjeh 40% od prvog referenduma. Josipovicev Opus Dei , Bartulica, Podolnjak , Kresimir Miletic odveli ih na stranu lignje i upropastili.

    • dubokaistina

     ja sebe smatram desnicarem,vidio sam potrebu da budem uz hdz kad je cini mi se to bilo gore nego 91 a to je 2011-2015.I pozalio sam jako ..smatram da netko tko se bavi politkom ne mislim ni profi ni kao hoby,vec politikom kao promatrac treba napredovati,skupljati saznanja uciti..hdz nije stranka koja uopce zasluzju ni jedan jedini glas domoljuba!!Pisem to zato ljudi iz neznanja uporno smatraju hdz domoljubnom strankom a oni to u svojoj strukturi nisu!!Oni imaju u svom clanstvu imaju veliki broj zavedenih clanova,a a s druge strane vrh te stranke niti razumiju domoljublje niti ih zanima.,oni su politicki proizvod koji se prilagodava kupcima-biracima..a to veze nema s idelogijom..o povjesti hdz o tome uopce necu to je toliko bljutavo ogavno da ih gotovo nista ne dijeli od sdp..možes ti mene nazvati kao primitivci da sam udbas.no notorne cinjenice postoji i argumenti da nitko pametan i imalo svjestan ne može davati glasove hdz..

     • Maks

      Samo ne primjetis da su svi pametniji od tebe, znanje prvo skupljaj za sebe da bi postao ravnopravan , po mojoj procjeni 20 godina vecernje skole mozda bi bilo dovoljno.

     • dubokaistina

      imas pozdrav od preobracenika i antifasista pitaju kad ces te se pomiriti

   • dubokaistina

    a sta ti imas s time i sta ti uopce se guras u nesto sta ne znas niti ces ikad znati?odi bolje goglaj jer tudman bio udbas..kad to naucis onda mi se javi da ti kazem dalje sta ces

    • Agromentum

     Kakav je to način komunikacije? Takvi vam komentari i replike sigurno neće prolaziti, a s njima onda ni drugi.

     • dubokaistina

      nisi primjetio da je saga puno puta mene nazvao udbasem cetnikom, i ostalim nazivima koji nisu primjereni?a nisam mu se nikad obratio mogu ti to pokazati a nisam vidio da si mu se obratio..djeljene pravde zahjeva bit nivo visi od nas “obicnih”

     • Agromentum

      Nisam primjetio. Ali me ne bi ni čudilo zato što drugima svojim pisanjem bez argumenata dajete povod.

     • dubokaistina

      radio bih ti kopirao linkove da vidis cime me sve casti..

     • Saga

      Ajmo, sve moje upise o “udbašima i četnicima” na zaslon!
      Nije sramota biti trol (kao što na drugom portalu i napisah), ali je sramota to ne priznati. Shvaćam kako se mora od nečega živjeti.
      P.S. Čekam da Daranu prekipi… XD

     • Sivooki

      Sago, ti ga vidiš…? Ja ne, hehehe!

     • Saga

      “Block user”? 🙂

     • Sivooki

      Da,blokiran je odavna, i ne znam kako ga vidite.

     • Saga

      I ja sam mislila da jest i tako sam i kod nas napisala. Vidim ga bez problema, a obraća mi se od jutros već dva puta. Udav.

     • Maks

      Ako si ga ti blokirao kao user” umjesto kao admin moras ponovo odblokirati

     • Maks

      On je tebe blokirao , obrati se nekom legi da ga on makne .

     • Saga

      Nemam običaj koristiti takav vokabular ni s gorima od ovog malenog… 😉

     • Maks

      Ovo bi trebao biti razlog za dozivotno blokiranje na svakom domoljublom portalu
      —————————————–
      dubokaistina Maks • prije 5 sati
      raznijket cu ti ja tudmanov grob
      • Reply•Share ›

   • Conqueror

    znam za Projekt Velebit, i pratim djelovanje ali nemam baš optimizam u pogledu jačanja djelovanja, vodi ga Dinko Dedić, čovjek velikog hrvatskog srca ali i velike dioptrije. Iz Australije se ne može voditi politika u Hrvatskoj niti čuti bilo hrvatskog naroda, a nikako se ne može izroditi iz toga stranka koja bi mogla zamijeniti onaj do srži korumpirani HDZ. Cijenim napore, ali se bojim da će biti uzaludni. Hrvatski narod se, na žalost, još valja u blatu vlastite korumpiranosti, izdaje, šutnje, mržnje, sukoba interesa, nevoljnosti, nerada, i ostalih kvarnih osobina koje izjedaju hrvatsko nacionalno biće. još nije očito zrela situacija za pravednu istinoljubivu snažnu nacionalnu stranku. Ima pojedinaca koji bi mogli biti vođe, ali … pročitati prethodnu rečenicu za zaključak.

  • Kazimir Mikašek – Kazo

   Nisam opisao ni približno dramatičnu situaciju u kojoj jesmo, a pouzdano znam da ovakvi tekstovi izazivaju buru reakcija na ljevici. Sreo sam jednog poštenog “barakaša” iz predsjedništva HDZ-a i upitao ga zbog čega dozvole ovakvo monstruozno blaćenje Predsjednice. Kaže on: “A šta da radimo”?

   “Pošaljite im poreznu upravu i državni inspektorat, udarite ih po džepu i naplatite im porezne dugove”!

   Eto, jednostavan alat, a Plenković šuti, jer pliva na valu ovih medija isto kako je plivao Sanader. Kobna grješka!

   To je smisao mog djelovanja, a ne kukanja. Bez demokratizacije medija nema djelovanja i to možemo okačiti mačku o rep.

   • dubokaistina

    Kazo prica je puno dublja,ja uporno objasnjavam i ucim ljude da nije to tako kako vi i mi mislimo..na kraju ja ispadaim udbas cetnik jer sam napisao notornu istinu i za hdz i tudman i za Kolindu!!Ljudi ne zele istinu ljudi zele zivjeti u bajci,pa kad tu bajku razdramaju crveni ,onda su cudenja..!!!

    • Viljem Voles

     Ista priča kod mene.

     • dubokaistina

      ogavno je nekoga nazivati cetnkom udbasem nekoga tko je upoznao neke stvari dok ti veliki domoljubi nisu ni vidjeli kako izgleda hrv.grb..sve do 91!!onda se cudimo kako nas crveni jedu i prozdiru..

     • Viljem Voles

      Naravno da je. No vratimo se sto godina unatrag, kad je Matoš, razočaran i potišten, pisao Revije Hrvatima. Sto godina je prošlo, ništa se nije promijenilo. A ništa neka pljuju, preživjet ćemo.

     • dubokaistina

      pitanje je da li se maknuti,pa nek se sami bore croudba i jugoudba bez da se mi uplicemo vjeruj mi sve sam blize tome..s svojim znanjem i razumijevanjem politike to je za mene vrlo otvorena opcija

     • Viljem Voles

      Pa i ja sam. Sad samo gledam prema Karamarku. Ide korak po korak. Prvo je riješio Manolića, sad je riješio MOL, još mora Konzultanticu. Čim je Hasanbegović ostao u HDZ-u, očito će još nešto pokušati, jer Zlatko nije tip koji gubi vrijeme bez da nema višeg cilja.

     • dubokaistina

      manolic mu je bio ucitelj..on je njihov segrt mesic tudman seks i ekipa…plavusu ne može maknuti ona je postavljena da brani zidove i zidovske intrese na balkanu tj povrsinski gledano americke..ti intresei nisu u prvom planu ekonomski vec politicki.ona nece dobiti milju usa dolara,zato jer brani Jasenovac..kao ni Zoki sto je provodio politiku srbije i londona besplatno

     • Viljem Voles

      To je upitno. On je Manoliću dokazao da laže. Najbolji dokaz od svega je da je cijelom tom establišmentu bio crna ovca. Ne bi da je njihov.

     • dubokaistina

      pusti price posvadali se medusobno ..sve je to jedno te isto

     • Maks

      Isto je za udbaski smrad i kozohebe vehabije. ZDS

     • Viljem Voles

      To je ta hrvatska uljudba kojom se svi znamo patetično dičiti, odgoj koji smo ponijeli iz kuće. Jedan je nacionalni velikan rekao: “Mora prestati politika Hrvata, na čije mjesto ima doći politika Hrvatske.” Iako je mislio da govori o lijeku, pričao je o dijagnozi jednog naroda.

     • dubokaistina

      primitivno je tude neslaganje lijepiti etiketama udbas,cetnik itd..znaci cetnici su svi clanovi hsp cetnici su vecina dijaspore ne bih,cetnici su svi oni koji ne da mrze Tudmana nego pricaju istinu?

 • EMINƎM

  Milanović nije glup, on i dalje upravlja partijom srbokomunista u HR-u. Obeća je pakao i doista održao nsm je sotonsko obećanje.

 • dubokaistina

  Ljudi ,nemojte da nas cetnici i komunisti nazivaju glupanima!!a to i jesmo,jer svako govno koje stavi ruke na srce mi nazivamo svojim..ispadamo idioti a ne nikakavi pametni desnicari..sta jwe ona -kolinda konkretno napravila za Domovinu za nasu opciju?Ja se jedino sjecam govora u Brezovici 22.06,antifasitickog govora!!Ta zena nema inteligencije ni znanja da bude voda ni presjednik to je istina i to ovi psi osjete!!

 • dubokaistina

  cekaj malo kako se može netko rusiti tko nije legalno ni izabran?Ako je izaso odreden broj biraca na izboru uzimo postotak 100% znaci broj listica je 100% od toga nevazevih 3% znaci ukupan broj je 97% a prema zakonu “pobjednk je onaj koji ima vecinu vazecih glasova” ,a ona to nema!!vec je su izbori uz pomoc Horvatina namjesteni i nelegalni!!

 • Saga

  Poštovani admonistratori portala Kamenjar! Mislim kako je ovo nedostojno Portala jer ovo je jedan od najneljudskijih i najodvratnijih komentara kojeg sam ikad pročitala. 🙁
  Komentator pod nickom “dubokaistina” je napisao ovo:

  dubokaistina
  Maks

  prije 5 sati

  raznijket cu ti ja tudmanov grob